deesnider Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ε άμα το λέει η Νασα έτσι είναι. Χαχαχα Αντί να δεχθούμε ως δεδομένο το τι λέει ο tulipas, ανώνυμα σ' ένα forum, καθόμαστε κι ασχολούμαστε με την κάθε τυχάρπαστη N.A.S.A... ...εντάξει, ένα δίκιο το 'χεις... Eνω εαν το λεει ο tulipas, εχει μια καποια βαρυτητα, λιγο περισσοτερη απο της ΝΑΣΑ Εσύ βγες απ' το μυαλό μου, ε; 1
tulipas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Eνω εαν το λεει ο tulipas, εχει μια καποια βαρυτητα, λιγο περισσοτερη απο της ΝΑΣΑ Sorry σου έθιξα τη Νασα Αντί να δεχθούμε ως δεδομένο το τι λέει ο tulipas, ανώνυμα σ' ένα forum, καθόμαστε κι ασχολούμαστε με την κάθε τυχάρπαστη N.A.S.A... ...εντάξει, ένα δίκιο το 'χεις... Εσύ βγες απ' το μυαλό μου, ε; Η θεϊκή σας νασα πρέπει να είναι η μονη που μπορεί να κάνει προσεδάφιση χωρίς να αφήνει σημάδι στο έδαφος Αλλα κάτσε να σκεφτώ...... Θα έχει δώσει η ΝΑΣΑ απάντηση ήδη... Η θα έχουν βάλει τους Mythbusters
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Sorry σου έθιξα τη ΝασαΜπα, no worries. Κοβω και ραβω εκει μεσα, θα τους στρωσω απο βδομαδα, να κανουν καλυτερη δουλεια στα πλαστα βιντεο και αποδειξεις. Δεν ειναι δυνατον τους βγαζει στη φορα ο tulipas ακομα και οταν ειναι high. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Ειμαι πολύ high αυτή την στιγμή για να σκεφτώ οτιδήποτε. 2
tulipas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μπα, no worries. Κοβω και ραβω εκει μεσα, θα τους στρωσω απο βδομαδα, να κανουν καλυτερη δουλεια στα πλαστα βιντεο και αποδειξεις. Δεν ειναι δυνατον τους βγαζει στη φορα ο tulipas ακομα και οταν ειναι high. Έτσι μπράβο Gio αγόρι μου. Στρωστουυυυυυς.Χαίρομαι
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Εγω δεν ξέρω αν πήγαν στο φεγγάρι η όχι ξέρω με σιγουριά όμως οτι Ο Έλβις ζει, ο Χίτλερ απέδρασε στην Αργεντινή και οτι οι σεισμοί είναι απο μυστικό υπερόπλο ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα