Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 42 km ακουγονται τοσο λιγα αλλα αμα αναλογιστει κανεις τις συνθηκες που επικρατουν στον Αρη ειναι απλα απιστευτο.

Αντε και σε λιγα χρονια θα στειλουμε και στον Αρη ανθρωπους για να κανουν την πρωτη αποικια :P 

Εγω εχω γραψει ηδη την (μελλουσα) πεθερα μου και τις πεθερες ολων των φιλων μου σε αυτο το προγραμμα :P

• Like 4
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το βιντεο πως το ελαβαν στην NASA?

Τυχαινει να εχω ετοιμη μια διαφανεια επι του θεματος:

Opportunistic Networks (TCP/IP)

post-49874-0-79260200-1436742738_thumb.png

• Like 5
Δημοσ.

Πως ξερουμε ότι ακομα δεν έχουν αφαιρέσει πλάνα από περίεργα σχήματα και ευρήματα που βρήκαν στην επιφάνεια του πλανήτη?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πως ξερουμε ότι ακομα δεν έχουν αφαιρέσει πλάνα από περίεργα σχήματα και ευρήματα που βρήκαν στην επιφάνεια του πλανήτη?

Δεν το ξερουμε.

Και αυτο επειδη μας ψεκαζουν.

• Like 7
Δημοσ.

Τουλάχιστον εκεί έχει ησυχία  :)

Πάντως όντως είναι απίστευτα δύσκολες συνθήκες σε άλλους πλανήτες ακόμα και για μηχανήματα.

Φαντάζομαι πόσο ικανοποιημένοι και υπερήφανοι θα είναι αυτοί που σχεδίασαν, έφτιαξαν και είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία αυτού του οχήματος! Εγώ θα ήμουν :)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταρχάς υπάρχουν πολύ βάσιμες υπόνοιες ότι δεν προσεδαφιστήκαν ποτέ τα Rovers στον Άρη και όλα αυτά τα βίντεο τραβήχτηκαν σε μια από τις αχανείς ερήμους των ΗΠΑ, όπως και ότι δεν πήγαν ποτέ στη σελήνη και το όλο σκηνικό με τους αστροναύτες και την σημαία, τραβήχτηκε σε χολιγουντιανό στούντιο για να εξαναγκάσουν τους Σοβιετικούς σε περιττές και εξοντωτικές σπατάλες για την κατάκτηση του διαστήματος.

Οπότε προς τι τόσος ενθουσιασμός? Αρκετά προβλήματα δεν έχουμε εδώ, που αν δεν αρχίσουμε να παράγουμε βιομηχανικά προϊόντα, δεν θα ξεφορτωθούμε ποτέ τον ζυγό του ΔΝΤ και των δανειστών / τοκογλύφων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα 42 km ακουγονται τοσο λιγα αλλα αμα αναλογιστει κανεις τις συνθηκες που επικρατουν στον Αρη ειναι απλα απιστευτο.

Αντε και σε λιγα χρονια θα στειλουμε και στον Αρη ανθρωπους για να κανουν την πρωτη αποικια :P

Εγω εχω γραψει ηδη την (μελλουσα) πεθερα μου και τις πεθερες ολων των φιλων μου σε αυτο το προγραμμα :P

Αχαχαχαχαχχαχ!! Οι πεθερές στον Άρη!! :D

Καλά τόσο κακές είναι οι πεθερές τελικά?

Δημοσ.

Καταρχάς υπάρχουν πολύ βάσιμες υπόνοιες ότι δεν προσεδαφιστήκαν ποτέ τα Rovers στον Άρη και όλα αυτά τα βίντεο τραβήχτηκαν σε μια από τις αχανείς ερήμους των ΗΠΑ, όπως και ότι δεν πήγαν ποτέ στη σελήνη και το όλο σκηνικό με τους αστροναύτες και την σημαία, τραβήχτηκε σε χολιγουντιανό στούντιο για να εξαναγκάσουν τους Σοβιετικούς σε περιττές και εξοντωτικές σπατάλες για την κατάκτηση του διαστήματος.

Οπότε προς τι τόσος ενθουσιασμός? Αρκετά προβλήματα δεν έχουμε εδώ, που αν δεν αρχίσουμε να παράγουμε βιομηχανικά προϊόντα, δεν θα ξεφορτωθούμε ποτέ τον ζυγό του ΔΝΤ και των δανειστών / τοκογλύφων.

Αυτό με την Σελίνη ισχύει. Δεν πήγε η Αμερική τότε.

Στον Άρη δεν πήγαν άνθρωποι οποτε φαίνεται πιο νορμάλ. Απλά το time lapse αν το βάλεις στο αργό φαίνεται πως λείπουν σκηνές νομίζω. Τι να πω..

Δημοσ.

Δεν το ξερουμε.

Και αυτο επειδη μας ψεκαζουν.

Ρεαπαράταμας!!! Εδώ έχουμε πληροφόρηση εκ των έσω:

Αυτό με την Σελίνη ισχύει. Δεν πήγε η Αμερική τότε.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να είμαι υπερβολικός , αλλά μου φαίνεται τελείως αρνητικά εντυπωσιακό τα 42,2χλμ. σε 11 έτη.

Θα ντρεπόμουν να το αναφέρω από μέρους της NASA.

Έτσι όμως είναι , σε εκείνους που θέλουν να το ακούσουν σα μικρά παιδιά πάντα πουλάς παραμύθι...

Οχι μονο δεν ειναι λίγα τα 42χλμ αλλά  είναι παρα μα πάρα πολλά ! 

Στελνεις ενα μηχάνημα  για πρώτη φορά στην ιστορία σου 225.300.000 km μακριά απο σένα , και ένα μέτρο τον χρόνο να έκανε θαύμα θα ήταν όπως είναι και τώρα ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...