Deargr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ποιο ειναι το αντιστοιχο εγχρωμο μοντελο ? Eννοω φθηνο και σκυλι??
Alxnks Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ποιο ειναι το αντιστοιχο εγχρωμο μοντελο ? Eννοω φθηνο και σκυλι?? παιζει να ναι αυτος: http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/ektypotes/hp-laserjet-pro-cp1025-eghromos-ektypotis-laser-a4/prod5360146pp/ που ομως κανει 99. 2
Billator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 <p>Πως το έκανες αυτο??</p> Το επαιξα χαζός σχετικά με το κουπόνι ότι δεν ξερω τι να το κανω, οι υπάλληλοι ήταν κ χαλαροί σε αυτό και βουαλα
Agathoklis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 καλημερα ... ετρεξα ενα προγραμμα της hp γιατι μου εβγαζε κατι ακαταλαβιστικα....και μου εβγαλε αυτο... 1
gr234567 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 ξανά διαθέσιμος στα 59€ χωρίς κουπόνι 10€ http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/ektypotes/hp-laserjet-pro-p1102-aspromayros-ektypotis-laser-a4/prod251583pp/
Teisos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 καλημερα ... ετρεξα ενα προγραμμα της hp γιατι μου εβγαζε κατι ακαταλαβιστικα....και μου εβγαλε αυτο... >Ανακατασκευασμένος Πω, χοντρό.. Παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα ο εκτυπωτής;
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ναι αλλα του γραφει και 1102w που είναι λαθος, o w είναι άλλο μοντελο, νεοτερο και με wireless. Επομένως μαλλον είναι λαθος και το "ανακατασκευασμένος". 2
Agathoklis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πω, χοντρό.. Παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα ο εκτυπωτής; στην αρχη δεν μπορουσε να δουλεψει κανονικα, μετα απο 250 ωρες στο τηλεφωνο αφου μου ειχαν πει και ειχα δοκιμασει τα παντα... 3-4 καλωδια 5-6 λαπτοπς και 690 διαφρετικα κολπα (μερικα απο αυτα νομιζω, τα λενε να τα κανεις αν δεν μπορεις να πιασεις παιδι , ξερεις φαση...το ενα ποδι ορθιο και κρατηστε το καλωδιο με τα ακροδακτυλα πριν το εισαγετε αφου κανετε τρεις μετανοιες και 2 νηστιες κτλ) ρωταω.... τα καλωδια που εχω ή αγοραζω ειναι 5μετρα (τα χρησιμοποιω και για αλλο εκτυπωτη που ειναι μακρυα απο τα γραφεια) και τοτε μου λεει οτι μπορει να δουλεψει μεχρι 1,8 μηκος καλωδιου... ανα γεια σου ρε παλικαρι μου, που το σκεφτηκα και στο επισημανα και γλυτωσαμε αλλα 10 μεροκαματα στο τηλεφωνο, αντι να ειναι μεσα στις πρωτες 10 ερωτησεις που επρεπε να κανεις...
Chief90 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 στην αρχη δεν μπορουσε να δουλεψει κανονικα, μετα απο 250 ωρες στο τηλεφωνο αφου μου ειχαν πει και ειχα δοκιμασει τα παντα... 3-4 καλωδια 5-6 λαπτοπς και 690 διαφρετικα κολπα (μερικα απο αυτα νομιζω, τα λενε να τα κανεις αν δεν μπορεις να πιασεις παιδι , ξερεις φαση...το ενα ποδι ορθιο και κρατηστε το καλωδιο με τα ακροδακτυλα πριν το εισαγετε αφου κανετε τρεις μετανοιες και 2 νηστιες κτλ) ρωταω.... τα καλωδια που εχω ή αγοραζω ειναι 5μετρα (τα χρησιμοποιω και για αλλο εκτυπωτη που ειναι μακρυα απο τα γραφεια) και τοτε μου λεει οτι μπορει να δουλεψει μεχρι 1,8 μηκος καλωδιου... ανα γεια σου ρε παλικαρι μου, που το σκεφτηκα και στο επισημανα και γλυτωσαμε αλλα 10 μεροκαματα στο τηλεφωνο, αντι να ειναι μεσα στις πρωτες 10 ερωτησεις που επρεπε να κανεις... 5 μετρα usb ?! γενικά απο προσωπική εμπειρία απο το 1.5 αρχίζουν τα θεματακια με το usb ! Έχει κανείς εμπειρία με κανένα απο τα εναλλακτικά φθηνά toner?
Billator Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 στην αρχη δεν μπορουσε να δουλεψει κανονικα, μετα απο 250 ωρες στο τηλεφωνο αφου μου ειχαν πει και ειχα δοκιμασει τα παντα... 3-4 καλωδια 5-6 λαπτοπς και 690 διαφρετικα κολπα (μερικα απο αυτα νομιζω, τα λενε να τα κανεις αν δεν μπορεις να πιασεις παιδι , ξερεις φαση...το ενα ποδι ορθιο και κρατηστε το καλωδιο με τα ακροδακτυλα πριν το εισαγετε αφου κανετε τρεις μετανοιες και 2 νηστιες κτλ) ρωταω.... τα καλωδια που εχω ή αγοραζω ειναι 5μετρα (τα χρησιμοποιω και για αλλο εκτυπωτη που ειναι μακρυα απο τα γραφεια) και τοτε μου λεει οτι μπορει να δουλεψει μεχρι 1,8 μηκος καλωδιου... ανα γεια σου ρε παλικαρι μου, που το σκεφτηκα και στο επισημανα και γλυτωσαμε αλλα 10 μεροκαματα στο τηλεφωνο, αντι να ειναι μεσα στις πρωτες 10 ερωτησεις που επρεπε να κανεις... Στο manual γράφει μέχρι καλώδιο 2m αλλά μόλις δοκίμασα καλώδιο 5m και δουλεύει απροβλημάτιστα ο εκτυπωτής. Θα είχε πρόβλημα λογικά το καλώδιο σου. (τώρα έκανα την εγκατάσταση του εκτυπωτή από τότε που το αγόρασα ) Έχει κανείς εμπειρία με κανένα απο τα εναλλακτικά φθηνά toner? Και μένα με ενδιαφέρει αυτό αν έχει ήδη δοκιμάσει κάποιος..
mertaghon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 παιδια ο αντιστοιχος με εκτυπωση διπλης οψης ποιος ειναι?
Zandim Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Στο manual γράφει μέχρι καλώδιο 2m αλλά μόλις δοκίμασα καλώδιο 5m και δουλεύει απροβλημάτιστα ο εκτυπωτής. Θα είχε πρόβλημα λογικά το καλώδιο σου. (τώρα έκανα την εγκατάσταση του εκτυπωτή από τότε που το αγόρασα ) Και μένα με ενδιαφέρει αυτό αν έχει ήδη δοκιμάσει κάποιος.. εχω τον ιδιο εκτυπωτη σε προηγουμενο μοντελο (1018) και τελευταια φορα αγορασα ενα τονερ απο σκρουτζ στα 10€. Μια χαρα τυπωνει βλεπω. Εχω τυπωσει καμια 500αρα σελιδες, εγω ειμαι ικανοποιημενος. Για απλη χρηση γραφειου κανει σιγουρα. 1
ozric Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/ektipotes/printer/HP-P1102-Laser-Printer-CE651A.htm 1
fysikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλα να εχει και wireless σύνδεση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις