Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το κινητο του τιτλου και απο οταν το πηρα παρατηρησα 1 θορυβο που κανει πανω,κατω,αριστερα και δεξια απο την καμερα οταν χτυπαω ελαφρως με το δαχτυλο μου αυτα τα σημεια.Σαν να υπαρχει κατι που εχει ξυλωθει.Κυριως ακριβως πανω απο την καμερα.

Πηγα σε καταστημα και ειδα οτι το ιδιο γινεται και σε 1 αλλο S4 mini εκθεσιακο αλλα σε πολυ λιγοτερο βαθμο.Τσεκαρα και 1 γνωστου 1 S3(Δεν ειμαι σιγουρος για το μοντελο) και κανει οσο θορυβο κανει το εκθεσιακο.

Το κινητο ειναι απο την προσφορα της Vodafone και το εχω 20 ημερες.Δεν εχει πεσει ποτε κατω.Ειναι πληρης λειτουργικο,δεν εχει καποιο προβλημα.Αλλα ο ηχος που κανει ειναι σπαστικος γιατι ακουγεται και οταν ακουμπαω το κινητο στο τραπεζι κλπ.

1)Υπαρχει πιθανοτητα να το επαθε στην μεταφορα με το courier?Γιατι το εφερε σε 1 κουτι χωρις προστατευτικα μεσα,φελιζολ κλπ.Αλλιως ειναι ετσι απο οταν κατασκευαστηκε.

Σκεφτομαι να το παω στην Smartec που ειναι το service της Samsung αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο γιατι το κινητο πιθανον να ανοιχτει και δεν θα γνωριζω αν θα παρω πισω το ιδιο.Επισης εχω 2ο κινητο 1 πολυ παλιο Nokia αλλα θα πρεπει να βρω ανταπτορα γιατι αυτο παιρνει mini sim.

2)Υπαρχει περιπτωση να το κοιταξουν επι τοπου η θα το κρατησουν για 2-3 ημερες?

Σε καποιο θεμα στο φορουμ ειχα διαβασει οτι το ιδιο γινεται και με καποιο nexus αλλα δεν θυμαμαι τι ηταν τελικα και δεν μπορω να το βρω.

3)Εχει κανεις σας το ιδιο κινητο να το τσεκαρει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...