alexandros276 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 γεια σας θελω να αγορασω ενα subwoofer ενισχυτη και ηχεια απλα τα θελω να τα παρω τα κομματια ενα προς ενα για τον υπολογιστη μου πρεπει να μου πειτε καπια πραγματα γι αυτα τα πραγματα τι διαφορα εχουνε τα παθητικα απο τα ενεργα,.,,, πως πρεπει να γινει η επιλογη ¨ σε ολα αυτα τα πραγματα,, τι πρεπει να παρω απο ενισχυτη και ηχεια γιατι θελώ να κανω μια σωστη κινηση σε ολα αυτα
profi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 πες ένα ποσό που θα ήθελες να διαθέσεις περίπου για αρχή για να μπορούμε να κάνουμε κ προτάσεις. μια διαφορά των ενεργών με τα παθητικά είναι πως τα ενεργά έχουν δικό τους ενισχυτή,κ δεν μπορούν να δεχθούν σήμα ενισχυμένο.οπότε θέλουν ενισχυτή με εξόδους χωρίς ενίσχυση,που σημαίνει πως για καινούργιο κοιτάς αμέσως απο 800 ευρώ κ πάνω.
alexandros276 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 κοιτα να δεις μπορω να διαθεσω μεχρι και 800 ευρο για ολα δηλαδη ενισχυτη subwoofer και 5 ηχεια.. το θεμα εινε οτι εχω μπερδευτει γιατι ενα παιδι μου ειπε οτι πρεπει να αρχισω πρωτα απο τα 2 βασικα ηχεια, το εμπρος δεξι - αριστερο. και οχι απο το SUBWOOFER. και μετα απο τα αλλα 2 ηχεια και μετα να παρω το subwoofer και ενισχυτη,.. Περα απο αυτο τα θελω για τον υπολογιστη μου ,,,,,ειτανε να περνα ενα ετοιμο 5.1 multimidia συστημα αλλα θελω να παρω κατι καλο απλα κομματι κομματι και φυσικα να εινε και ολα καλα και ποιοττικα δεχομε ολες τις προτασεις σας αρκει να >υπαρχει χρονος και φυσικα και εγω να τα καταλαβω Περα απο αυτο μου ειπε να μην παρω ενεργο subwoofer αλλα παθητικο απλα θελω να ακουσω και αλλες γνωμες γιατι αν εινε να δωσω 800 ευρο τουλαχιστον να τα δωσω σε κατι καλο για το δωματιο μου,, πραγματικα νιωθω πνιγμενος και μπερδεμενος απλα ολα τα θελω ξεχωριστα κομματι κομματι απλα ολα τα ηχεια τα θελω να εινε σε μαυρο χρωμα..,.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Κατι μου λεει οτι οσες απαντησεις και να παρεις, δεν παιζει να σταματησεις ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα