Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξύ προσέξατε το τσάτσικο που έκαναν στο ιντρο κ αφαιρέθηκε το όνομα του ηθοποιού που παίζει τον χαρακτήρα για τον οποίο ψαχνόμαστε αν ζεί.Αυτό κ μόνο μου λέει οτι στο επόμενο θα έχει επιζήσει.

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
Δημοσ.

Γυρισαμε στα βαρετα επεισοδια του Walking Dead,μας κακοεμαθαν τα προηγουμενα.Παντως επειδη παω τον Morgan καταφερα να το δω.Επισης αρκετα μεγαλο σε διαρκεια που θα μπορουσαν να το κανουν μικροτερο,για να βαρεθουμε και λιγοτερο :P.

Δημοσ.

Αν και αυτά τα μονότονα επεισόδια τα βαριόμουν πολύ στην 4η σεζόν, μου άρεσε πολύ αυτό το επεισόδιο. Είχε αρχίσει να μου την σπάει ο Μόργκαν στα πρώτα 3, αλλά μετά από αυτό τον (ξανα)συμπάθησα.

Σ' αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και ο Ίστμαν· ήταν ωραία η ιστορία του και κρίμα που πέθανε. Βέβαια αν δεν πέθαινε, δε θα ήταν τώρα ο Μόργκαν έτσι...

Σαν το "The fly" στο Breaking Bad...

Τώρα εξηγείται γιατί μου άρεσε τόσο.

Δημοσ.

Το 4ο μου θύμισε karate kid.Μπορεί να μην είχε την δράση των προηγούμενων αλλά ήταν αρκετά ενδιαφέρον.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά με χάλασε και μένα το τελευταία επεισόδιο! Σα να ήταν σκηνοθετημένο από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο...

Επίσης η καρικατούρα του Στήβεν Σηγκαλ που βρήκαν για ηθοποιό τέτοιας σειράς, ήταν εντελώς άστοχη!

Ήταν σα να πάρεις έναν ηθοποιό από την Τόλμη και Γοητεία και τον βάλεις στο Walking Dead να κάνει ντεμπούτο!

Κρίμα και ως τώρα η σειρά πήγαινε .... γαμ... καλπάζοντας. Ελπίζω στο επόμενο να δούμε κάτι από τα προηγούμενα!

Προσωπικά θα μπορούσα να πω ότι ήταν το χειρότερο που έχω δει συνολικά στα τόσα χρόνια που παίζεται.

(Προσωπική γνώμη ξαναλέω, δεν θέλω να παρεξηγηθεί κάνας καμένος της σειράς)

Δημοσ.

Ο τροπος ο οποιος δαγκωθηκε ο καρατε κιντ ηταν ο πιο γελιος που εχω δει.

Παρολο που το επισοδειο με το morgan  εχει ενα point .... Σε τετοιες περιπτωσεις sry αλλα θα ακολουθησω τη στρατηγικη των αλλων....Σφαιρα στο κεφαλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...