Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι κατοχος του ι5 4690κ..το θεμα ειναι οτι το θελω μονο για παιχνιδια,αν πυγαινα σε αναβαθμιση στον 4770κ θα εβλεπα καπου διαφορες?πχ στους 4 παραπανω πυρηνες η οχι?

ειναι καθαρα για παιχνιδια τιποτα αλλο!φυσικα και οι 2 θα γεινουνε oc..

απλα αξιζει να γυνει αναβαθμισει η οχι?

οχι σωστα?

εχω δυσλεξια σορρυ για τα ορθογραφικα

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι για παιχνίδια έκανες την πιο σοφή επιλογή, φυσικά δεν χρειάζεσαι i7, ο 4690k στοκ κιόλας φτάνει και περισσεύει για όλα τα καινούρια παιχνίδια. Επίσης ένας 4770k είναι ανώφελη αγορά εφόσον υπάρχει ο 4790k που είναι πιο overclockable και πιο κρύος λόγω καλύτερου tim μεταξύ του die και του μεταλλικού καπακιού. Οι διαφορές στα παιχνίδια i5-i7 είναι μικρές υπέρ του i7 κυρίως λόγω της παραπάνω l3 μνήμης, όταν λέω μικρές γύρω στα 3 fps και επίσης το ht πάει άπατο στα παιχνίδια, εκτός των bf4/hardline που αξιοποιούν περισσότερα από 4 threads αλλά μην ξεχνάς πως η διαφορά αυτών των fps δεν δικαιολογεί την διαφορά τιμής μεταξύ τους. Ελπίζω να σε κάλυψα.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ κάποτε δεν είχες 4770 ; :rolleyes:

των πουλισα αμα δεις 550ευρω μαζι με z87 ρ9 280χ σσδ 250γβ χεχεχε επειδι μπεικα στρατο,τωρα πια τελειονω ερχομαι αθηνα μονιμα σε 15μερες

Δημοσ.

προτεινω xeon ειναι ποιο φθηνοι και ειναι φτιαγμενοι για ολοημερη λειτουργια ωστοσο οχι δεν θα δεις καμια διαφορα στα παιχνιδια

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι για παιχνίδια έκανες την πιο σοφή επιλογή, φυσικά δεν χρειάζεσαι i7, ο 4690k στοκ κιόλας φτάνει και περισσεύει για όλα τα καινούρια παιχνίδια. Επίσης ένας 4770k είναι ανώφελη αγορά εφόσον υπάρχει ο 4790k που είναι πιο overclockable και πιο κρύος λόγω καλύτερου tim μεταξύ του die και του μεταλλικού καπακιού. Οι διαφορές στα παιχνίδια i5-i7 είναι μικρές υπέρ του i7 κυρίως λόγω της παραπάνω l3 μνήμης, όταν λέω μικρές γύρω στα 3 fps και επίσης το ht πάει απίστευτο είναι στα παιχνίδια, εκτός των bf4/hardline που αξιοποιούν περισσότερα από 4 threads αλλά μην ξεχνάς πως η διαφορά αυτών των fps δεν δικαιολογεί την διαφορά τιμής μεταξύ τους. Ελπίζω να σε κάλυψα.

αν ανοιξω πολλαπλα παραθυρα πχ youtube να ακουω μουσικη,να εχω πχ ανοιχτω μοζιλα χρομε,κανα cabal2 και κανα leagye of legends Θα τα σηκονει με ανεση ο 4690κ?δλδ αμα θελω παιχνιδι που αξιπιουν πανω απο 4 πυρηνες...θα εχω θεμα με των 4690κ?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι με άνεση, αυτά δεν είναι τίποτα άραξε. Παρόμοια πράγματα ανοίγω εγώ με τον a8 6600k εκτός του cabal 2 βέβαια.

δλδ αμα θελω παιχνιδι που αξιπιουν πανω απο 4 πυρηνες...θα εχω θεμα με των 4690κ?

Δημοσ.

δλδ αμα θελω παιχνιδι που αξιπιουν πανω απο 4 πυρηνες...θα εχω θεμα με των 4690κ?

εδω καλα καλα 2 χρησιμοποιουν τα πλειστα τωρα αρχισε η χρηση 4αρων οποτε  σε 5-6 χρονια θα χει αναγκη ισως

• Like 1
Δημοσ.

εδω καλα καλα 2 χρησιμοποιουν τα πλειστα τωρα αρχισε η χρηση 4αρων οποτε  σε 5-6 χρονια θα χει αναγκη ισως

πεσ οτι τρεχω παιχνιδι που θελει κε τους 4πυρηνες,,,θα μποορω να τρεχω ανετα χρομε,yoytybe, και κανα League of legends ταυτοχρονα?η θα κολισει?Με καρτα γραφικων gtx 970 http://www.skroutz.gr/s/5535666/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-G1-Gaming-GV-N970G1-GAMING-4GD.html?from=catspanαυτι εδω συγκεκριμενα

Δημοσ.

Μαστορα μια χαρα θα εισαι.

Εδω εγω με τον 4690 εχω 2 παιχνιδια ανοιχτα ταυτοχρονα και εχω και chrome κτλ.

Δε θα σου προσφερει κατι παραπανω ο 4770 που να αξιζει τα λεφτα.

Δημοσ.

πεσ οτι τρεχω παιχνιδι που θελει κε τους 4πυρηνες,,,θα μποορω να τρεχω ανετα χρομε,yoytybe, και κανα League of legends ταυτοχρονα?η θα κολισει?Με καρτα γραφικων gtx 970 http://www.skroutz.gr/s/5535666/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-G1-Gaming-GV-N970G1-GAMING-4GD.html?from=catspanαυτι εδω συγκεκριμενα

"πρόβλημα" θα είχες σε περίπτωση που θες να κάνεις όσα αναφέρεις και το παιχνίδι έχει τερματίσει τον επεξεργαστή (100%)και εσύ ζητάς παραπάνω επεξεργαστική ισχύ.

Επισης και ο i7 τετραπύρηνος είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Τετραπύρηνος με hyperthreading όμως ο i7 μην το ξεχνάμε :D. Και πάλι το hyperthreading στα παιχνίδια θα κάνει από 0 έως ελάχιστη διαφορά και πάλι στα παιχνίδια που αξιοποιούν περισσότερα από 4 threads. Γενικώς επένδυση σε i7 για gaming απλά δεν αξίζει.

Δημοσ.

αν ανοιξω πολλαπλα παραθυρα πχ youtube να ακουω μουσικη,να εχω πχ ανοιχτω μοζιλα χρομε,κανα cabal2 και κανα leagye of legends Θα τα σηκονει με ανεση ο 4690κ?δλδ αμα θελω παιχνιδι που αξιπιουν πανω απο 4 πυρηνες...θα εχω θεμα με των 4690κ?

Παλι καλα που δεν σχολιασε κανεις το οτι θα παρει Gtx 970 και i5 ξεκλειδωτο(που προφανως δεν θα κανει oc)για να παιζει League Of legends.... :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Παλι καλα που δεν σχολιασε κανεις το οτι θα παρει Gtx 970 και i5 ξεκλειδωτο(που προφανως δεν θα κανει oc)για να παιζει League Of legends.... :rolleyes:  :rolleyes:

μα ρε συ αμα εχεςι 300fps σε 60άρι μόνιτορ ξέρεις πόσο καλύτερα παίζεις;

ειδικά στις μάχες είσαι μισό γύρο μπροστά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...