Getta Robo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ‘Walking Dead’ Renewed For Season 7 Αναμενόμενο Και πολυ αργησαν να το ανακοινωσουν. Το ζητημα εδω ομως ειναι, ποσο θα τραβηξουν την τηλεοπτικη σειρα; Βαση των τευχων του κωμικ, υπαρχουν υπερδιπλα τευχη για να καλυψουν τα γεγονοτα οπου εχουν ηδη συμβει. Αμφιβαλω ωστοσο αν θα κρατησουν τα τηλεοπτικα επισοδεια για δεκατεσσερα χρονια. Εκτος φυσικα, αν σκοπευουν να την κρατησουν και να την εξελιξουν σε τηλεσκουπιδι, οπως κανανε πχ με το supernatural.
Kostasspil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δάκρυσα λίγο http://nexagon.gr/wp-content/uploads/2015/10/The-Walking-Dead-reaction.mp4?_=1 2
Legolas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Βεβαια εχετε δει οτι ο Νικολας τρωει κατι φλασιες στο επεισόδιο... Αρα ολη η τελευταια σκηνη μπορει να ειναι στο μυαλο του Νικολας και τελικα να μην συμβαινει
FrankyGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Βεβαια εχετε δει οτι ο Νικολας τρωει κατι φλασιες στο επεισόδιο... Αρα ολη η τελευταια σκηνη μπορει να ειναι στο μυαλο του Νικολας και τελικα να μην συμβαινει Μπορεί να έχεις δίκιο
th_nikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Βεβαια εχετε δει οτι ο Νικολας τρωει κατι φλασιες στο επεισόδιο... Αρα ολη η τελευταια σκηνη μπορει να ειναι στο μυαλο του Νικολας και τελικα να μην συμβαινει Δε νομίζω οι σεναριογράφοι του TWD να πέσουν στη παγίδα του ονείρου ή των φαντασιώσεων. 1
Legolas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απο οτι φαινεται ο Νικολας πεθαινει σιγουρα καθως το imdb τον δειχνει εκτος στο 3 επεισοδιο http://www.imdb.com/name/nm1290115/?ref_=ttfc_fc_cl_t43 ομως ο Γκλεν συνεχιζει μεχρι το τελος της σεζον εως το 2016 αρα ζει http://www.imdb.com/name/nm3081796/?ref_=tt_cl_t3 το θεμα ειναι πως θα το κανουν ωστε να μην γελιοποιηθουν
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σε μία ώρα και 10 λεπτά βγαίνει το επεισόδιο.Γουστάρω
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλος ρε παιδι μου ο Morgan δεν λεω αλλα δυστηχως το επεισοδιο σημερα με πηρε κυριολεκτικα ο υπνος.Χαρηκα και εγω οταν ειδα 1 ωρα διαρκεια αλλα το τραβηξανε παρα πολυ ρε γμτ.
coffeex Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλος ρε παιδι μου ο Morgan δεν λεω αλλα δυστηχως το επεισοδιο σημερα με πηρε κυριολεκτικα ο υπνος.Χαρηκα και εγω οταν ειδα 1 ωρα διαρκεια αλλα το τραβηξανε παρα πολυ ρε γμτ. Μία από τα ίδια. Γενικά ο ρυθμός της σειράς πάει πιο αργά και από χελώνα...
thomasG4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μία από τα ίδια. Γενικά ο ρυθμός της σειράς πάει πιο αργά και από χελώνα... Είσαι σίγουρος ότι είδες τα τρία προηγούμενα επεισόδια; Το σημερινό είναι μεταβατικό επεισόδιο που χρειαζόταν να το δείξουν, γιατί ο Morgan είναι κύριος χαρακτήρας στη σειρά και στο comic. Δεν γινόταν να αφήσουν έτσι στον αέρα το πως έμαθε aikido και το no-kill policy που έχει τώρα. Κάπως έπρεπε να το εξηγήσουν.
timon92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εμενα μαρεσε το μοργκαν επ. γενικα πολυ καλη σεζον αυτη μεχρι στιγμης
gavros10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Goat simulator Καλο ηταν και μεχρι τωρα η σεζον παει μαμιωντας.
coffeex Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Είσαι σίγουρος ότι είδες τα τρία προηγούμενα επεισόδια; Το σημερινό είναι μεταβατικό επεισόδιο που χρειαζόταν να το δείξουν, γιατί ο Morgan είναι κύριος χαρακτήρας στη σειρά και στο comic. Δεν γινόταν να αφήσουν έτσι στον αέρα το πως έμαθε aikido και το no-kill policy που έχει τώρα. Κάπως έπρεπε να το εξηγήσουν. Εννοείται ότι τα έχω δει, αλλά έτσι όπως τελείωσε η προηγούμενη και έτσι όπως άρχισε αυτή η season περίμενα ότι η σειρά θα προχωρούσε γρηγορότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα