Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω προβλήματα με τον OTE όσο αναφορά τα παιχνίδια που θέλω να παίζω online. Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο έχω μεταβεί στον ΟΤΕ από έναν πάροχο ο οποίος έπαιρνε σύνδεση από OTE, ήταν δηλαδή μεταπωλητής γραμμής και παρόλο που δεν είχα πρόβλημα με το PING (8ms) είχα πολύ συχνές αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να καταστούν τον πάροχο αναξιόπιστο. Παρόλα αυτά, όταν πήγα σε OTE το πρόβλημα με τις συχνές αποσυνδέσεις μετριάστηκε, να μην πω εξαλείφθηκε εντελώς. Τους πρώτους μήνες το PING αν και σχετικά υψηλό (26-38 ms) ήταν σταθερό και δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα στα παιχνίδια. Μετά τον τρίτο μήνα όμως το PING στα παιχνίδια γινόταν πολύ ασταθές με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω συνέχεια restart την σύνδεση και πολλές φορές δεν υπήρχε διαφορά στην αστάθεια πριν και μετά.

Να σημειωθεί πως όταν έκανα την σύνδεση στο κατάστημα, ρώτησα πόσο απέχει το αστικό κέντρο από το σπίτι μου αλλά και τι ταχύτητες θα πιάνω και μου απάντησε η πωλήτρια πως θα πιάνω 12-15Mpbs ενώ το αστικό κέντρο βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι μου.

Αυτό που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό είναι το πως είναι δυνατόν ο προηγούμενος πάροχος (μεταπωλητής γραμμής OTE) να έπιανε PING 8ms ενώ μια κανονική σύνδεση OTE να πιάνει 26-38 ms;; Δεν μου φαίνεται καν λογικό.

Τι μπορώ να κάνω για να επιλύσω το πρόβλημα με το PING;;

Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την Cyta ως αξιόπιστο πάροχο διαδικτύου. Ξέρω πως τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα είχε ανάμεικτα σχόλια καθώς και υπήρχαν αρκετά προβλήματα στις συνδέσεις. Πως είναι όμως τα πράγματα σήμερα; Επίσης η Cyta έχει δικές της γραμμής, με μεταπωλεί και αυτή με την σειρά της την γραμμή του OTE; Κι αν ναι, πόσο αρνητικό μπορεί να είναι αυτό για την γραμμή; Σκεφτόμουν για το πακέτο VDSL 1play
35Mbps with upload 3Mbps (1play), τι λέτε; Αξίζει;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας, :-)

Βασίλης

3611510750.png101412009.png

Δημοσ.

Φτιάξε την γραμματοσειρά, βάλε τόνους και χρησιμοποίησε σημεία στιξης γιατί δεν διαβάζεται το θέμα.

υγ: καλώς ήρθες στο forum

Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό είναι το πως είναι δυνατόν ο προηγούμενος πάροχος (μεταπωλητής γραμμής OTE) να έπιανε PING 8ms ενώ μια κανονική σύνδεση OTE να πιάνει 26-38 ms;; Δεν μου φαίνεται καν λογικό.

Λογικό μου φαίνεται, στον προηγούμενο πάροχο είχες fastpath στον τωρινό έχεις interleave profile.

Αυτό που θα κάνεις είναι να καλέσεις στο 13888 επιλογη 3 και μετά 2 και θα ζητήσεις να μπείς σε fastpath. That's all!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...