hasiotis_john Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ξέρουμε αν βγάλουν το πόστερ σε 1080; Αδερφέ, για δες αν σου κάνει το παρακάτω μέγεθος... 1
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Στο 1.35 νομιζω πως η πλατη αυτου ειναι του eugene, οποτε λογικα δεν την εφαγε αυτος Φαινεται καθαρα ποιος της τρωει στο 1.35 αλλα λογικα θα ειναι fake. Δε νομιζω να ειναι τοσο απροσεχτοι.
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έχει κανείς καμία ιδέα για το πότε τελειώνει η σειρά; Έχουν πει τίποτα οι παραγωγοί; Γιατί μου φαίνεται σαν να έχει τραβήξει πολύ το πράγμα, πόσο μάλλον όταν δεν έχουν προσδιορίσει κάτι σε βάθος χρόνου. Δηλαδή να πουν η σειρά θα κρατήσει δέκα σεζόν πχ. Οπότε να ξέρουμε και μεις που και με ποιον ρυθμό βαδίζει η εξέλιξη.
Liako25 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έχει κανείς καμία ιδέα για το πότε τελειώνει η σειρά; Έχουν πει τίποτα οι παραγωγοί; Γιατί μου φαίνεται σαν να έχει τραβήξει πολύ το πράγμα, πόσο μάλλον όταν δεν έχουν προσδιορίσει κάτι σε βάθος χρόνου. Δηλαδή να πουν η σειρά θα κρατήσει δέκα σεζόν πχ. Οπότε να ξέρουμε και μεις που και με ποιον ρυθμό βαδίζει η εξέλιξη. Οι παραγωγοί έχουν πει για 11 σεζόν.Δεν είναι και τόσο σίγουρο αυτό πιστεύω,γιατί βλέπουν τις αντιδράσεις του κόσμου και προσαρμόζουν τη σειρά τους. 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έχει κανείς καμία ιδέα για το πότε τελειώνει η σειρά; Έχουν πει τίποτα οι παραγωγοί; Γιατί μου φαίνεται σαν να έχει τραβήξει πολύ το πράγμα, πόσο μάλλον όταν δεν έχουν προσδιορίσει κάτι σε βάθος χρόνου. Δηλαδή να πουν η σειρά θα κρατήσει δέκα σεζόν πχ. Οπότε να ξέρουμε και μεις που και με ποιον ρυθμό βαδίζει η εξέλιξη. To κόμικ πάντως δεν έχει τελειωμό
jek20 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Κάποιος από το cast είπε ότι μπορεί το comic και η σειρά να τελειώσουν ταυτόχρονα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν πάει ακριβώς έτσι...το comic στο Vol.26 είναι. Εγώ το κόβω για άλλες δυο season, μια αυτή full ξύλο και μια χαλαρή after για τέλος. Από εκεί και πέρα άμα μπορέσουν να κρατήσουν το ίδιο επίπεδο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κόβουν zombie μέχρι το 2050
Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αφου εχουν πει επισημα για 11 season αν θυμαμαι καλα.
Luxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ακομα καλυτερα τοτε, σχετικα με τις +2 season που ειπες πριν λιγο.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Στο τελευταίο τεύχος του κόμικ που βγήκε χθές ο Aaron και ο μουσάτος Jesus είναι ένα βήμα από το να το κάνουν.Ψήνομαι να δείξουν κ στην σειρά την σχέση των 2 να αναπτύσεται κ να μην την κόψουν πριν τους δούμε ως το πιο badass ζευγάρι στο TWD.
timon92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Στο τελευταίο τεύχος του κόμικ που βγήκε χθές ο Aaron και ο μουσάτος Jesus είναι ένα βήμα από το να το κάνουν.Ψήνομαι να δείξουν κ στην σειρά την σχέση των 2 να αναπτύσεται κ να μην την κόψουν πριν τους δούμε ως το πιο badass ζευγάρι στο TWD. ναι ναι θα ταν τελειο!!!!! εγω λεω και μια μινι σειρα μονο για αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Η ακόμα καλύτερα να τον πιεί ο Ρικ κ όλοι οι υπόλοιποι βαρετοί κ να μείνουν μόνο Aaron και Jesus στο ορίτζιναλ. Γουάουυυυ σούπερ γουάουυυυ,πάμε όλες μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα