greeneye Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Παιδια ενα αρχειο που εχει φταχτει σε microsoft excel 2010 πως θα γινει να το εκτυπωσω απο αλλου (π.χ δουλεια μου) οταν εκει εχει open office? γιατι ναι μεν το ανοιγει αλλα δεν εχει καμια αντιστοιχεια στα περιθωρια κτλ οποτε πρεπει να ανοιχτει οπωσδηποτε απο excel 2010. Υπαρχει κατι στο ιντερνετ που να ανοιγει το αρχειο και να το εκτυπωνει οπως το αυθεντικο excel 2010 σπιτι μου? Ουσιαστικα ψαχνω ενα on-line MS excel 2010 !
mafiozoskotsos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Συνδέεσαι εδώ και κάνεις τη δουλειά σου... 1
greeneye Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω φιλε. Θα κανω λογαριασμο γιατι δεν εχω. Εχω και μια απορια αν ξερεις απο Excel (κουφο εντελως) Εχω 2 κελια Α13 και Β9. το Α13 οριζω τιμη π.χ 810 το Β9 εχει τιμη που προκυπτει υπολογισμο απο αλλο sheet δηλαδη π.χ =ονομα1!Κ34 και παιρνει τελικα την τιμη 0,96 Οταν κανεις 810/0,96 βγαινει σωστα 843,75 Επειδη ομως το 0,96 ειναι ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ εγω το κανω ως =Α13/Β9 Το προβλημα ειναι οτι αυτη την διαιρεση το παλιο excel μου τη βγαζει παντα σαν 832,42 αντι για 843,75!!! Ολα τα κελια ειναι αριθμητικα με 2 δεκαδικα ψηφια. Εκανα delete το κελι ξαναδοκιμασα τιποτα. Δοκιμασα τον υπολογισμο σε αλλο κελι και βγαζει τα ιδια! Οταν κανω ομως =A13/0,96 το βγαζει σωστα!!!!! που ειναι το λαθος η το Bug ?! * σε αντιστοιχα κελια με μεταβλητα ποσα ΔΕΝ εχω θεμα αλλα εδω δε μπορω να το διορθωσω! Καμια ιδεα?!
mafiozoskotsos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Εγώ τώρα που το δοκίμασα στο Excel 2007 λειτουργεί μια χαρά! δε μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα... Ίσως λυθεί το πρόβλημα αν κάνεις εγκατάσταση της ενημερώσεις από το windows update (αν δε της έχεις κάνει ήδη)
greeneye Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Εγώ τώρα που το δοκίμασα στο Excel 2007 λειτουργεί μια χαρά! δε μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα... μα και εγω σε αλλα κελια παρομοια με ιδιους υπολογισμους ΔΕΝ εχω θεμα! Δε μπορω να καταλαβω τι στουκαρισμα εφαγε η μαλακια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα