Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειπα να καθαρισω το pc και το καθαρισα και τωρα το συνδεσα κανονικα και παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου και οταν ανοιγει βγαζει συνεχομενο τον ηχο ενα τσι τσι τσι τσι αυτο που ακουγεται μια φορα οταν ανοιγεις το pc...αντι να ακουγεται μια φορα ακουγεται συνεχομενα και επισης δν διχνει η οθονη τπτ και μετα απο καμια 5-10 δευτερολεπτα κανει επανακιννηση μονο του

Δημοσ.

Ξανά αφαίρεσε και ξανά βάλε της ραμ μήπως δε κούμπωσαν σωστά. Τα μπιπ έχουν σημασία πόσες φορές και για πόσο χρόνο κρατάνε, δηλώνουν κάποιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν ανοιγε και εκανα μετα απο λιγο τα μπιπ τωρα το κανει κατευθειαν μολις το πας να ανοιξει

εχεις μηπως σκυπε φιλε ?

τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι ετσι τα κανει χρησταρα γρηγορα συνεχομενα καμια 30

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια ειπα να καθαρισω το pc και το καθαρισα και τωρα το συνδεσα κανονικα και παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου και οταν ανοιγει βγαζει συνεχομενο τον ηχο ενα τσι τσι τσι τσι 

Ένταξει δεν νομίζω να είναι τίποτα σοβαρό .για φαντάσου να έκανε ΚσσΣσσσ Κσσσσ ΚσΣσσΣσ 

CF_PrxbVAAAbnc-.jpg

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα,εχω εναν σταθερο υπολογιστη περιπου 8 χρονων,δεν δουλευτηκε πολυ,απλα δεν μου ανοιγει και κανει ενα βουητο,μπορει καποιος να με βοηθησει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...