Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Την περασμένη εβδομάδα λόγω καταιγίδας είχαμε αυξομειώσεις στο ρεύμα και μου κάηκε το Router. Ήταν ένα απλό Router από αυτά που δίνει ο πάροχος με κάθε σύνδεση. Έτσι λοιπόν βιαστικά έκανα παραγγελία ένα Router και συγκεκριμένα αυτό:http://www.e-shop.gr/d-link-go-rt-ac750-wireless-ac750-dual-band-easy-router-p-PER.614689 Μόλις το συνδέω με την μπριζα τηλέφωνου δεν λειτουργεί το τηλεφωνο. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι δεν ανάβει το λαμπάκι του internet στο συγκεκριμένο router. Δοκίμασα να το βάλω κατευθείαν στην μπριζα τηλεφωνου αλλά και πάλι δεν ανάβει. Να επισημάνω επίσης επειδή το σπίτι είναι παλιό υπάρχει μια μπριζα τηλεφώνου. Η σύνδεση μου στην μπριζα είναι ως εξής. Πρώτα έχω ένα splitter το οποίο βγάζει 2 υποδοχές στην μια συνδέω το Router και στην άλλη έχω το φίλτρο και βάζω το τηλέφωνο. Με άλλο router και με αυτή την σύνδεση όλα λειτουργούν. Μήπως έχει πρόβλημα το royter? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
veteranos123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καταρχήν αυτό δεν έχει υποδοχή rg11 (κοινός για το τηλεφωνικό καλώδιο), εσύ που το συνέδεσες; Αυτό είναι router ενώ εσύ χρειάζεσαι modem-router. Το router παίρνει μέσω ethernet ( στην κίτρινη υποδοχή του δικού σου) και το μοιράζει σε επιπλέον ethermet ή και ασύρματα. 1
Thanoucos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το router άλλος μου το πρότεινε και την σύνδεση την έκανε ο αδερφός μου διότι δεν το κατέχω καθόλου με δίκτυα κτλπ. Αν το πάω πίσω στο eshop γίνεται να κάνω αλλαγή?
veteranos123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δεν χάνεις κάτι να το πας. Λογικά θα στο αλλάξουν 1
Thanoucos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αυτό το router μου κάνει? http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-15_TD-W8970.html#overview Το παλιό που είχα στην θύρα rg11 έλεγε DSL ενώ αυτό λέει ADSL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα