Alexis Mpidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στο forum! Θα ηθελα να στησω ενα home studio για χιπ χοπ. Ξερει κανεις τι καρτα ηχου να παρω τι ηχεια και τι mic? Συγνωμη αν δεν επελεξα την σωστη κατηγορία!
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στο forum! Θα ηθελα να στησω ενα home studio για χιπ χοπ. Ξερει κανεις τι καρτα ηχου να παρω τι ηχεια και τι mic? Συγνωμη αν δεν επελεξα την σωστη κατηγορία! Απο (ήχο) μόνωση τι κανεις; =]
Alexis Mpidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Έχω ένα μικρό δωμάτιο. Τι θα μπορούσα να κάνω?
iliasbass Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 οποιαδηποτε καρτα ηχου με xlr input (για μικροφωνο) και χαμηλο latency να παρεις θα κανεις δουλεια... θα χρειαστεις κατι αλλο εκτος απο μικροφωνο για φυσικο ηχο? πχ αν χρειαστεις κιθαρα ή σαξοφωνο ή οτιδηποτε αλλο τι ποσο θα δωσεις για ηχεια?, τι για καρτα? αν η hip-hop μουσικη χρησιμοποιει χαμηλες συχνοτητες πας για σετακι με subwoofer θα χρειαστεις και την αναλογη ηχομονωση φυσικα... http://www.thomann.de/gr/the_tbone_micscreen.htmκατι τετοιο για να γραψεις φωνητικα http://www.thomann.de/gr/standard_absorbers.htmlκατι τετοια για να μην ενοχλεις τους αλλους
Alexis Mpidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αρκει δλδ μονο αυτο για τα φωνητικά; Δεν θελω κατι αλλο;
booka Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 χωρίς να είμαι ο α καταλληλότερος για να σε κατατοπίσω έχεις σκεφτεί τα παρακάτω... budget? υπολογιστή πρόγραμμα μουσικής ηχεία monitors + sub εξωτερική κάρτα ήχου μικρόφωνο (+stand+pop filter προαιρετικά) (decks προαιρετικά) μίκτης ακουστικά προενισχυτή ενισχυτή διαμόρφωση χώρου .. (ηχοαπορροφητικα + μπασοπαγιδες) critical drum machine vsts's samples κτλ
Alexis Mpidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Λοιπόν αυτη τη στιγμή εχω. Το πακετο ηχογράφησης Scarlett studio με μικρόφωνο ακουστικά και κάρτα ήχου. Monitors εχω τα Alesis elevate 5 Πρόγραμμα cubase 8 Και για ηχομόνωση πετροβαμβακας και φελιζολ. Εκανα σε μια γωνια ενα δωματιο 1x1. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα