speedy23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Tο massacre ελεγε οπως και η πρωτη σκηνη αυτου που η Καρολ βλεπει την αλλη να καπνιζει εξω (that's on you Carroll! ) και εχεται ο αλλος με την χατζαρα. Ο διαλογος καπως περιεργος χθες. Κυριως με το κοριτσι που παει στον Καρλ οταν εχει αρχισει η εισοδος και η σφαγη απο τους W's και κανει σαν να μη συμβαινει τιποτα. Λιγο αργοτερα ειναι το σκηνικο με τον Καρλ και τον γιο της MILF και τοτε ξαφνικα την πιανει πρεμουρα. Καταλαβαινω την ολη σταση της λιγο (εξ'ου και το background της στην αρχη) αλλα still... Επισης ο Μοργκαν...του την επεσαν ολοι, τους εχει κατω, "φυγετε" τους λεει. 1
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Κυριως με το κοριτσι που παει στον Καρλ οταν εχει αρχισει η εισοδος και η σφαγη απο τους W's και κανει σαν να μη συμβαινει τιποτα. Λιγο αργοτερα ειναι το σκηνικο με τον Καρλ και τον γιο της MILF και τοτε ξαφνικα την πιανει πρεμουρα. Καταλαβαινω την ολη σταση της λιγο (εξ'ου και το background της στην αρχη) αλλα still... Στο τέλος ένας βρήκε, στην τσάντα ενός νεκρού W, φωτογραφίες της πόλης. Υποψιάζομαι πως η "φίλη" του Καρλ ήταν κατάσκοπος των W και γι' αυτό έφυγε. 1
th_nikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στο τέλος ένας βρήκε, στην τσάντα ενός νεκρού W, φωτογραφίες της πόλης. Υποψιάζομαι πως η "φίλη" του Καρλ ήταν κατάσκοπος των W και γι' αυτό έφυγε. Τι τσάντα την είχανε χάσει στο αυτοκίνητο με τους walkers στο τελευταίο επεισόδιο της season 5 ο Ντάρυλ με τον Άαρον. Γι αυτό ο Άαρον νιώθει ενοχές μόλις τη βρίσκει. 2
bogner uberschall Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Άνδρας που μετέφερε κοκαΐνη δάγκωσε επιβάτη πτήσης πριν πεθάνει http://news.in.gr/world/article/?aid=1500033986
vsl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τουλάχιστον μάθαμε πως ξεκίνησε ο ιός. Γατάκι Kirkman. 2
Lucifer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εξαιρετικό επεισόδιο. Ξέρω ότι είμαι λίγο slowpoke, αλλά ήρθα απλώς να επισημάνω την γαμάτη σκηνοθεσία στην τελευταία σκηνή με τη χρήση του καλωδίου στο πλάνο ως διαχωριστική γραμμή.
RedViper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 3 επεισόδιο απλά Το καλό που σας θέλω να μην έπαθε κάτι ο Γκλεν ( στη σκηνή που αυτοκτονεί ο Νίκολας ) Και για τον Ρικ έχω κάποιες ανησυχίες...
Kostas93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 3 επεισόδιο απλά Το καλό που σας θέλω να μην έπαθε κάτι ο Γκλεν ( στη σκηνή που αυτοκτονεί ο Νίκολας ) Και για τον Ρικ έχω κάποιες ανησυχίες... δε περιγραφεται το τρίτο επεισόδιο. μεγάλο σπόιλερ τι εννοείς να μην έπαθε κάτι, νομίζω είναι τελειωμένη υπόθεση. Είχε ακουστεί κιόλας ότι θα φύγει κάποιος κεντρικός χαρακτήρας, αλλά δε το περίμενα τόσο νωρίς
coffeex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 3 επεισόδιο απλά Το καλό που σας θέλω να μην έπαθε κάτι ο Γκλεν ( στη σκηνή που αυτοκτονεί ο Νίκολας ) Και για τον Ρικ έχω κάποιες ανησυχίες... Αφού έδειξε τι έγινε σε αυτή τη σκηνή...
jek20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τελικά δεν έγινε Σώθηκε, απ ότι φαίνεται σύρθηκε κάτω απο τον κάδο. Επίσης έχουν διαρεύσει εικόνες απο τα backstage των επόμενων επεισοδίων, και φαίνεται οτι συνεχίζει να παίζει κανονικά
coffeex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τελικά δεν έγινε Σώθηκε, απ ότι φαίνεται σύρθηκε κάτω απο τον κάδο. Επίσης έχουν διαρεύσει εικόνες απο τα backstage των επόμενων επεισοδίων, και φαίνεται οτι συνεχίζει να παίζει κανονικά Αν ισχύει αυτό θα είναι μεγάλη πατάτα. 2
jek20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αυτό ισχύει, αν ξαναδείς την σκηνή, αυτό φαίνεται να συμβαίνει. Ηταν και λίγο περιέργο που πέσαν μαζί,κάνει λίγο μπάμ οτι το έκανε επιτηδες ο σκηνοθέτης.
Kostas93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 δε παίζει ρε συ, ξαναείδα τη σκηνή και δε μπορώ να δω πως θα προέκυπτε αυτό.
ScarletK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Κι εγώ έλεγα μήπως όταν έπεσαν, έπεφταν όλοι πάνω στο πτώμα του άλλου - αλλά τα ζ είναι αμέτρητα. Και η μουσική και τα πλάνα δεν αφήνουν και πολλά ενδεχόμενα. Δείχνει ότι ο άνθρωπος αντιδράει σε δαγκώματα, δεν πρόκειται να τον έπιασε ο πόνος εκείνη τη στιγμή για το δράμα της ζωής και τον άλλο που αυτοκτόνησε. Και το πανοραμικό μια χαρά τάφος για ένα high level του group! ps. Άντε και πες τον έφαγαν τον άλλο πρώτα μετά τι έγινε χόρτασαν; Αφού δεν κάνει καν προσπάθεια να κουνηθεί. Τα backstage photos υποθέτω ή τα έβγαλαν λάθος, ή γυρνάνε κάνα flashback. rip update: @jek20 Επειδή με έτρωγε έκανα κι εγώ μια γύρα στο νετ, αν ζει, χαλάλι τους, lol. Spoiler pics για το αρχείο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα