Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ βλέπω που είμαι φοιτητής απο 18 έως 24 χρονών μαντράχαλους και μαζεύονται σαν τα ποντίκια στα σπίτια με 3-4 λάπτοπ και παίζουν σαν βλαμένα με τις ώρες λες και είναι 12 χρονών και καίγονται...........το lol απλά το βρήσκεις τσάμπα και τρέχει σε σχεδόν κάθε pc για αυτό είναι και διαδεδομένο γιατί αν ο καθένας που παίζει lol έπρεπε να πάρει ps3/xbox360/ps4/xone + 40-60 ευρώ το παιχνίδι ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΜΕΝΟ ΜΠΛΕ.

απο την άλλη τα αγορασμένα είναι δίκοπο μαχαίρι βλέπε το gran turismo 5 που με το που βγήκε το 6 τσακκκκκ πάει το online gaming με το μόνο καλό να είναι το ότι το 6 το πήρα με 20 ευρώ και έτσι δεν βαριγκόμισα τα λεφτά μου που είχα δώσει κανα 60άρι τότε για το 5......αλλά δεν αλλάξανε και τίποτα απλά πήραν το 5 όπως ήταν,του βάλανε 5 αμάξια παραπάνω,χώσανε 2 καγκουρίστικα μπαρόμετρα και το βγάλανε σαν νεο παιχνίδι που για μένα είναι σαν dlc του 5.

Το battlefield bad company της ea ακόμα το έχω και παίζω μια χαρά online και ας είναι παλιό είναι μαματο.

επίσης αγορασμένο l4d απο τα καλύτερα.

Εδώ είναι το θέμα αγαπητέ: είσαι φοιτητής. Για δοκίμασε να γίνεις CEO σε έναν "top-notch" publisher και εξήγησέ μου μετά αν θα σου έφτανε να βλέπεις μαντράχαλους 18-24 ετών να μαζεύονται σαν τα ποντίκια στα σπίτια με 3-4 λαπτοπ και να παίζουν σαν βλαμμένα με τις ώρες... :)

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποσο υποκρισία πλέον? Μ' αρεσει που ολοι λενε "ειμαι κατα της πειρατεία μπλά μπλαμπλά μπλά". Τωρα θες να μου πεις οτι τις ταινιες που βλέπεις τις ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ? ΑΡΕ ΣΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ.Οτι σας συμφερει λετε.Ρε ούστ.

Εγω προσωπικα γι αυτο το προσδιορισα λεγοντας οτι "ειμαι κατα της πειρατειας των βιντεοπαιχνιδιων" συγκεκριμενα.

Απο ταινιες και μουσικη δεν νομιζω οτι μπορει να μιλησει κανεις. Ακομα και η γιαγια μου βλεπει και ακουει πειρατικα στο tablet.

• Like 1
Δημοσ.

ρε φίλε αυτός ο μύθος με τα 2000 ευρώ κάποια στιγμή πρέπει να λήξει.......

λοιπον τιμή απο e-shop για pc των 560 ευρώ.

κουτί : 18 ευρώ,τροφοδοτικό:coolermaster elite 600w,κάτρα γραφικών R9 270,επεξεργαστής :core i3 4170 3.7ghz,μνήμη 8gb,μητρική asrock H81 κλπ κλπ και φτηνό πληκτρολόγιο+ποντίκι......οθόνη δεν υπολογίζω γιατί υποτείθεται και με την κονσόλα αγοράσεις tv-monitor κλπ.

επομένως τι 160 ευρώ παραπάνω? για να πάρεις ένα pc που θα σε βγάλει 5 χρόνια να παίζει με τα ίδια αποτελέσματα? ποια χιλιάρικα και διχίλιαρα ? και στα 5 χρόνια  θα αξιοποιήσεις καλύτερα τα λεφτά σου γιατί θα σου έχει μείνει τροφοδοτικό,κουτί,σκληρός μπορεί και η ραμ αν δεν αλλάξει η στανταρ τεχνολογία..... και μετά θα σου βγεί πιο φτηνά. ενώ με την κονσόλα ? φτου και απο την αρχή και επίσης τα pc έχουν το μέγιστο πλεονέκτημα ακόμα και με γνήσια παιχνίδια ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ όσο και παλιό να είναι το παιχνίδι το παίζει ενώ το ps3 δεν παίζει ps2 και το ps4 δεν παίζει ps3....άρα δεν μπορείς να πουλήσεις την παλιά κονσόλα όπως κάνεις με το hardware που παλιώνει και αν πάθει κάτι πλήρωνε εκτός εγγυησης

μαλισταααα,το κουτι τι θα ειναι?ντενεκες?και θα τον βαλεις διπλα στο σαλονι ε?σκληρο φανταζομαι δεν θες?εκτος αν ειναι στα κλπ κλπ αλλα 50 χοντρικα χοντρικα μπλου ρεϊ?θελω εγω το πσ4 εχει αλλα 50,ειδες χοντρικα, μοχλο?εναν ασυρματο xbox πχ αλλα 40 και δεν σου βαζω τα γουινντοους...Απορω πριν τα γραψεις τα ειδες???????τι δεν καταλαβενεις οτι εχεις δωσει πανω απο τα διπλα απο το PS4 (320 στο eshop)με αβεβαιο το αν θα σου βγαλει εστω να παιζεις παιχνιδια τα επομενα 5 χρονια??ε ρε φιλεεεε

Διλαδι την κονσολα δεν μπορεις να την δωσεις σιγουρα τοτε 200 και να μειωθει απο την τιμη της επομενης?

Οσον αφορα τις βλαβες εσενα μαλλον δεν θα σου παθει κατι στανταρ θα εχεις εγγυηση ναι, μια ζωη και ποιος θα στα ενωσει τα κοματια ειπαμε? αν δεν ξερεις?(αντε οχι εσυ οκ αυτος που δεν ξερει ομως?)

τεσπα δεν βγαζουμε ακρη,αποχωρω για αλλες πολιτείες :)

Φιλε φτιαξε ενα πι σι με 320ευρω μειων 40 που κανει ο μοχλος 280 ευρω,με 280 λοιπον που να παιζει οπως το ps4 για τα επομενα 7 χρονια χωρις να κανω τιποτα αλλο και τα λεμε...ως τοτε....................

Δημοσ.

μαλισταααα,το κουτι τι θα ειναι?ντενεκες?και θα τον βαλεις διπλα στο σαλονι ε?σκληρο φανταζομαι δεν θες?εκτος αν ειναι στα κλπ κλπ αλλα 50 χοντρικα χοντρικα μπλου ρεϊ?θελω εγω το πσ4 εχει αλλα 50,ειδες χοντρικα, μοχλο?εναν ασυρματο xbox πχ αλλα 40 και δεν σου βαζω τα γουινντοους...Απορω πριν τα γραψεις τα ειδες???????τι δεν καταλαβενεις οτι εχεις δωσει πανω απο τα διπλα απο το PS4 (320 στο eshop)με αβεβαιο το αν θα σου βγαλει εστω να παιζεις παιχνιδια τα επομενα 5 χρονια??ε ρε φιλεεεε

Διλαδι την κονσολα δεν μπορεις να την δωσεις σιγουρα τοτε 200 και να μειωθει απο την τιμη της επομενης?

Οσον αφορα τις βλαβες εσενα μαλλον δεν θα σου παθει κατι στανταρ θα εχεις εγγυηση ναι, μια ζωη και ποιος θα στα ενωσει τα κοματια ειπαμε? αν δεν ξερεις?(αντε οχι εσυ οκ αυτος που δεν ξερει ομως?)

τεσπα δεν βγαζουμε ακρη,αποχωρω για αλλες πολιτείες :)

Φιλε φτιαξε ενα πι σι με 320ευρω μειων 40 που κανει ο μοχλος 280 ευρω,με 280 λοιπον που να παιζει οπως το ps4 για τα επομενα 7 χρονια χωρις να κανω τιποτα αλλο και τα λεμε...ως τοτε....................

αγορίνα τον σκληρό τον έβαλα μέσα,όσο για το κουτάκι καλύτερο αερισμό θα έχει απο ένα ps4 η xboxone και καλύτερες θερμοκρασίες και αν δεν σαρέσει μέσα στο 30άρικο έχει κουτάκια καλά και εγώ με 45 ευρώ πήρα coolermaster elite 370 και μου βγήκε πένα ,τον μοχλό τον ασύρματο άστον έχεις ποντίκι πληκτρολόγιο που κάνουν τα ίδια και υστερούν μόνο σε κάτι κακά ports όπως το mortal kombat,εγώ μέχρι και god of war μια χαρά έπαιζα με emulator,πάμε παρακάτω το ps4  έχει 380 στο eshop δηλαδή 180 ευρώ διαφορά και πόσα θα δώσεις για παιχνίδια σχολίαστο μετά ,windows και η γιαγιά μου ξέρει να περνάει απο τον θείο και αν δεν είχες ποτέ pc στάνταρ κάποιος φίλος θα ξέρει να σε εξυπηρετήσει,τα κομμάτια στα ενώνουν στο eshop τσάμπα γιατί δεν μιλάμε για τον κυρ μήτσο με τα ηλεκτρονικά στην γωνία ε μιλάμε για σοβαρό μαγαζί και νομίζω και στο πλαίσιο τα ίδια κάνουν.

επίσης εσύ είσαι παγιδευμένος με την την κονσόλα στο να την πουλήσεις γιατί θα χάσεις όλα τα παιχνίδια ενώ στο pc ΜΑΝΤΕΨΕ θα παίζει και στο επόμενο,επομένως πουλάς ότι σου είναι άχρηστο και βάζεις καινούρια.

δεν ξέρω σε ποιά εποχή των pc έμεινες αλλά οι τιμές πέσανε,η απόδοση πλέον είναι διαδεδομένη και σε χαμηλά budget και format δεν ξέρει πια να κάνει ένας στους 100.

και όσο για το τι θα κάνει το pc σε 5 χρόνια άστο,εμένα είναι του χιλιάρικου αλλά αν βγάλεις τον ssd που έκανε τότε 200 ευρώ,την prolimatec ψύκτρα των 90 ευρώ και αλλάξεις τροφοδοτικό απο gs600(90 euro) σε ένα του πενηντάρικου πάμε στα 670 ευρώ και ακόμα τα παίζει όλα,το ps3 απο την άλλη σέρνεται και έχει γραφικά ξεπερασμένα που μέχρι και το gran turismo 6 ΚΟΛΛΑΕΙ που είναι της sony.

και σε 7 χρόνια όταν βγεί το ps5 περίμενε να δεις πόσα παιχνίδια θα χάνεις απο τριλογίες και σειρές απο το ps4 που θα περιμένεις την συνέχεια όπως κάτι god of war κλπ. ενώ το pc έστω και με χαμηλές αναλύσεις και γραφικά θα τα παίζει.

και χάνεις και ελευθερίες σε mods,cheats,trainers,custom packs,μικροαλλαγές σε παραμέτρους συστήματος κλπ.

idydyt.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ρε φίλε αυτός ο μύθος με τα 2000 ευρώ κάποια στιγμή πρέπει να λήξει.......

Jesus F Christ dudes

Απλα εβαλα το πιο εξωφρενικο παραδειγμα για να δειξω ποσο καμμενος μπορει να ειναι καποιος.. μην κολλατε εκει. :P

Προχθες εφτιαξε ο ξαδερφος μου πυργο με 600 και παιζει battlefield με γραφικα high κλπ οποτε φυσικα και ξερω οτι μπορεις να φτιαξεις ενα πολυ καλο πισι αρκετα πιο χαμηλα απο τα 2000 :)

Εγω προσωπικα γι αυτο το προσδιορισα λεγοντας οτι "ειμαι κατα της πειρατειας των βιντεοπαιχνιδιων" συγκεκριμενα.

Απο ταινιες και μουσικη δεν νομιζω οτι μπορει να μιλησει κανεις. Ακομα και η γιαγια μου βλεπει και ακουει πειρατικα στο tablet.

Πολυ μπροστα η γιαγια ;p

Δημοσ.

Jesus F Christ dudes

Απλα εβαλα το πιο εξωφρενικο παραδειγμα για να δειξω ποσο καμμενος μπορει να ειναι καποιος.. μην κολλατε εκει. :P

Προχθες εφτιαξε ο ξαδερφος μου πυργο με 600 και παιζει battlefield με γραφικα high κλπ οποτε φυσικα και ξερω οτι μπορεις να φτιαξεις ενα πολυ καλο πισι αρκετα πιο χαμηλα απο τα 2000 :)

η απάντηση έγινε σε σένα αλλά στόχευε σε αυτούς που κοροιδεύουν ότι θες πολλά λεφτά για να φτιάξεις pc να παίζει παιχνίδια :P

• Like 1
Δημοσ.

η απάντηση έγινε σε σένα αλλά στόχευε σε αυτούς που κοροιδεύουν ότι θες πολλά λεφτά για να φτιάξεις pc να παίζει παιχνίδια :P

Ολραααααιτ δεν μπρο. Αι αντερσταντ ναου;)
Δημοσ.

Νομίζω οτι ΟΤΑΝ μειωθεί η πειρατεία στα pc και οι developers αρχίσουν να βλέπουν $$$ στις τσεπες τους από τα PC Games τότε και μόνο τότε θα δούν οι pc gamers φως στο τουνελ. Μεχρι τότε ports θα βλέπουν αλλα καλά άλλα μέτρια, γιατι κακα τα ψέματα οι κονσόλες εχουν πολλαπλάσιες πωλήσεις συγκριτικά με τα pc οι λογικό είναι οι εταιρείες να αφιερώνουν χρόνο-χρήμα για development σε πλατφόρμες που φέρνουν κέρδη (κονσόλες).

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι το PS4 θα βγάλει αλλά 7 χρόνια???

χαχαχαχαα... καλο! Αλλά ούτε για πλάκα δεν βγάζει 9 χρόνια (άλλα 7 χρόνια), τώρα είναι στα δύο του χρόνια και ήδη τα έχει βρει δύσκολα στα βαριά παιχνίδια.

Το PS3 που για την εποχή του ήταν πολύ πιο δυνατό συγκριτικά 3 χρόνια έβγαλε αξιοπρεπώς, και αλλα 3-4 κουτσά στραβά.

Έχω δύο PS3, το Fat μάλιστα το είχα πάρει όταν το είχα πρωτοφερει στις αρχές του 2007, και μέχρι το 2010 αντε 2011 βλεποντουσταν τα γραφικα του.

Το Battlefield 3 στο PS3 το 2011 το θεωρουσα unplayable για εμένα.

Σε 7 χρόνια, το 2022, 1080p τηλεοράσεις θα υπάρχουν μόνο σε μουσεία.

Δημοσ.

Πφφφφφφφφ είπα δεν θα ξαναγράψω αλλά....οι προσωπικές σας απόψεις είναι προσωπικές το είπαμε αν νομίζετε ότι έχετε δίκιο οκ άκρη δεν βγάζουμε μπορώ να σας πω αλλά τόσα σε αυτά που λέτε αλλα αστο.....

Ρε συ Cowboy έχεις γίνει μελοντολογος χαραμιζεσαι... :) μπορείς να μου πεις και καννα αριθμό Τζόκερ;

Φάτε τα πορτ σας τώρα και γκρινιαξτε για κάθε ΑΑΑ τίτλο που βγαίνει και δεν είναι καλός για πι σι και πείτε ότι θέλετε για να δικαιολογείτε την επιλογή σας ο οβερ ενντ αουτ

Δημοσ.

Είχατε δεν είχατε πάλι κονσόλα vs pc το κάνατε... Όσον αφορά το port δε διαφωνώ είναι μια δύσκολη υπόθεση ώστε να βγει καλό και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει ρόλο στο πόσο θέλουν να ασχοληθούν. Πχ έχουμε δει από την ίδια εταιρία κορυφαία ports αλλά και αποτυχίες. Η rockstar ας πούμε έδωσε ρέστα με το max payne 3, τα σκάτωσε με το gta iv και επανόρθωσε με το gta v. Η nubisoft κλασσικά μ@λακίζεται σ αυτό το θέμα, πχ watch dogs και downgrade στα ac. H criterion(?) που βγάζει τα nfs έβγαλε το άκρως αποτυχημένο the run αλλά το rivals που είδα τελευταία ήταν οκ. Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό παίζει ρόλο και η πειρατεία. Πόσο δύσκολο είναι όμως να ξεκινήσουν σαν βάση από το pc και μετά να γίνει port στις κονσόλες; Πρακτικά δε θα ήταν πιο εύκολο να αφαιρούν πράγματα ώστε να κάτσει ακριβώς σε ένα στάνταρ σύστημα;

Δημοσ.

Πφφφφφφφφ είπα δεν θα ξαναγράψω αλλά....οι προσωπικές σας απόψεις είναι προσωπικές το είπαμε αν νομίζετε ότι έχετε δίκιο οκ άκρη δεν βγάζουμε μπορώ να σας πω αλλά τόσα σε αυτά που λέτε αλλα αστο.....

Ρε συ Cowboy έχεις γίνει μελοντολογος χαραμιζεσαι... :) μπορείς να μου πεις και καννα αριθμό Τζόκερ;

Φάτε τα πορτ σας τώρα και γκρινιαξτε για κάθε ΑΑΑ τίτλο που βγαίνει και δεν είναι καλός για πι σι και πείτε ότι θέλετε για να δικαιολογείτε την επιλογή σας ο οβερ ενντ αουτ

Μα ολοι τις προσωπικες μας αποψεις γραφουμε εδω, το ιδιο κανεις και εσυ. Και σεβαστη η αποψη σου βεβαια. Γι αυτο υπαρχουν τα σχόλια...

Οσο για τα ported games στο PC, ολα ειναι/ηταν καλυτερα απο οτι στο PS4 και κοστιζαν/κοστιζουν πολυ λιγοτερα χρηματα, ακομα και τα χειροτερα ports με μονη εξαιρεση το Batman Arkham Knight μεχρι να βγει η τελικη βελτιωμενη εκδοση του. Για οποιον τον εδιαφερουν τα καλα γραφικα και επιδoσεις-fps, το PC ειναι η καλυτερη επιλογη.

Αν το PS4 μπορουσε να μου προσφερει μια καλυτερη εμπειρια, φυσικα και θα ειχα PS4. Αλλα δεν μπορει, γιατι περα απο το οτι τα 2/4 παιχνιδια που παιζω δεν βγαινουν στο PS4 αλλα και τους πολλους περιορισμους του, τα γραφικα/επιδοσεις του στα παιχνιδια ειναι πολυ ξεπερασμενα ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ.

Δημοσ.

Στα της πειρατειας,τις δυσκολες εποχες που ζουμε,η ενδιαμεση λυση ειναι κατεβαζεις ενα παιχνιδι κι αν δεις οτι σου αρεσει,η το αγοραζεις γνησιο επιτοπου,η περιμενεις κανα δυο χρονια να πεσει η τιμη και το αγοραζεις για τη συλλογη σου,στηριζοντας και τους devellopers.

Δημοσ.

PC gaming is dead!!!

"The PC is the second strongest platform for Ubisoft game sales" με ποσοστό 23%, 4% λιγότερο απο το PS4 και 12% περισσότερο από το XB1. Και μιλάμε για μια εταιρία που είναι από τις χειρότερες στο pc gaming.

Link.png Site: πηγή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...