Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα είχε μια πτώση με την πλάτη ενώ φορούσε θήκη απο ύψος μισού μέτρου.(ουτε σημάδι δεν εκανε) αλλα η οθόνη μετα απο λίγο εμφάνισε κάθετες λευκές γραμμές και χαμηλότερη ανάλυση (φαίνονται τα pixels έντονα). Μετα απο κάπου 7 ώρες είδα αισθητή διαφορά καθώς αναγκαστικά το δουλεύω και πλέον ειναι σε ενα υποφερτό κατα πολύ μεγάλο βαθμό επίπεδο.ειναι σαν να φοράς μεμβράνη και να εχει δάχτυλιες. Στο μαύρο φαίνονται γραμμές άλλες φορές πράσινες άλλες μωβ αλλα όχι στάνταρ και εναλλάσσονται.διαβασα σε ενα ξένο φόρουμ οτι ίσως να εχει μαγνητίσει-ξεμαγνιτιστει ιδέα δεν εχω απλα εκεί που το χα πεθαμένο βλέπω βελτίωση και είπα να ρωτήσω ν γνώριζει κάποιος τι παιζει.η αφή λειτουργεί κανονικά αν και εκανε τα δικά της ανα διαστηματα.

Δημοσ.

Μια πιθανη αιτια ειναι να εχει "ξεκουμπωσει" (οχι τελειως) η καλωδιοταινια της οθονης.

Πρεπει να ανοιχτει για να το ελεγξεις αυτο.

Δημοσ.

Το άνοιξα μαζί με φιλούσε τσεκαραμε τα καλώδια και όλα φαίνονται οκ.τα ίδια και χειρότερα από χθες απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο.επεσε με την πλάτη τελείως επίπεδα από μικρό ύψος.

Δημοσ.

Σε iphone 4 που έχω εγώ, έχει πέσει δεκάδες φορές στο πλάι και με την οθόνη. Ποτέ δεν έπαθε τίποτα. Μία φορά σε "χαζο"πέσιμο με την πλάτη...η οθόνη έσπασε. Μην το αποκλείεις λοιπόν κ αυτο το σενάριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...