Vortalhe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια ειπα να καθαρισω το pc και το καθαρισα και τωρα το συνδεσα κανονικα και παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου και οταν ανοιγει βγαζει συνεχομενο τον ηχο ενα τσι τσι τσι τσι αυτο που ακουγεται μια φορα οταν ανοιγεις το pc...αντι να ακουγεται μια φορα ακουγεται συνεχομενα και επισης δν διχνει η οθονη τπτ και μετα απο καμια 5-10 δευτερολεπτα κανει επανακιννηση μονο του
mafiozoskotsos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Τα έχεις συνδέσει όλα σωστά, μνήμες, κάρτα γραφικών, τροφοδοσία κάρτας γραφικών κλπ...
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 μέτρα πόσα τσι τσι κάνει και αν έχεις κάποιο συνεχόμενο "ρυθμό" πχ τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι
Vortalhe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 mafiozoskotsos ναι δν ειχα πειραξει τιποτα εκτος απο την ram pou εβγαλα...
mafiozoskotsos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ξανά αφαίρεσε και ξανά βάλε της ραμ μήπως δε κούμπωσαν σωστά. Τα μπιπ έχουν σημασία πόσες φορές και για πόσο χρόνο κρατάνε, δηλώνουν κάποιο πρόβλημα. 1
Vortalhe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Πριν ανοιγε και εκανα μετα απο λιγο τα μπιπ τωρα το κανει κατευθειαν μολις το πας να ανοιξει εχεις μηπως σκυπε φιλε ? τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι ετσι τα κανει χρησταρα γρηγορα συνεχομενα καμια 30
visualizer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια ειπα να καθαρισω το pc και το καθαρισα και τωρα το συνδεσα κανονικα και παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου και οταν ανοιγει βγαζει συνεχομενο τον ηχο ενα τσι τσι τσι τσι Ένταξει δεν νομίζω να είναι τίποτα σοβαρό .για φαντάσου να έκανε ΚσσΣσσσ Κσσσσ ΚσΣσσΣσ 1
La_MoRt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Βάλε τις ram μια μια τη φορά και προσπάθησε να ξανά ανοίξεις τον υπολογιστή.
La_MoRt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέτρα τα beep και δες εδώ: http://www.gigabyte.com/support-downloads/faq-page.aspx?fid=816
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέτρα τα beep και δες εδώ: http://www.gigabyte.com/support-downloads/faq-page.aspx?fid=816 εγω γύρω στα 30 beep εχασα το μέτρημα πάντως.
skorpina4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καλησπερα,εχω εναν σταθερο υπολογιστη περιπου 8 χρονων,δεν δουλευτηκε πολυ,απλα δεν μου ανοιγει και κανει ενα βουητο,μπορει καποιος να με βοηθησει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα