FasTaker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Προσωπικα εχω 4670Κ αλλα τρεχει στα 4.6GHZ. Εχω assasins creed unity ,2 με 3 καρτελες στον firefox μαζι με 2 account ανοιχτα στο lineage 2 και δεν καταλαβαινει χριστο. Ελπιζω να σε καλυψα και εγω!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Λογικό ακούγεται, αφού στα 4.6 o 4670κ έχει περισσότερη δύναμη από i7 3770k με κλειστό turbo.
nexus5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εβλεπα με καλη ψυξη φτανει ισως τα 5.0 ο 4690κ! οποτε του βαζω και μια καλυ υδροψυξη και θα πεταει Παλι καλα που δεν σχολιασε κανεις το οτι θα παρει Gtx 970 και i5 ξεκλειδωτο(που προφανως δεν θα κανει oc)για να παιζει League Of legends.... http://source.cabal2.eu/cabal-2-system-requirementsγια αυτο το παιχνιδακι το θελω κυριος!! χεχε
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μα γιατί άνθρωπέ μου να πετάει μόνο στα 5 ghz ; Στοκ είναι ψόφιος νομίζεις ; δεν πετάει 250 ευρώ επεξεργαστής ; ένας από τους πιο γρήγορους τετραπύρηνους που κοστίζει τόσο και θα είναι μάπα; Αυτά που θες να κάνεις τα κάνεις ανετότατα με στοκ cpu, δεν υπάρχει λόγος να παίξεις στα 5 ghz για να καλύψεις αυτές σου τις ανάγκες, από την στιγμή που στοκ είσαι κομπλέ. Μείνε στοκ και όταν πραγματικά χρειαστείς δύναμη θα σε βοηθήσουμε να κλοκάρεις.
nexus5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μα γιατί άνθρωπέ μου να πετάει μόνο στα 5 ghz ; Στοκ είναι ψόφιος νομίζεις ; δεν πετάει 250 ευρώ επεξεργαστής ; ένας από τους πιο γρήγορους τετραπύρηνους που κοστίζει τόσο και θα είναι μάπα; Αυτά που θες να κάνεις τα κάνεις ανετότατα με στοκ cpu, δεν υπάρχει λόγος να παίξεις στα 5 ghz για να καλύψεις αυτές σου τις ανάγκες, από την στιγμή που στοκ είσαι κομπλέ. Μείνε στοκ και όταν πραγματικά χρειαστείς δύναμη θα σε βοηθήσουμε να κλοκάρεις. παραγγειλα και την 970 !!οταν θα γυρισω αθηνα σε 16μερες θα εχω ετοιμο πσακι! χεχε!!13 ατομα για 15 υπιρεσιες αππααπα! πειρα και μια z97 που μου προτεινε ο fulcore και ενα τροφοδοτικο!οποτε τωρα απλα περιμενω να γυρισω με την μεταθεσουλα μου!
NT1G Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 5,0GHz δεν θα φτάνει... Επίσης βλέποντας τις απαιτήσεις του cabal ίσως να πρέπει να πάς σε 980ti SLI... 2
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αν δεν σε φτάνουν τα 5GHz έχεις σκεφτεί για υγρό άζωτο και συναφή; θα κερδίσεις 120fps ακόμα. θα έχεις σφάξει τους μισούς αντιπάλους πριν κάν τους φορτώσει το παιχνίδι. 1
nexus5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αν δεν σε φτάνουν τα 5GHz έχεις σκεφτεί για υγρό άζωτο και συναφή; θα κερδίσεις 120fps ακόμα. θα έχεις σφάξει τους μισούς αντιπάλους πριν κάν τους φορτώσει το παιχνίδι. ψηλε.ντιαμοντ 4 ειμαι,κουλαρισε με αυτα που λες χααχα!απλα επειδη καναμε στρεαμ με των αδερφο ...το λολ παιζω σε hight γραφικα και με τα ενσοματωμενα γραφικα της ιντελ,το θεμα ειναι αν το αφεισουμε και παμε σε πιο προχοριμενα παιχνιδακια στο μελλον 5,0GHz δεν θα φτάνει... Επίσης βλέποντας τις απαιτήσεις του cabal ίσως να πρέπει να πάς σε 980ti SLI... ισως ναι,αλλα λεω να την παρω για 2τερη καρτα σε 2-3ς μηνες..ειναι νωρις ακομα
seithan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Στον στρατό τι χόρτο σας ταΐζουν; Στην σειρά μου έδιναν γκοτζίλα σάπιο αλλά πάραυτα είμασταν εντάξει στα μυαλά μας, περίεργο. 4
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Εχωενα θεμα με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων η μητρικη asus z97 pro wifi ac cpu i5 4670k και καρταγραφικων 560ti 1024 mb οταν επιλεγω την onboard καρτα να βλεπω να μπενω windows μου κανει restart διαλεγω σκληρο να μπουταρει κ πια γραφικα να ειναι πρωτα αλλα τιποτα. Καμια ιδεα τι να φταιει?
Niko Bellic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Παιδιά καλημέρα,για να μην ανοίγω νέο θέμα,ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό για αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και είμαι κι εγώ μεταξύ αυτών των 2 επεξεργαστών (i5 4690 vs i7 4790).Η χρήση που κάνω είναι καθαρά video editing σε Edius,Adobe Premiere-After Effects (βέβαια δεν αποκλείω και κανένα παιχνιδάκι στο μέλλον με μια αγορά κάρτας γραφικών).Εσείς ποιον από τους 2 θα μου προτείνατε;
aetos1988 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Παιδιά καλημέρα,για να μην ανοίγω νέο θέμα,ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό για αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και είμαι κι εγώ μεταξύ αυτών των 2 επεξεργαστών (i5 4690 vs i7 4790).Η χρήση που κάνω είναι καθαρά video editing σε Edius,Adobe Premiere-After Effects (βέβαια δεν αποκλείω και κανένα παιχνιδάκι στο μέλλον με μια αγορά κάρτας γραφικών).Εσείς ποιον από τους 2 θα μου προτείνατε; Εγώ προτείνω τον i7 4790 θα σε βοηθήσει για την εργασία που τον θες . Τώρα αν θες ρίξε μια ματιά στον 4790Κ που έχει την δυνατότητα για overclock 1
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Υπαρχει καποια λυση με τα onboard γραφηκα? Γιατι δεν μπορει να μπει με την ενσματωμενη καρτα γραφικων
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μήπως να άνοιγες ένα νέο θέμα και να μην συνεχίσεις να ρωτάς πράγματα που δεν αρμόζουν στο συγκεκριμένο θέμα ; Είναι σαν να λες ότι πήγες στην ενότητα για τα benchmarks και ζητάς προτάσεις για καινούριο pc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα