Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε αυτό ακριβώς να κάνεις. 

Μιλάω με βάση τα περιστατικά που έχω αντιμετωπίσει στα πολλά χρόνια που επισκευάζω λαπτοπ.

Και επειδή μου έχει τύχει γι αυτό το λέω. 

Τι ακριβως εκανε το pc στην περιπτωση σου?

Δημοσ.

Το μονο μου εχει μεινει ειναι να εξετασω ολα τα καλωδια για τυχον κοψιματα κλπ....

Αλλιως δεν ξερω τι αλλο να κανω....σωβαρα!

μετα βλεπω να θες ανταλλακτικα για να κανεις δοκιμες .κανα Inverter καμια καρτα γραφικων.αν και Inverter συνηθως βλεπεις με πολυ χαμηλο φωτισμο ή δεν βλεπεις καθολου.αλλα ναι μηπως εκοψες κατι οπως εβγαλες/τραβηξες κανα καλωδιο.

Δημοσ.

μετα βλεπω να θες ανταλλακτικα για να κανεις δοκιμες .κανα Inverter καμια καρτα γραφικων.αν και Inverter συνηθως βλεπεις με πολυ χαμηλο φωτισμο ή δεν βλεπεις καθολου.αλλα ναι μηπως εκοψες κατι οπως εβγαλες/τραβηξες κανα καλωδιο.

Παντος να εχει κοπει απο καπου καλωδιο χλωμο...γιατι θα το εβλεπα..να εχει κουνηθει απο την θεση του στην ακρη που κουμπωνει πολυ πιθανο...

Παντος δεν ξερω αν το εχω γραψει και ποιο πανω κανει και κατι ρεσταρτ μονο του ....σβηνει και αναβει μονο του...

Αλλα αυτο το κανει τις περισσοτερες φορες αν εχω να ανοιξω το laptop μετα απο ωρα...πχ αν το κλεισω το βραδυ και μετα το ανοιξω το πρωι πχ..(δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει αυτο) 0.0 αλλα για καλωδια μου ακουγετε και μενα!

Δημοσ.

τσεκαρε το και γενικα δες μηπως εχει γινει κατι αλλο.δεν μπορω να σκεφτω για ποιο λογο κανει το Restart οπως λες .να ειναι καμια ψυχρη κολληση?

Δημοσ.

τσεκαρε το και γενικα δες μηπως εχει γινει κατι αλλο.δεν μπορω να σκεφτω για ποιο λογο κανει το Restart οπως λες .να ειναι καμια ψυχρη κολληση?

Ψυχρη κολληση?

Δημοσ.

αν το googlareis θα δεις τι ειναι.και μετα σε κατι καρτες γραφικων κτλ παιζουν πχ reballing και κατι τετοια.δεν εχω ασχοληθει παραπανω.το ευκολο για σενα ειναι να ξεκινησεις με τα απλα τεστ.τα reboot μπορει να ειναι και θεμα εγκαταστασης και θεμα προβληματικης μνημης ...

Δημοσ.

αν το googlareis θα δεις τι ειναι.και μετα σε κατι καρτες γραφικων κτλ παιζουν πχ reballing και κατι τετοια.δεν εχω ασχοληθει παραπανω.το ευκολο για σενα ειναι να ξεκινησεις με τα απλα τεστ.τα reboot μπορει να ειναι και θεμα εγκαταστασης και θεμα προβληματικης μνημης ...

οκ!

Ευχαριστω πολυ! :)

(και τους φιλους που εγραψαν :)  )

Δημοσ.

δοκιμαζεις πραγματα για να εισαι σιγουρος οτι πχ το ταδε δεν φταιει .να αποκλειεις δηλαδη καταστασεις.

Δημοσ.

Αυτο που παρακολουθω ειναι πως σε safe mode με ιντερνετ δεν κανει καθολου αυτο το παγωμα...ουτε ρεσταρτ απο μονο του....
Μηπως ηρθε η στιγμη να του κανω ενα φορματ??

Δημοσ.

ενα απο τα δυο.η θελει format ή επειδη στο safe mode δεν ζοριζεται δεν το κανει.ξεκινα με ενα format για αρχη ή με το recovery του αν εχει σε καποιο partition ή αμα εχεις φτιαξει cd/dvd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...