TRILOBYTER Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Κανενας σκληρος που εχω αγορασει δεν εχει χαλασει περα απο εναν 120γιγα σατα 1 που αγοραστηκε τοτε που βγηκαν οι σατα και κρατησε 12-13 χρονια. Αυτη τη στιγμη εχω 2 παλιους ακομη απο εκεινη την εποχη, δε θυμαμαι στατιστικα αλλα ειχαν αγοραστει απο εμενα καπου του 2004-2006 απο το πλαισιο, εχουν και οι 2 100% health με απειρες ωρες λειτουργιας. Εχω μερικους ακομη δισκους αγορεσμενους απο εμενα τα τελ 5 ετη με επισης 100% υγεια. Το περιεργο ποιο ειναι; Οτι οποιος δισκος εχω παρει απο φιλο/αγγελια κλπ εχει πεσει σε υγεια, ενδεικτηκα σκληρος σαμσουνγκ εξωτερικος 1 τερα και σκληρος wd 2tb εχουν πεσει στο 98% απο τον φιλο που μου τα εδωσε ετσι με 98υγεια.. Στα χερια μου δεν εχει χασει κανενας σκληρος υγεια. Ισως εχει να κανει με τα πολυμπριζα που εχουμε με την ηλεκτρολογικη εγγατασταση του σπιτου με την περιοχη κλπ, δε ξερω.. ισως απλα ετυχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spix Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 παρα πολυ ενδιαφέροντα τα 2 τελευταια posts! Iσως τελικά το ηλεκτρικο δικτυο να παιζει πολυ σημαντικοτερο ρόλο απο οτι νομιζουμε οι περισσότεροι. Εχω αγορασμενο εδω και μηνες εναν επιτηρητη τασης για να βαλω στον γενικο μου πινακα και δεν ευκαιρουμε με τον φιλο μου ηλ/γο να τον περασουμε... Ισως ηρθε η ωρα να το κανω τελικά... (τον ειχα παρει γιατι καηκε πλακετα A/C στα καλα καθουμενα και χωρις να παρατηρησουμε κατι ή να παθει βλαβη αλλη συσκευη...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, spix είπε παρα πολυ ενδιαφέροντα τα 2 τελευταια posts! Iσως τελικά το ηλεκτρικο δικτυο να παιζει πολυ σημαντικοτερο ρόλο απο οτι νομιζουμε οι περισσότεροι. Όχι ίσως παίζει ρόλο σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, πολλές χαλάνε εξαιτίας του ηλεκτρικού δικτύου. Όταν είναι τα καλώδια της ΔΕΔΔΗΕ εκτεθειμένα σε καιρικές συνθήκες αλλά και πουλιά, τι περιμένεις κανονικά θα έπρεπε να είναι υπόγεια. Όπως γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, spix είπε παρα πολυ ενδιαφέροντα τα 2 τελευταια posts! Iσως τελικά το ηλεκτρικο δικτυο να παιζει πολυ σημαντικοτερο ρόλο απο οτι νομιζουμε οι περισσότεροι. Εχω αγορασμενο εδω και μηνες εναν επιτηρητη τασης για να βαλω στον γενικο μου πινακα και δεν ευκαιρουμε με τον φιλο μου ηλ/γο να τον περασουμε... Ισως ηρθε η ωρα να το κανω τελικά... (τον ειχα παρει γιατι καηκε πλακετα A/C στα καλα καθουμενα και χωρις να παρατηρησουμε κατι ή να παθει βλαβη αλλη συσκευη...) Ναι μεν ο επιτηρητής τάσης είναι αρκετά χρήσιμος για τις αυξομειώσεις του δικτύου αλλά συνήθως δεν είναι αυτές ο καθοριστικός παράγοντας που θα κάνει μια ηλεκτρονική συσκευή να χαλάσει μακροπρόθεσμα.Όλα τα τροφοδοτικά των ηλεκτρονικών συσκευών έχουν κάποιες (μικρές έστω) ανοχές στις μεταβολές της τάσης του ρεύματος και την αυτοδιορθώνουν. Το πρόβλημα είναι με την ποιότητα του ρεύματος που καταστρέφει μακροπρόθεσμα τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά.Και για να σου δώσω το αντίστοιχο ανάλογο για να γίνω πιο κατανοητός , είναι σαν να έχεις στο σπίτι σου μια βρύση νερού όπου οι αυξομειώσεις της "τάσης" του δικτύου αντιστοιχούν στην ποσότητα του νερού που πέφτει.Ένας επιτηρητής τάσης απλά θα ρύθμιζε τη βάνα του νερού ώστε να έχει σταθερή ροή.Η ποιότητα όμως του νερού που παίρνεις , δεν εξαρτάται από το πόσο ανοιχτή ή κλειστή έχεις τη βρύση αλλά από το εαν το νερό έχει περάσει από φίλτρα καθαρισμού.Αν το νερό (ρεύμα) είναι βρώμικο (θόρυβος,αρμονικές) τότε δεν έχεις καταφέρει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανένας δεν είναι μάντης για να πει ποτέ και πως θα χαλάσει ένας σκληρός. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κάποιος ότι δεν θα χάσει τα αρχεία του σκληρού ποτέ, επειδή τον έχει στον συρτάρι. Ένα αποθηκευτικό μέσο ισον κανένα. Είτε χρησιμοποιείται ειδικά μηχάνηματα με RAID ή beyond raid, είτε έχετε τα αρχεία σε τουλάχιστον δυο σκληρούς ,για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Το πως δεν χαλάει ένας σκληρός , είναι μια ουτοπική ερώτηση.... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα