poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλο ειναι αν εχει παστα αν και χωρις παστα αν ακουμπαει καλα θα πρεπε να παιζει μεν αλλα θα ειχες παραπανω temp>σιγουρεψου οτι σιγουρα παταει καλα κιολας περα απο παστα.
Rpanagos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλο ειναι αν εχει παστα αν και χωρις παστα αν ακουμπαει καλα θα πρεπε να παιζει μεν αλλα θα ειχες παραπανω temp>σιγουρεψου οτι σιγουρα παταει καλα κιολας περα απο παστα. Ναι..εβαλα και λγο πιεση με τα δαχτυλα να φανταστεις! Ισως και να μην το ξανακανει ...δεν ξερω....εχω χασει την μπαλα με αυτο το λαπτοπ
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αν ηταν cpu Θα βλεπες να ανεβαινει temp αλλα εσυ βλεπεις κατι λευκη οθονη που ειναι κατι σε gpu ή κατι στην συνδεση της οθονης που παλι μου φαινεται λιγο δυσκολο.να χαλασε η οθονη και να κανει νερα επισης δυσκολο.αρα μενει η καρτα γραφικων.αλλιως και δοκιμη με ανοιχτο το λαπτοπ να δεις αν παταει καλα και αν ζεστενεται η ψυκτρα.
Rpanagos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αν ηταν cpu Θα βλεπες να ανεβαινει temp αλλα εσυ βλεπεις κατι λευκη οθονη που ειναι κατι σε gpu ή κατι στην συνδεση της οθονης που παλι μου φαινεται λιγο δυσκολο.να χαλασε η οθονη και να κανει νερα επισης δυσκολο.αρα μενει η καρτα γραφικων.αλλιως και δοκιμη με ανοιχτο το λαπτοπ να δεις αν παταει καλα και αν ζεστενεται η ψυκτρα. Μολις τωρα μου το εκανε παλι... Το οτι σβηνει το λαμπακι του σκληρου λει κατι?Οταν μου κανει αυτο το παγωμα?
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 επειδη κολλαει το λαπτοπ ισως ειναι λογικο να σταματαει το activity στον σκληρο δισκο.
Rpanagos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 επειδη κολλαει το λαπτοπ ισως ειναι λογικο να σταματαει το activity στον σκληρο δισκο. Το παραξενο ειναι οτι μου το κανει οταν δεν στρεσαρετε ο επεξεργαστης... Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει αυτο.. Δηλαδη τωρα πχ ειναι πολυ δυσκολο να μου το κανει... Αν φυγω απο το pc και παω μετα απο 5-6 λεπτα θα δω αυτην την οθονη!
ParganMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Λευκή οθόνη σημαίνει πως παίρνει σήμα το Inverter να φωτίσει την οθόνη, αλλά δεν περνάει το σήμα που πρέπει για να αλλάξει το φωτισμό του εκάστοτε pixel και να σου δώσει εικόνα. Συνεπώς είναι όλα με τέρμα φωτισμό, δηλαδή λευκά. Εμένα όταν μου το είχε κάνει αυτό, είχε χαλαρώσει η μια πλευρά του καλωδίου από τη κάρτα γραφικών προς την οθόνη. Την κούμπωσα και όλα οκ. Αν έχεις ελέγξει τα βύσματα και είναι συνδεδεμένα, τότε είναι ΠΟΛΥ πιθανό να έχει κοπεί κάποιο από τα μεμονωμένα καλωδιάκια που έχει μέσα του αυτό. Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση. Βγάζεις με πολλή προσοχή το κάλυμμα του καλωδίου, και ελέγχεις τα πολύχρωμα καλώδια ένα ένα. Κάποιο θα είναι κομμένο πιστεύω.
Rpanagos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Λευκή οθόνη σημαίνει πως παίρνει σήμα το Inverter να φωτίσει την οθόνη, αλλά δεν περνάει το σήμα που πρέπει για να αλλάξει το φωτισμό του εκάστοτε pixel και να σου δώσει εικόνα. Συνεπώς είναι όλα με τέρμα φωτισμό, δηλαδή λευκά. Εμένα όταν μου το είχε κάνει αυτό, είχε χαλαρώσει η μια πλευρά του καλωδίου από τη κάρτα γραφικών προς την οθόνη. Την κούμπωσα και όλα οκ. Αν έχεις ελέγξει τα βύσματα και είναι συνδεδεμένα, τότε είναι ΠΟΛΥ πιθανό να έχει κοπεί κάποιο από τα μεμονωμένα καλωδιάκια που έχει μέσα του αυτό. Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση. Βγάζεις με πολλή προσοχή το κάλυμμα του καλωδίου, και ελέγχεις τα πολύχρωμα καλώδια ένα ένα. Κάποιο θα είναι κομμένο πιστεύω. Εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για λαπτοπ ετσι?
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το παραξενο ειναι οτι μου το κανει οταν δεν στρεσαρετε ο επεξεργαστης... Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει αυτο.. Δηλαδη τωρα πχ ειναι πολυ δυσκολο να μου το κανει... Αν φυγω απο το pc και παω μετα απο 5-6 λεπτα θα δω αυτην την οθονη! κανονικα ναι θα πρεπε να γινεται οταν ζοριζεται η καρτα .μην το κλεισεις το λαπτοπ .κανε δοκιμες οταν ειναι ανοιχτο για να δεις τι γινεται.απλα θελει δοκιμες.καθε φορα απο μια δοκιμη για να δουμε τι γινεται.και βρες μια οθονη να μπει σαν εξωτερικη ή πανω σε μια tv. Εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για λαπτοπ ετσι? Ναι το εχει καταλαβει και καταλαβα ακριβως ποιο καλωδιο εννοει.απο την οθονη υπαρχει καλωδιακι που ξεκιναει απο την οθονη και καταληγει στο κατω μερος του λαπτοπ.ενα καλωδιο με πολλα καλωδιακια μεσα.αυτο εννοεις μηπως κοπηκε κανενα.στην ακρη καταληγει σε ενα λευκο βυσματακι σχετικα μικρο.οχι τα 2 καλωδια που ειναι για το wifi και πανε στην ασυρματη καρτα.αλλα το αλλο καλωδιο.εχω σπιτι μια οθονη μπορω να στο βγαλω φωτο αλλα ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν αλλα καλωδια περα απο αυτα.τωρα αν πηγαινει στην καρτα απευθειας αν πηγαινει πρωτα στον Inverter δεν ξερω.δες οτι εχει κουμπωσει για αρχη.επισης δες οτι παταει η ψυκτρα.επισης εβαλες εξωτερικη οθονη να δεις αν οταν γινεται αυτο συνεχιζει να παιζει το λαπτοπ κανονικα?αν δεν παιζει τοτε καρτα αν παιζει τοτε ισως αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω.
Rpanagos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ναι το εχει καταλαβει και καταλαβα ακριβως ποιο καλωδιο εννοει.απο την οθονη υπαρχει καλωδιακι που ξεκιναει απο την οθονη και καταληγει στο κατω μερος του λαπτοπ.ενα καλωδιο με πολλα καλωδιακια μεσα.αυτο εννοεις μηπως κοπηκε κανενα.στην ακρη καταληγει σε ενα λευκο βυσματακι σχετικα μικρο. Α ναι σορρυ καταλαβα ποιο λετε! Αυτο δεν το κοιταξα.. :/ Σε περιπτωση που εχει κοπει καποιο καλωδιακι τι πρεπει να κανω
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ενωση πολυ προσεκτικα με κολλητηρι και καλαι.αλλα πολυ προσεκτικα μην καψεις κατι αλλο.
Rpanagos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ενωση πολυ προσεκτικα με κολλητηρι και καλαι.αλλα πολυ προσεκτικα μην καψεις κατι αλλο. Μπορω να το βρω καπου ελλαδα ? Στο e bay πως να το ψαξω?
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ποιο να βρεις?το καλωδιακι σκετο?λογικα θα υπαρχει αλλα δεν σημαινει οτι φταιει αυτο υποχρεωτικα.δοκιμες δοκιμες για να δεις τι φταιει.
Rpanagos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ποιο να βρεις?το καλωδιακι σκετο?λογικα θα υπαρχει αλλα δεν σημαινει οτι φταιει αυτο υποχρεωτικα.δοκιμες δοκιμες για να δεις τι φταιει. Το μονο μου εχει μεινει ειναι να εξετασω ολα τα καλωδια για τυχον κοψιματα κλπ.... Αλλιως δεν ξερω τι αλλο να κανω....σωβαρα!
ParganMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το μονο μου εχει μεινει ειναι να εξετασω ολα τα καλωδια για τυχον κοψιματα κλπ.... Αλλιως δεν ξερω τι αλλο να κανω....σωβαρα! Τότε αυτό ακριβώς να κάνεις. Μιλάω με βάση τα περιστατικά που έχω αντιμετωπίσει στα πολλά χρόνια που επισκευάζω λαπτοπ. Και επειδή μου έχει τύχει γι αυτό το λέω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα