Roger Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Γι'αυτο βγαζει το σφαλμα,γιατι ενδεχομενως εχει σκασμενους πυκνωτες και κρεμαει η γραμμη. TAGAN ισον πυκνωτες asia-x (καποια μοντελα τουλαχιστον)του πεταματου δηλαδη,οτι πιο scrap. Tους αλλαζεις και το τροφοδοτικο ειναι πιο καλο και απο εργοστασιακο. 1
louben Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Λοιπον το γυρισα στο combined kai so far so good. Και εγω θεωρω οτι υπαρχει θεμα με τους πυκνωτες (ή-και - τον σενσορα) αλλα πραγματικαλογω τιμης δεν νομιζω οτι αξιζει ν α επισκευαστει (χωρις και να σημαινει οτι θα τον πεταξω κιολας). Απλα πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να τα τιναξει......... Ευχαριστω για τις προτασεις , θα τις εχω υποψιν μου.Aν το μοιραιο γινει συντομα , μαλλον θ απροσανατολιστω προς corsair μερια. Μου εκανan βεβαια εντυπωση απο τις προτασεις τα δυο thrmaltake που το ενα εχει δυο χρονια εγγυηση και το αλλο τρια.ΜΑλλον προκειται για ακριβη και φτηνη σειρα.. Οπως και να χει σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και θα σας κρατω ενημερους....
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Φτηνές σειρές είναι όλες σε όσα σου πρότεινα. Μεταξύ όλων σαν εταιρία προτιμώ τη Seasonic με κλειστά μάτια, αλλά τόσο φτηνό Seasonic δε βρίσκεις εύκολα. Έχω δει αρκετά Corsair να βγάζουν πρόβλημα (και ακριβές σειρές HX1000 ας πούμε). Τελευταία θα επέλεγα τα CoolerMaster ή τα ThermalTake λόγω του ότι πολλές φτηνές σειρές είναι φασόν κατασκευές. Οπότε Seasonic > Corsair > CoolerMaster / ThermalTake στη λίστα που σου έδωσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα