Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον το πρόβλημα εμφανίστηκε αφότου το άνοιξες, το πιθανότερο είναι κάτι να μην κουμπώθηκε καλά.

Εγώ θα πρότεινα να το ξανανοίξεις, να αλλάξεις οπωσδήποτε πάστες (απ' τη στιγμή που έβγαλες την ψύκτρα όπως σου είπαν και παραπάνω) και να πιέσεις καλά όλα τα καλώδια στη θέση τους.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

32 μπιτ εχω..

Εφόσον το πρόβλημα εμφανίστηκε αφότου το άνοιξες, το πιθανότερο είναι κάτι να μην κουμπώθηκε καλά.

Εγώ θα πρότεινα να το ξανανοίξεις, να αλλάξεις οπωσδήποτε πάστες (απ' τη στιγμή που έβγαλες την ψύκτρα όπως σου είπαν και παραπάνω) και να πιέσεις καλά όλα τα καλώδια στη θέση τους.

Το ελυσα ΟΛΟ και το ξαναεδεσα..

Δημοσ.

πάστα ΑΛΛΑΞΕΣ?

513573755_tp.jpg

Ρε φιλε γιατι εχεις κολλησει μπορει να μου πεις??

ΔΕΝ εχω υψηλες θερμοκρασιες..

Πως γινετε να ειναι αυτο το προβλημα?Και να φταιει η παστα μου εξηγεις..???

Ναι το ξερω πως αφηνει κενα αερα αλλα ξαναμαζεψα την παστα και την εβαλα στο κεντρο....ΑΜΑΝ

Εξηγησε μου πως γινετε να φτεει η παστα για το προβλημα που εξηγω?????

Δημοσ.

αφου ρε αγορινα επιμενουν ολοι αλλαξε εκει την παστα να φυγει και αυτο το ενδεχομενο απο τη μεση.δν λυπασαι τον εαυτο σου και μονο που το ανοιξες ηδη 2 φορες να αλλαξεις και παστα?παντως και εγω παστα ψηφιζω :P :P :P

Δημοσ.

Ρε φιλε γιατι εχεις κολλησει μπορει να μου πεις??

ΔΕΝ εχω υψηλες θερμοκρασιες..

Πως γινετε να ειναι αυτο το προβλημα?Και να φταιει η παστα μου εξηγεις..???

Ναι το ξερω πως αφηνει κενα αερα αλλα ξαναμαζεψα την παστα και την εβαλα στο κεντρο....ΑΜΑΝ

Εξηγησε μου πως γινετε να φτεει η παστα για το προβλημα που εξηγω?????

74166d3b02a4c975d681b123efbf0b41dd133257

Δημοσ.

Λοιπόν,αρχικά από την στιγμή που το πρόβλημα σου εμφανίστηκε αφότου άνοιξες το λαπτοπ κάτι δεν έχεις κάνει σωστά!

Λες πως έχεις καλές θερμοκρασίες,τι θερμοκρασίες έχεις;;;

Η πάστα άπαξ και βγάλεις την ψήκτρα πρέπει να αλλαχθεί,είναι δεν είναι ξεραμένη.

Επίσης λες πως έβγαλες την σκόνη,τον ανεμιστήρα τον έλυσες και τον καθάρισες εσωτερικά;;;

Επίσης τσέκαρες μήπως έχεις τσακίσει κανέναν δοντάκι καμιάς καλοδιοταινίας;;;

Δημοσ.

Λοιπόν,αρχικά από την στιγμή που το πρόβλημα σου εμφανίστηκε αφότου άνοιξες το λαπτοπ κάτι δεν έχεις κάνει σωστά!

Λες πως έχεις καλές θερμοκρασίες,τι θερμοκρασίες έχεις;;;

Η πάστα άπαξ και βγάλεις την ψήκτρα πρέπει να αλλαχθεί,είναι δεν είναι ξεραμένη.

Επίσης λες πως έβγαλες την σκόνη,τον ανεμιστήρα τον έλυσες και τον καθάρισες εσωτερικά;;;

Επίσης τσέκαρες μήπως έχεις τσακίσει κανέναν δοντάκι καμιάς καλοδιοταινίας;;;

Θερμοκρασιες εχω 70 μαξ το εχω πει 40 φορες!

Ναι καθαρισα κια ανεμιστηρα

Ουτε δοντακι δεν εχει τσακισει...γιατι το λαπτοπ δουλευει κανονικα αλλα κανει κατι κουλα...(δεν μπορω να τα λεω 1000 φορες!)

Εκει που ριχνω το φταιξιμο ειναι μονο οτι δεν αλλαξα παστες(επηδη δεν εχω αυτη την στιγμη)

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ!!!!???ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΗΔΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΣΤΑ???!!!!!

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Δημοσ.

Όχι δεν είναι από την πάστα το πρόβλημά σου.-

Η πάστα ευθύνεται για τις θερμοκρασίες όχι για την άσπρη οθόνη,απλά σου λέμε βάλε πάστα γιατί θα δημιουργήσεις κι άλλο πρόβλημα αν το αφήσεις έτσι.

70 μαξ;;;Κάνοντας τι;;;αν έχεις 70 βαθμούς βλέποντας ταινία ή κάνοντας browsing τότε έχεις πρόβλημα,αν έχεις 70 βαθμούς παίζοντας τότε οκ!

Δημοσ.

Όχι δεν είναι από την πάστα το πρόβλημά σου.-

Η πάστα ευθύνεται για τις θερμοκρασίες όχι για την άσπρη οθόνη,απλά σου λέμε βάλε πάστα γιατί θα δημιουργήσεις κι άλλο πρόβλημα αν το αφήσεις έτσι.

70 μαξ;;;Κάνοντας τι;;;αν έχεις 70 βαθμούς βλέποντας ταινία ή κάνοντας browsing τότε έχεις πρόβλημα,αν έχεις 70 βαθμούς παίζοντας τότε οκ!

Φυσικα και παιζοντας..αλλα μαξ σου λεω....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν απαντησες ακομα αν το κανει με εξωττερικο Monitor αν το δοκιμασες για αν δεις αν ειναι καρτα γραφικων ή αν ειναι κατι στην οθονη.μπορεις να βαλεις και τις 2 οθονες παραλληλα να δεις αν θα γινει και στις 2 μαζi:)

Δημοσ.

δεν απαντησες ακομα αν το κανει με εξωττερικο Monitor αν το δοκιμασες για αν δεις αν ειναι καρτα γραφικων ή αν ειναι κατι στην οθονη.μπορεις να βαλεις και τις 2 οθονες παραλληλα να δεις αν θα γινει και στις 2 μαζi:)

Θα ψαξω για 2ερη γιατι δεν εχω 2..

Τσέκαρε μήπως δεν πατάει καλά η ψύχτρα στα pads και στο chipset της gpu.

Θα το κοιταξω και αυτο.....

πιθανοτατα να ειναι αυτο που λες

Δημοσ.

μπορει ναι να μην ανεβαζει temp η Cpu αλλα η gpu οποτε τσεκαρε τα προσεκτικα οτι μπηκαν οι σωστες βιδες πατανε σωστα κτλ.

Δημοσ.

μπορει ναι να μην ανεβαζει temp η Cpu αλλα η gpu οποτε τσεκαρε τα προσεκτικα οτι μπηκαν οι σωστες βιδες πατανε σωστα κτλ.

Ανοιξα παλι το λαπτοπ μηπως δεν παταγε κατι καλα...

Αλλα πριν απο λιγο μου το εκανε ξανα αυτο το παγωμα της οθονης...

Εχω μια υποψια οτι πρεπει να βαλω παστα(δεν εχω αυτην την στιγμη) !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...