Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο κανα 2μηνο μου εβγαλε προβλημα το λαπτοπ. Ειχε σπασει το φαν (μαλλον του cpu) και μπορουσα βεβαια να το ανοιξω μετα απο την προειδοποιηση που πεταγε την ωρα που εκανε boot. πριν μια βδομαδα βρηκα χρονο να αχοληθω και αλλαξα φαν. ειχα 2 επιλογες . πρωτη επιλογη ηταν ενα φαν , οχι το μαμισιο με 25 ευρω που το βρηκα στην hp Ελλας. δυστυχως ομως δεν κανει την φοβερη δουλεια.. δλδ τωρα το καλοκαιρι με τις ζεστες δουλευοντας απλα προγραμματα (λιγο chrome και κανα τραγουδακι) μου ανεβαζει θερμοκρασιες 70min..85 max . οποτε σκευτηκα μηπως φερω απο εξω το μαμισιο φανακι που εχει 65 ευρω.. τωρα ακομα δεν εχω την δυνατοτητα λογω της καταστασης στην ελλαδα.. εχετε να προτεινετε κατι αλλο;

μιλαμε για λαπτοπ 4ετιας (i5, 8gb ram, 600gb, beats edition) hp pavilion .. ποτε δν μπορεσα να βρω ακριβως το μοντελο..

Δημοσ.

Καταρχας οταν ανεβαζει θερμοκρασια τοσο οσο λες ακους το φανακι να ανεβαζει στροφες;η θερμοαγωγιμη παστα εχει τοποθετηθει καλα;Τελος ελπιζω να το εχεις φυσηξει ωστε να φυγουν οι σκονες;(αν ειχε ; )

Δημοσ.

Κοίτα δεν σημαίνει οτι επειδή θα βάλεις το original θα ειναι καλύτερα ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες ειναι στα ύψη , στην δική σου περίπτωση ομως μαλλον δεν έχεις βάλει σωστά την πάστα εχεις βάλει λίγο η πολύ και για αυτο και εχεις τετοιες θερμοκρασίες οποτε ξεκίνα απο εκει πρώτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...