Προς το περιεχόμενο

Editorial: Αυτό το αστείο με τα PC ports πρέπει επιτέλους να σταματήσει…

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν καθαρισες. Συνδρομες και πανακριβα games σε περιμενουν. To PS4 ιδικα ειναι η πιο ακριβη και ασυμφορη κονσολα που εχει βγει ποτε.

Μονο στο PC μπορεις να το πεις αυτο, οτι αγοραζεις ενα gaming PC και δεν χαλας ουτε 1 ευρω για χρονια.

υ.γ. Δεν υποστηριζω την πειρατεια, και εγω αγορασει 200-250 παιχνιδια. Αλλα σε δυσκολους καιρους ολοι ξερουμε τον τροπο.. :P

Δεν υποστηρίζω την πειρατεία αλλά... είμαι ολίγον κλέφτης. Γι' αυτό κάποια παιχνίδια δεν βγαίνουν ποτέ στον PC. Aπό τους "ολίγον κλέφτες". Απλά τα πράγματα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δεν υποστηρίζω την πειρατεία αλλά... είμαι ολίγον κλέφτης. Γι' αυτό κάποια παιχνίδια δεν βγαίνουν ποτέ στον PC. Aπό τους "ολίγον κλέφτες". Απλά τα πράγματα.

Εγω προσωπικα δεν υποστηριζω την πειρατεια των βιντεοπαιχνιδιων και δεν ειμαι "ολιγον κλεφτης", εχω πληρωσει ολα μου τα παιχνιδια, εχω γυρω στα 100 παιχνιδια στο Steam και εχω αγορασει αλλα τοσα εκτως Steam.

Απλα λεω οτι οταν καποιος δεν εχει χρηματα και αδυνατει να πληρωσει για παιχνιδια, ταινιες, μουσικη.... Ξερει τον τροπο.

Οταν θα βγει κονσολα και παιγνιδια που να υποστηριζουν πληκτρολογιο και ποντικι, θα το παρω με κλειστα ματια. Μεχρι τοτενες, πισι και παλι πισι...

• Like 1

Εγω προσωπικα δεν υποστηριζω την πειρατεια των βιντεοπαιχνιδιων και δεν ειμαι "ολιγον κλεφτης", εχω πληρωσει ολα μου τα παιχνιδια, εχω γυρω στα 100 παιχνιδια στο Steam και εχω αγορασει αλλα τοσα εκτως Steam.

Απλα λεω οτι οταν καποιος δεν εχει χρηματα και αδυνατει να πληρωσει για παιχνιδια, ταινιες, μουσικη.... Ξερει τον τροπο.

Βεβαίως ξέρει τον τρόπο. Να αγοράσει εξαιρετικά παιχνίδια 1 -2 ετών από το Steam σε μερικές φορές εξευτελιστικές τιμές, ή να επιλέγει απολύτως προσεκτικά τις καινούργιες αγορές του. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των PC συγκριτικά με τις κονσόλες που τελικά πληρώνονται ακριβά. Υπάρχει βέβαια και ο "τρόπος". ΥΓ. Αυτή η ιστορία με τις... ετήσιες αλλαγές καρτών γραφικών είναι απλώς αστεία. Έχω μια αρχαία 285 Nvidia από το 2009, και μόνο από τα μέσα του 2014 άρχισα να έχω προβλήματα καθώς δεν έχει πολλή μνήμη και δεν υποστηρίζει DX11.

• Like 2

το θέμα είναι ότι επίτηδες κάνουν bottlenecκ στα pc για να πουλάνε στις κονσόλες που βγάζουν λεφτά και πάμε και εμείς ενώ δεν μας συμφέρει και παίζουμε σε κονσόλες που σου λέει όχι crack,όχι cheats,όχι trainer,όχι μόντες,οχι το ένα όχι το άλλο + πλήρωνε σαν κερατάς για κάθε παιχνίδι.

γιατί κάθε χρόνο να αλλάζεις κάρτα γραφικών ? μαζόχας είσαι ? εγώ την έχω 5 ολόκληρα χρόνια την 5850 και παίζει τα πάντα ακόμα μια χαρά αλλά χωρίς τέρμα ρυθμίσεις,καλύτερα όμως απο ps3 και xbox 360.......αν πάρω μια κάρτα των 300 ευρώ τώρα θα με βγάλει άλλα 5 αλλά χωρίς 4k και ultra........ για κανονικό gaming μια χαρά φτηνότερα βγαίνει το pc αν αναλογιστείς τον θείο μάγκα!!!

και τα λάπτοπ δεν είναι για παιχνίδια,έχω λάπτοπ των 300 ευρώ με pentium 2.2ghz+igpu+4gb και τρέχει excell,word,autocad και τα πάντα που το θέλω για να δίνω μαθήματα στην σχολή κλπ. επομένως είναι για δουλειά άλλο τα κορόιδα που δίνουν χιλιάρικα για λάπτοπ.

Σωστότατος...

εγώ είμαι με μια 760 ( την κονόμησα τζαμπέ - είχα 560ti - ) 2500k και 8gb ram και με βλέπω για μια τετραετία χαλαρά σε 1080p πάντα.

Οσον αφορά το λαπτοπ εχω δώσει στη γυναίκα ένα με bay trail επάνω και είναι κατα ευχαριστημένη και ξέρεις γιατί; Επειδή δεν έχει ανεμιστήρα να την ενοχλεί. 

Κοινώς οι ανάγκες της πλειοψηφίας καλύπτονται με λαπτοπ κάτω από τα 300 ευρώ.

προσφατα μπηκα στο τριπακι και εφτιαξα ενα συστημα xeon με r9 290 και επειδη τυγχαινει να εχω και το witcher στο xbox one και στο pc ειπα να δω αν υπαρχει αυτο που λεμε ανωτεροτητα ,μετα λυπης μου ειδα οτι τα γραφικα σε ultra δεν δικαιωναν το χρημα

• Like 1

Και τώρα αγαπητέ forgotten ήρθε η ώρα να ακούσεις από την μάστερ ρεϊς ότι εσύ κάτι δεν κάνεις καλά γιατί αυτό που λες δεν γίνεται γιατί τα δικά του πι σι δικαιολογουν τα λεφτά τους... Παιδιά ο κάθε ένας ας πάρει ότι θέλει και αγαπητέ @cowboy μην πας από το πρώτο σου ποστ να δείξεις την απεχθεια σου για τις κονσόλες και να υπερασπιστεις τι πι σι σου γιατί η απάντηση σου για τα πειρατικά πολύ απλά απαντά σε όλο το τοπικ , έχετε λεφτά για τα σούπερ συστήματα σας αλλά όχι για παιχνίδια.. Καλά σας κάνουν και χειρότερα... Παρειποτοντως εξαιρετικά το θέμα του ινσομνια

• Like 3

Εξαιρετικό άρθρο! Περιγράφει ακριβώς πως έχει η κατάσταση , γι΄αυτό μην δίνεται τα χρήματά σας σε κάρτες όπως GTX 980Ti κτλ. χαμένοι θα βγείτε ( αναφέρομαι για ανάλυση μέχρι 1080p) 

Εξαιρετικό άρθρο! Περιγράφει ακριβώς πως έχει η κατάσταση , γι΄αυτό μην δίνεται τα χρήματά σας σε κάρτες όπως GTX 980Ti κτλ. χαμένοι θα βγείτε ( αναφέρομαι για ανάλυση μέχρι 1080p) 

οπως επισης μην δινεις λεφτα για προπαραγγελιες πριν δεις πως πραγματικα τρεχει ενα παιχνιδι που στο πλασαρουν εννοειται οσο πιο ελκυστικο γινεται. Προσφατο παραδειγμα το f1 2015 που στο steam οι θετικες αξιολογισεις ειναι 210 και οι αρνητικες 430.

Καταρχάς πολύ ωραίο άρθρο!

Εγώ δεν συμφωνώ το ότι κάθε χρόνο πρέπει να αλλάζεις κάρτα γραφικών. Αν προσέξεις εξ αρχής το σύστημα το οποίο θα στήσεις μια χαρά είσαι για αρκετά χρόνια αργότερα. Εννοείται πως με τα PC, ΝΑΙ θα δώσεις κάποια λεφτά παρα πάνω από ότι θα έδινες για να αγοράσεις μια κονσόλα, όμως τα λεφτά σου θα τα βγάλεις με το παραπάνω με τις χαμηλές τιμές των παιχνιδιών.
Οι κονσόλες πιστεύω πως πουλάνε σαν τρελές μόνο και μόνο ευκολίας. Κάθεσαι στον καναπέ, κρεβάτι κλπ βάζεις το παιχνιδάκι σου και παίζεις... Εγώ πάντως μια χαρά παίζω παιχνίδια με το σύστημα της υπογραφής μου, με πολλούς τίτλους στο steam και απλά το 360 κάθετε περιμένοντας να βρεθεί κάποια προσφορά παιχνιδιού (μεταχειρισμένη ή μη) για να ανοίξει..

• Like 1

Παιδιά πάλι το κάνουμε θέμα flame war, εντάξει λογικο αλλά για σχεδόν κάθε λόγο υπάρχει και αντί λόγος, λες και συ lizardous και πολλοί άλλοι φίλοι για τα παιχνίδια... Day one πόσο τα περνεις διλαδι στο πι σι;τζάμπα;όχι 50-60€στο Europe ps store θα το έχει 70€και μπορείς να το μοιραστείς με άλλο ένα ps4 άρα 35€ και στο ps3 με 4 άτομα άρα;και τα έξτρα DLC και season pass μισή τιμή με τον ιδιο τρόπο.. Λες για xbox360που βρίσκεις ένα σωρό μτχ με 10και αν θες το ξαναπουλας 10€ άρα τζάμπα χωρίς κλεψια... Δεν θα σας λέμε για τις κάρτες συνέχεια πλιζ μην λέτε για τα παιχνίδια συνέχεια... Διαβάστε το άρθρο ο άνθρωπος αν και έχει αγανανατίσει λέει γιατί γίνεται όλο αυτό...

Η δικιά μου αποψη ειναι να υπαρχουν exclusives σε όλες τις πλατφορμες ετσι ωστε να εχεις full απαιτησεις και επιδοσεις σε κατι που εχεις επιλεξει.Αν εισαι hardcore gamer αγορασε τα παντα (ps, xbox,pc) δεν με νοιαζει . τρελαινομαι ομως να εχω ενα πισι αξιας 2000 ευρω και να μην μπορω να παιξω ενα παιχνιδι...θα μου πειτε ειναι διαφυγοντα κερδη αν ενα παιχνιδι δεν ειναι crossplatform αλλά μου ακουγεται πιο εντιμο προς το κοινο του ενα studio  να επιλεξει μια πλατφορμα. στην περιπτωση βεβαια των υπολογιστων υπαρχει και η άλλη διαμαχη amd vs nvidia αλλα δεν ειναι το αντικειμενο συζητησης επι του παροντος

Την όλη κατάσταση δεν βοηθά ιδιαίτερα και το γεγονός ότι οι ίδιες οι εταιρείες αντιμετωπίζουν τις εκδόσεις των τίτλων τους για PC σαν Β’ διαλογής. Όταν ας πούμε μια τέτοια ανατίθεται σε διαφορετικό στούντιο απ’ αυτό που έκανε την αρχική ανάπτυξη που μάλιστα δεν διαθέτει επ’ ουδενί το προφίλ του τελευταίου, τότε τα πράγματα δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις.

Ο συγγραφέας του άρθρου δεν αναρωτήθηκε γιατί συμβαίνει αυτό στο PC και όχι στο PS4 και στο Xbox One; Δεν θέλουν τα λεφτά των PC gamers; Ή μήπως οι PC gamers δεν αγοράζουν;

Απολαύστε την λογική "αγοράζω super PC και θα κάνω απόσβεση απο τα τζάμπα παιχνίδια" όσο μπορείτε ακόμα.

Πόσο πιο καθαρά να σας το πουν οι εταιρίες ότι δεν νοιάζονται για το PC; Ο ένας αναθέτει το PC port σε στούντιο της πλάκας, ο άλλος παίρνει το source απο το Xbox 360/One και με δυο τρεις αλλαγές το κάνει compile για Windows, η Rockstar τρολάρει αγρίως τους PC gamers βγάζοντας το GTA V έξι μήνες μετά το PS4 και το Xbox One και απατώντας σε στυλ "το καλό πράγμα αργεί να γίνει", λες και χρειάζονται έξι μήνες για ένα texture και shader pack και για ένα port (με τον κώδικα του Xbox One έτοιμο). Δηλαδή τι άλλο θέλετε να κάνουν; Να αγοράζετε το δισκάκι και να έχει μέσα links που οδηγούν σε reviews των PS4 και Xbox One εκδόσεων;

ΥΓ: Και εγώ πειρατής είμαι. Απλά στο θέμα του PC και "της απόσβεσης", παίξαμε και χάσαμε.

• Like 2

Απο τη μια λες για αλλαγη καρτας καθε χρονο και για gaming laptop των 2000 ευρω καθε 2 χρονια... Και αμεσως μετα λες οτι τα γραφικα δεν εχουν νοημα και για 4bitα games...

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!

Εχω ενα PC 5 χρονων (i5, 8GB, GTX480) και παιζει τα παντα σημερα και με καλυτερα γραφικα και fps απο το PS4.

Και παιζει και 4bitα και 8bitα παιχνιδια του '80 αν γουσταρω.

Το PC αυτο το εχω δωσει στον ξαδερφο μου (μαζι με μια 100σταρια παιχνιδια), και δεν τον κοβω να αναβαθμιζει τιποτα για ακομα μια 3ετια.

Τo Console gaming σημερα ειναι πολυ ακριβο και ασυμφερο, και πλεον στο PC βγαινουν περισσοτερα και καλυτερα(IMO) exclusives. Παλιοτερα παντα ειχα και κονσολες παραλληλα με το PC, τωρα πλεον δεν βρισκω λογο να παρω PS4/Xbone.

Εξαλλου το PC εχει τον μεγαλυτερο πληθυσμο παικτων, με το μεγαλυτερο ρεκορ 3.000.000 ταυτοχρονων online παικτων και 32.000.000 online παικτων το μηνα στο League of Legends.

φίλε το pc δεν έχει ούτε τους μισούς παίχτες σε όλους τους τίτλους που υπάρχουν και για τις κονσόλες 

• Like 1

Εμας τους pc gamers μας εχουν γραμμενους επειδη torrents. Στις κονσολες πρεπει να το αγορασεις, στο pc δεν θελει και πολυ να κατεβασεις κατι σπασμενο, οποτε αφου τα κερδη μειωνονται λογω των torrents ειναι φυσικο να φτιαχνουν πιο πολλους τιτλους για κονσολες

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...