Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ προσέξατε το τσάτσικο που έκαναν στο ιντρο κ αφαιρέθηκε το όνομα του ηθοποιού που παίζει τον χαρακτήρα για τον οποίο ψαχνόμαστε αν ζεί.Αυτό κ μόνο μου λέει οτι στο επόμενο θα έχει επιζήσει. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2015 από Τοξοβόλος___U__K
michael92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το επισόδειο ήταν σαν να έβλεπες filler σε shonen anime. 2
klainmaingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Να το βάλω στα πιο βαρετά και ανούσια επεισόδια σε σειρά ever; Να το βάλω. 1
W0zzAp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γυρισαμε στα βαρετα επεισοδια του Walking Dead,μας κακοεμαθαν τα προηγουμενα.Παντως επειδη παω τον Morgan καταφερα να το δω.Επισης αρκετα μεγαλο σε διαρκεια που θα μπορουσαν να το κανουν μικροτερο,για να βαρεθουμε και λιγοτερο .
vsl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αν και αυτά τα μονότονα επεισόδια τα βαριόμουν πολύ στην 4η σεζόν, μου άρεσε πολύ αυτό το επεισόδιο. Είχε αρχίσει να μου την σπάει ο Μόργκαν στα πρώτα 3, αλλά μετά από αυτό τον (ξανα)συμπάθησα. Σ' αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και ο Ίστμαν· ήταν ωραία η ιστορία του και κρίμα που πέθανε. Βέβαια αν δεν πέθαινε, δε θα ήταν τώρα ο Μόργκαν έτσι... Σαν το "The fly" στο Breaking Bad... Τώρα εξηγείται γιατί μου άρεσε τόσο.
Gtr34 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το 4ο μου θύμισε karate kid.Μπορεί να μην είχε την δράση των προηγούμενων αλλά ήταν αρκετά ενδιαφέρον. 2
speedy23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παρ'οτι ηταν filler δεν με χαλασε καθολου το συγκεκριμενο. 1
king2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά και το τέταρτο. Η έκτη σεζόν τα πάει περίφημα μέχρι στιγμής.
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για αυτά τα επεισόδια μπαίνω στό φόρουμ. Για να ξέρω να περιμένω και το επόμενο. 1
adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σαν το "The fly" στο Breaking Bad... Αυτο ακριβως σκεφτηκα Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη
hasiotis_john Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά με χάλασε και μένα το τελευταία επεισόδιο! Σα να ήταν σκηνοθετημένο από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο... Επίσης η καρικατούρα του Στήβεν Σηγκαλ που βρήκαν για ηθοποιό τέτοιας σειράς, ήταν εντελώς άστοχη! Ήταν σα να πάρεις έναν ηθοποιό από την Τόλμη και Γοητεία και τον βάλεις στο Walking Dead να κάνει ντεμπούτο! Κρίμα και ως τώρα η σειρά πήγαινε .... γαμ... καλπάζοντας. Ελπίζω στο επόμενο να δούμε κάτι από τα προηγούμενα! Προσωπικά θα μπορούσα να πω ότι ήταν το χειρότερο που έχω δει συνολικά στα τόσα χρόνια που παίζεται. (Προσωπική γνώμη ξαναλέω, δεν θέλω να παρεξηγηθεί κάνας καμένος της σειράς)
Legolas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ο τροπος ο οποιος δαγκωθηκε ο καρατε κιντ ηταν ο πιο γελιος που εχω δει. Παρολο που το επισοδειο με το morgan εχει ενα point .... Σε τετοιες περιπτωσεις sry αλλα θα ακολουθησω τη στρατηγικη των αλλων....Σφαιρα στο κεφαλι.
jek20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Φαίνεται ούτε σε αυτό το επεισόδιο θα μάθουμε τι έγινε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα