LG_15 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Λοιπον οτι λεει ο τιτλος... μπορω να την κοψω μονος χωρις να παθει κατι ; Ειναι micro sim και θελω να την κανω nano sim
taslikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ναι γίνεται απλώς τύπωσε απο το Ίντερνετ ένα φύλλο που εχει μέτρα της nano και κοψτην πολυ προσεκτικά..
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σε μερικα τλφ ομως που η καρτα μπανει κουμπωτη οπως οι sd, δεν κανεις τιποτα αν την κοψεις
LG_15 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σε μερικα τλφ ομως που η καρτα μπανει κουμπωτη οπως οι sd, δεν κανεις τιποτα αν την κοψεις αρα την πατησα...αυτη κουμπωνει οπως οι SD
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 δεν την πατησες, ζητανε πεντε ευρω για αντικατασταση αλλα σε οποιον πιάσει, αν τους πεις δεν εχω κλπ μπορει να την παρεις και ετσι
LG_15 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 δεν την πατησες, ζητανε πεντε ευρω για αντικατασταση αλλα σε οποιον πιάσει, αν τους πεις δεν εχω κλπ μπορει να την παρεις και ετσι ωπα περιμενε..ΔΕΝ εχω προβλημα τα χρηματα...σημερα τι κανω ειναι το θεμα ;;; Αυριο παω εταιρια το πρωι...δεν θα μπορω να φυγω να παρω ΚΑΡΤΑ...σημερα ειναι το θεμα φιλε ...λυση υπαρχει ; Αν την κοψω γυρω γυρω λες να πιασει ;
Mikri Nefeli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 http://www.redmondpie.com/how-to-convert-micro-sim-to-nano-sim-for-iphone-5/
LG_15 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 http://www.redmondpie.com/how-to-convert-micro-sim-to-nano-sim-for-iphone-5/ υπαρχει περιπτωση αν κανω 1 εκατοστο λαθος να χαλασει η καρτα φιλε ;
LG_15 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ένα εκατοστό είναι η μισή κάρτα ΤΕλικα η wind σου δινει nano sim με ανταπτορα και δεν το ηξερα! Οποτε βολευτηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα