Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θελω να  αγορασω  ενα  subwoofer  ενισχυτη  και ηχεια απλα  τα θελω να τα παρω τα κομματια  ενα προς ενα  για τον  υπολογιστη μου

πρεπει να μου πειτε  καπια πραγματα  γι αυτα τα πραγματα

τι διαφορα εχουνε τα παθητικα  απο τα ενεργα,.,,,

πως πρεπει να γινει η επιλογη ¨ σε ολα αυτα τα πραγματα,,

τι πρεπει να παρω απο ενισχυτη  και ηχεια  γιατι θελώ να κανω μια σωστη κινηση σε ολα αυτα

Δημοσ.

πες ένα ποσό που θα ήθελες να διαθέσεις περίπου για αρχή για να μπορούμε να κάνουμε κ προτάσεις.

μια διαφορά των ενεργών με τα παθητικά είναι πως τα ενεργά έχουν δικό τους ενισχυτή,κ δεν μπορούν να δεχθούν σήμα ενισχυμένο.οπότε θέλουν ενισχυτή με εξόδους χωρίς ενίσχυση,που σημαίνει πως για καινούργιο κοιτάς αμέσως απο 800 ευρώ κ πάνω.

Δημοσ.

κοιτα να δεις  μπορω να διαθεσω μεχρι και  800 ευρο  για ολα  δηλαδη ενισχυτη  subwoofer και  5 ηχεια.. το θεμα εινε οτι εχω μπερδευτει  

γιατι ενα παιδι μου ειπε οτι πρεπει να αρχισω πρωτα απο τα 2 βασικα ηχεια, το εμπρος δεξι - αριστερο. και οχι απο το SUBWOOFER. και μετα απο τα αλλα 2 ηχεια  και μετα να παρω το  subwoofer και ενισχυτη,.. Περα απο αυτο  τα θελω για τον  υπολογιστη μου ,,,,,ειτανε να  περνα ενα ετοιμο 5.1  multimidia συστημα αλλα θελω να παρω κατι καλο απλα κομματι κομματι και φυσικα να εινε και ολα καλα και ποιοττικα δεχομε ολες τις προτασεις σας αρκει να  >υπαρχει χρονος και φυσικα και εγω να τα καταλαβω 

Περα απο αυτο μου ειπε  να μην παρω  ενεργο subwoofer αλλα παθητικο απλα θελω να ακουσω και αλλες γνωμες γιατι αν εινε να δωσω 800 ευρο τουλαχιστον να τα δωσω σε κατι καλο  για το δωματιο μου,,

πραγματικα νιωθω πνιγμενος και μπερδεμενος

απλα ολα τα θελω  ξεχωριστα κομματι κομματι

απλα ολα τα ηχεια τα θελω να εινε σε μαυρο χρωμα..,.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...