Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τα επιχειρήματά τους τέλειωσαν σε αυτές?

Δεν μπορώ να θυμηθώ. Ειμαι πολύ high αυτή την στιγμή για να σκεφτώ οτιδήποτε.
Δημοσ.

Τουλίπα μην είσαι μισαλλόδοξος, κάποιοι μεγαλουργούν και γράφουν καινούργια κεφάλαια στην ανθρώπινη ιστορία, μην τους ακυρώνεις χωρίς αιδώ μόνο και μόνο επειδή δυστυχώς εμείς τυγχάνει να ζούμε στην περιφέρεια των επιστημονικών εξελίξεων...

Για το πρόγραμμα Apollo, τι να σου πω?

Ακόμα και οι Σοβιετικοί εν καιρό ψυχρού πολέμου δεν το αμφισβήτησαν, όπως και οι Αμερικανοί δεν αμφισβήτησαν την αποστολή του Σπούτνικ (πρώτος τεχνητός δορυφόρος) και την επιτυχία του Γκαγκάριν (πρώτος άνθρωπος στο διάστημα).

Και πως θα μπορούσαν άλλωστε όταν λάμβαναν και οι ίδιοι τις εκπομπές τους από το διάστημα... 

Πρέπει να καταλάβεις ότι η επιστημονική κοινότητα αν και πολλές φορές εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες (κυρίως λόγω της μόνιμης ανάγκης για χρηματοδότηση) δεν λειτουργεί σαν τους πολιτικούς, αντίθετα προσπαθεί να αξιολογήσει και αξιοποιήσει τις επιτυχίες των 'άλλων" και να πάει "ένα βήμα πιο πέρα".

Τα παραδείγματα στην κούρσα για την κατάκτηση του διαστήματος πολλά:

Το σήμα από τον ραδιοφάρο του Σπούτνικ έσπειρε στους Αμερικάνους τις πρώτες ιδέες για την δημιουργία του προγράμματος NAVSTAR που κατέληξε στο σημερινό GPS.

Πολλά στοιχεία από τις τελευταίες αποστολές του προγράμματος Απόλλων χρησιμοποιήθηκαν στο πρόγραμμα Λούνα της ΕΣΣΔ, αλλά έγινε και το αντίστροφο: Οι πρώιμες επιτυχείς προσεληνώσεις και τοποθετήσεις σε τροχιά γύρω από την Σελήνη του προγράμματος Λούνα, έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες στους τεχνικούς του προγράμματος Απόλλων...  

Για να μην μακρηγορώ, αν δεν με πιστεύεις και θες αποδείξεις για το πρόγραμμα Απόλλων, δες και αυτό:

http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=929&cnode=28  

Επισκέπτης
Δημοσ.

fixed.............. and removeed all photoshop effects :P

adcypUgw3.jpg

Αχαχαχαχχαχχ!!  :D

Καλά υπάρχουν και τα παρακάτω πολύ πιο κακόβουλα παλικάρια να ανησυχούμε.

6643895313_831a478637_b.jpg

Δημοσ.

Τουλίπα μην είσαι μισαλλόδοξος, κάποιοι μεγαλουργούν και γράφουν καινούργια κεφάλαια στην ανθρώπινη ιστορία, μην τους ακυρώνεις χωρίς αιδώ μόνο και μόνο επειδή δυστυχώς εμείς τυγχάνει να ζούμε στην περιφέρεια των επιστημονικών εξελίξεων...

Για το πρόγραμμα Apollo, τι να σου πω?

Ακόμα και οι Σοβιετικοί εν καιρό ψυχρού πολέμου δεν το αμφισβήτησαν, όπως και οι Αμερικανοί δεν αμφισβήτησαν την αποστολή του Σπούτνικ (πρώτος τεχνητός δορυφόρος) και την επιτυχία του Γκαγκάριν (πρώτος άνθρωπος στο διάστημα).

Και πως θα μπορούσαν άλλωστε όταν λάμβαναν και οι ίδιοι τις εκπομπές τους από το διάστημα...

Πρέπει να καταλάβεις ότι η επιστημονική κοινότητα αν και πολλές φορές εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες (κυρίως λόγω της μόνιμης ανάγκης για χρηματοδότηση) δεν λειτουργεί σαν τους πολιτικούς, αντίθετα προσπαθεί να αξιολογήσει και αξιοποιήσει τις επιτυχίες των 'άλλων" και να πάει "ένα βήμα πιο πέρα".

Τα παραδείγματα στην κούρσα για την κατάκτηση του διαστήματος πολλά:

Το σήμα από τον ραδιοφάρο του Σπούτνικ έσπειρε στους Αμερικάνους τις πρώτες ιδέες για την δημιουργία του προγράμματος NAVSTAR που κατέληξε στο σημερινό GPS.

Πολλά στοιχεία από τις τελευταίες αποστολές του προγράμματος Απόλλων χρησιμοποιήθηκαν στο πρόγραμμα Λούνα της ΕΣΣΔ, αλλά έγινε και το αντίστροφο: Οι πρώιμες επιτυχείς προσεληνώσεις και τοποθετήσεις σε τροχιά γύρω από την Σελήνη του προγράμματος Λούνα, έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες στους τεχνικούς του προγράμματος Απόλλων...

Για να μην μακρηγορώ, αν δεν με πιστεύεις και θες αποδείξεις για το πρόγραμμα Απόλλων, δες και αυτό:

http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=929&cnode=28

1. Ακυρώνω όποιον θέλω . Όπως εσένα και το ποστ σου ας πούμε

2. Όταν δω σοβαρές απαντήσεις για αυτά που έλεγα πιο πριν δεν έχω θέμα να πιστέψω ότι όντως τότε πάτησαν εκεί.

ΑΝΕΜΙΖΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ!!! Δηλαδή ffs. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα

Δημοσ.

Καλά ρε παίχτη πες μου κατι  , εναι τοσο βλάκες αυτοι που έφτιαξαν το κόλπο που ενώ τα κάναν όλα τέλεια ,

σκηνοθέτησαν ολόκληρη απόβαση στο φεγγάρι και ξέχασαν να κλείσουν τον ανεμιστήρα να μην χτυπάει την σημαία ?  τι λες ?

με βασανίζει το ερώτημα ..

Δημοσ.

Καλά ρε παίχτη πες μου κατι , εναι τοσο βλάκες αυτοι που έφτιαξαν το κόλπο που ενώ τα κάναν όλα τέλεια ,

σκηνοθέτησαν ολόκληρη απόβαση στο φεγγάρι και ξέχασαν να κλείσουν τον ανεμιστήρα να μην χτυπάει την σημαία ? τι λες ?

με βασανίζει το ερώτημα ..

Σχεδόν σε όλες τις ταινίες ακόμα και σε αυτές με τα μεγαλύτερα μπατζετς γίνονται λάθη. ;)

Ο τρόπος που ανεμίζει η σημαία είναι απλά αστείος

Δημοσ.

1. Ακυρώνω όποιον θέλω . Όπως εσένα και το ποστ σου ας πούμε

2. Όταν δω σοβαρές απαντήσεις για αυτά που έλεγα πιο πριν δεν έχω θέμα να πιστέψω ότι όντως τότε πάτησαν εκεί.

Έλα πάρε απάντηση από την NASA

Δημοσ.

Ε άμα το λέει η Νασα έτσι είναι.

Χαχαχα

Αν κάνει ένα απλό google search θα δεις ότι όποιος έχει απλές γνώσεις φυσικής το ίδιο υποστηρίζει. Αλλά εσύ έχεις το φοβερό επιχείρημα: "Ακυρώνω όποιον θέλω . Όπως εσένα και το ποστ σου ας πούμε"....

Δημοσ.

Αν κάνει ένα απλό google search θα δεις ότι όποιος έχει απλές γνώσεις φυσικής το ίδιο υποστηρίζει. Αλλά εσύ έχεις το φοβερό επιχείρημα: "Ακυρώνω όποιον θέλω . Όπως εσένα και το ποστ σου ας πούμε"....

όπως τα λες :)
  • Moderators
Δημοσ.

Ε άμα το λέει η Νασα έτσι είναι.

Χαχαχα

Eνω εαν το λεει ο tulipas, εχει μια καποια βαρυτητα, λιγο περισσοτερη απο της ΝΑΣΑ :-D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...