Masma Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Γεία σας είμαι καινούριος χρήστης του λογισμικού ios και χρειάζομαι ένα καλό app gps για το κινητό μου. Έχω την έκδοση iOS 8,4. Εννοείτε πως θα προτιμούσα να μου προτείνετε κάποιο δωρεάν app για gps
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Τo google maps δε σου κανει; Προσωπικά αυτο χρησιμοποιώ και ειμαι γενικα κατα 95% ευχαριστημένος... (απαιτεί data εαν αυτό ειναι το πρόβλημα σου) κατα τα αλλα εχω το navfree αλλα δε το χρησιμοποιώ μιας και αν θυμαμαι καλα δεν εχει δωρεαν τη φωνητική καθοδήγηση (ας με διορθώσει καποιος αν κανω λαθος)
Masma Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 <p>Στο google maps η αλήθεια είναι δεν έχω ακόμα κάνει χρήση με το I phone. Απλά με το προηγούμενο κινητό μου το lgg2 που ήταν android είχα κάτι θεματάκια.. Απλά όπως είπες και εμένα με ενδιαφέρουν πολυ οι φωνητικές οδηγίες...</p>
Tablet Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 copilot δωρεάν ο ελληνικός χάρτης και πολύ καλο! δε χρειάζεται data pack μονο gps
Masma Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 copilot δωρεάν ο ελληνικός χάρτης και πολύ καλο! δε χρειάζεται data pack μονο gps Και η λειτουργια των φωνητικων εντολων ειναι καλη?
Masma Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Nokia here και απο μένα OK ευχαριστω για τισ προτασεις θα κατεβασω το nokia here να το δοκιμασω! Ελπιζω να ειναι καλο και στις φωνητικες εντολες που τις χρειαζομαι!
visualizer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 OK ευχαριστω για τισ προτασεις θα κατεβασω το nokia here να το δοκιμασω! Ελπιζω να ειναι καλο και στις φωνητικες εντολες που τις χρειαζομαι! τα πάντα έχει..έχω γυρίσει την μισή Αθήνα με αυτό ..κατεβάζεις τον χάρτη για να μην χρειάζεται ίντερνετ βάζεις φωνητικές οδηγίες ... κλείνεις την οθόνη και απλά ακούς τις οδηγίες και έτσι σου τρώει πολύ λίγη μπαταρία. 1
georgeadams Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οι χάρτες του Here είναι πολύ καλοί. Μην ξεχνάς πως η Nokia έχει εξαγοράσει τη Garmin (που είχε εξαγοράσει τη Navigon) οπότε έχει πολύ πράγμα από πίσω... 1
Masma Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οι χάρτες του Here είναι πολύ καλοί. Μην ξεχνάς πως η Nokia έχει εξαγοράσει τη Garmin (που είχε εξαγοράσει τη Navigon) οπότε έχει πολύ πράγμα από πίσω... τα πάντα έχει..έχω γυρίσει την μισή Αθήνα με αυτό ..κατεβάζεις τον χάρτη για να μην χρειάζεται ίντερνετ βάζεις φωνητικές οδηγίες ... κλείνεις την οθόνη και απλά ακούς τις οδηγίες και έτσι σου τρώει πολύ λίγη μπαταρία. Θα κανω σημερα χρηση του HERE kαι φυσικα των φωνητικων εντολων που με ενδιαφερουν! Θα σας πω φυσικα αποψεις μολις το δω στην πραξη. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παντως!
Masma Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το here που μου προτεινατε ειναι παρα πολυ καλο και σας ευχαριστω για την προταση. Οι φωνητικες οδηγιες πολυ καλες και κατεβασα τους χαρτες ωστε να κανω χρηση χωρις ιντερνετ και να μην μου τρωει και μπαταρια. Δεν αντιμετωπισα προβλημα. Πολυ ακριβες ηταν!
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ωραια, δε το ειχα υποψη μου, θα το κατεβασω κι εγω! κλειδώνει δορυφόρους χωρίς 3G;
Masma Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ωραια, δε το ειχα υποψη μου, θα το κατεβασω κι εγω! κλειδώνει δορυφόρους χωρίς 3G; Νομιζω ναι και απλα να κατεβασεις τους χαρτες της ελλαδας ωστε να το λειτουργεις και εσυ χωρις δεδομενα... Βαζεις την φωνητικη εντολη κλινεις και την οθονη και εισαι αρχηγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα