xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μου έδωσε φίλος να του καθαρίσω τον σταθερό του και φοράει ακόμα την στοκ ψήκτρα/τρακτερ επάνω. Ποια value for money να του αγοράσω; am3 socket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αν θελει να χαλασει το ελαχιστο δυνατον budget, τοτε προτεινω αυτην εδω: ARCTIC COOLING ALPINE 64 PLUS AMD CPU COOLER 92MM Tην εχω βαλει 3-4 pc φιλων με fm2+ socket και ειναι μια χαρα. Kαι αθορυβη και με καλα αποτελεσματα. Eπισης δεν χρειαζεται να ξεκουμπωνεις μητρικες για την εγκατασταση της, κουμπωνει κατ' ευθειαν. Aν το budget παει για πανω απο 20€ τοτε υπαρχουν σαφως καλυτερες επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 δεν κανει για Phenom ΙΙ Χ4 965 εχει 125W TDP αν ειναι rev. C3 ενω αν ειναι rev. C2 τοτε ειναι 140W TDP π.χ. αυτη ειναι προτιμοτερη http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-7-pro-rev2-p-PER.650134 ή http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-a11-cpu-cooler-p-PER.811358 ή καποια απο αλλες παρομοιες http://www.e-shop.gr/cpu-cooler-psixi-epexergasti-l?offset=40&table=PER&category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3+%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 μια καλη και φθηνη ψυκτρα ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/3906287/Xigmatek-Loki-II.html αλλα να ξερεις στις περισσοτερες καλες ψυκτρες, πρεπει να βγαλεις μητρικη, για να τοποθετησεις την ψυκτρα...!! υπηρχαν και καποια μοντελα, τα οποια κουμπωναν στην μαμα βαση.... αν μπορεσω και τα βρω, θα σου πω. η αν ξερει καποιος αλλος...... edit... μαλλον αυτη http://www.skroutz.gr/s/417189/Arctic-Cooling-Freezer-7-Pro-Rev-2.html κουμπωνει πανω στη μαμα βαση. δες εδω https://www.youtube.com/watch?v=7fdE3lpTqEo εγω ειχα παρει αυτη https://www.google.gr/search?q=arctic+freezer+pro+64&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Y1qjVeT-Jou6ygP1vq3YBw&ved=0CB4QsAQ παλιοτερα για τον 720ΒΕ, και κουμπωνει πανω στο σοκετ, με το ιδιο κουμπωμα που εχει και η AMD. και ο επεξεργαστης ειναι ξεκλειδωμενος και ανεβασμενος στα 3,2ghz. δλδ λειτουργει σαν να ειναι ενας 955...!!! οι θερμοκρασιες που παιζει αυτες τις μερες, που ειναι και ζεστες, ειναι Idle στους 45-48c..! σε φορτο δεν το εχω κοιταξει, αλλα το πολυ που κανει το πισι, ειναι ιντερνετ και ταινιες, οποτε.....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παιδιά. Παρήγγειλα την www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-7-pro-rev2-p-PER.650134 Μέχρι το βράδυ λογικά θα την έχω ήδη κουμπωσει. Θα την τεστάρω κ ενημερώνω. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αν έψαχνες κάποια που μπαίνει έτσι όπως είναι,είναι καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Την πήρα. Την κούμπωσα επάνω στην μαμά βάση που είχε η στοκ ψύκτρα. Το μπρακετάκι που έχει μαζί δεν ταιριάζει σε καμία των περιπτώσεων με την μητρική (τουλάχιστον αυτην που έχω εγώ μπροστά μου) για να το βιδώσεις επάνω. Πάμε τώρα σε θερμοκρασίες. Στους 50 βαθμούς είμαι σε idle , full load 68. Τσιμπάει αρκετά σε idle ή μου φαίνεται; Η ψύκτρα έχει πατήσει καλά κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ούτε χιλιοστό κενού - φαίνεται άλλωστε από το full load. Γενικώς αθόρυβη. 25ευρώ την αγόρασα απο εσοπ. Από τους 85 βαθμούς πάντως που ήταν πριν σε idle, τώρα είναι παγόβουνο. ΥΓ. Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι γενικά είναι θηρία σε μέγεθος. Στο κουτί που έχω μπροστά μου (mid-tower της acasa) το πλαινό παράθυρο ΔΕΝ κλείνει. Ή θα του αγοράσω νέο κουτί ή θα το αφήσω να κάνει γυμνισμό. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2015 από xristoforos89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Την πήρα. Την κούμπωσα επάνω στην μαμά βάση που είχε η στοκ ψύκτρα. Το μπρακετάκι που έχει μαζί δεν ταιριάζει σε καμία των περιπτώσεων με την μητρική (τουλάχιστον αυτην που έχω εγώ μπροστά μου) για να το βιδώσεις επάνω. Πάμε τώρα σε θερμοκρασίες. Στους 50 βαθμούς είμαι σε idle , full load 68. Τσιμπάει αρκετά σε idle ή μου φαίνεται; Η ψύκτρα έχει πατήσει καλά κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ούτε χιλιοστό κενού - φαίνεται άλλωστε από το full load. Γενικώς αθόρυβη. 25ευρώ την αγόρασα απο εσοπ. Από τους 85 βαθμούς πάντως που ήταν πριν σε idle, τώρα είναι παγόβουνο. ΥΓ. Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι γενικά είναι θηρία σε μέγεθος. Στο κουτί που έχω μπροστά μου (mid-tower της acasa) το πλαινό παράθυρο ΔΕΝ κλείνει. Ή θα του αγοράσω νέο κουτί ή θα το αφήσω να κάνει γυμνισμό. αυτο με τα κουτια ειναι ενα θεμα...! αν ειναι λαμαρινενιο το πλαινο, για να μην αλλαζεις κουτι, καντου ενα "βαθουλωμα" στο σημειο που βρισκει η ψυκτρα, τοσο ωτσε να κλεινει..!! μπορεις να το πας και σε καμια πρεσσα να στο κανει, αν ειναι μικρη η διαφορα..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αν ειναι λαμαρινενιο το πλαινο, για να μην αλλαζεις κουτι, καντου ενα "βαθουλωμα" στο σημειο που βρισκει η ψυκτρα, τοσο ωτσε να κλεινει..!! μπορεις να το πας και σε καμια πρεσσα να στο κανει, αν ειναι μικρη η διαφορα..! Ωπ, Σωστός. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Μου έδωσες ιδέα για βραδινές μόντες! Thanks! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Η πατέντα έγινε, χώρεσε η ψήκτρα στο κουτί. Όσον αφορά τις θερμοκρασίες έκανα φορματ - περνάω αρχεία απο χθες + εγκατάσταση προγραμμάτων. Μαξ 49-50 βαθμούς μέχρι στιγμής, 43-44 πλέον σε idle. Οπότε πολύ καλύτερα από χθες. Όσον αφορά τον θόρυβο της ψήκτρας, στο δικό μου desktop με Intel G3320, η μαμά ψήκτρα είναι αισθητά πιο αθόρυβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Διαφορετικές ψύκτρες για διαφορετικούς επεξεργαστές αυτές οι δύο, η στοκ της intel είναι αθόρυβη γενικά και είναι λογικό να παραμένει ακόμα πιο αθόρυβη όταν έχει να ψύξει έναν cpu σαν τον g3220, από την άλλη ο x4 965 είναι αισθητά πιο ενεργοβόρος και πιο θερμός και για αυτό άλλωστε η aftermarket είναι πιο θορυβώδης μιας και δουλεύει ψηλά από πλευράς στροφών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 αν δεν ζοριζεται ο επεξεργαστης και εχεις το CnQ ενεργο, ουτε και αυτη η ψυκτρα (arctic) ακουγεται..!! εγω το κουτι το εχω πανω στο γραφειο, διπλα στο αυτι μου και δεν με ενοχλει...! μονο σε κανα παιχνιδακι, ακουγεται, αλλα και παλι δεν μπορω να πω οτι ειναι ενοχλητικος ο θορυβος, τουλαχιστον στα δικα μου αυτια.....!! σαφως ο phenom ειναι πιο ζορικος για την ψυκτρα, απο τον 3320...!! δεν το συζητω..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα