giampoul Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Εχω lg g2 mini και πήρε lollipop. Ξέρετε που θα βρω την εφαρμογή LG Backup;;; Δεν υπάρχει πια στο μενου.
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Εχω lg g2 mini και πήρε lollipop. Ξέρετε που θα βρω την εφαρμογή LG Backup;;; Δεν υπάρχει πια στο μενου. Δες στο Play Store
giampoul Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Στο play store για download υπάρχει μόνο το LG Backup Sender. Δε χρειάζομαι αυτό, χρειάζομαι το LG Backup που είχε και schedule για backup. Να εξηγήσω πως στο Play store δεν υπάρχει η εφαρμογή στις εγκατεστημένες, ενώ στις ρυθμίσεις/εφαρμογές τη βλέπω. Αλλά δε βρίσκω πουθενά το εικονίδιο να την ανοίξω.
karafoul Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Για μπες σε αυτην την κατηγορια στις ρυθμισεις και μετα "lg backup".Ειναι αυτο που ψαχνεις; [ATTACH]1069458[/ATTACH] Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
giampoul Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Για μπες σε αυτην την κατηγορια στις ρυθμισεις και μετα "lg backup".Ειναι αυτο που ψαχνεις; : [ATTACH]1069458[/ATTACH] Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App Περίπου.. Πριν την αναβάθμιση είχα εικονίδιο απο αυτό το application και έιχε τη δυνατότητα να προγραμματίζω αυτόματα backup ανα διαστήματα. Μέσα απο τις ρυθμίσεις που προτείνεις το μενού δεν είναι ίδιο, δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Αυτό ψάχνω δηλαδή:
giampoul Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τίποτα; Εναλλακτικά, γνωρίζετε κανένα app που κάνει το ίδιο;;
karafoul Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εχει αρκετες εφαρμογες στο play store αναλογα και με το που θες να γινεται το backup(sd,cloud..). Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα