Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πιστεύεις στα αλήθεια ότι αυτή η άσχετη ασυναρτησία που έγραψες, είναι ο λόγος που δεν ανακαλύπτω το όνομα, τότε μάλλον εσύ είσαι αυτός που έχει λογική 15χρονου. (και πιο κάτω).

Από την μια, δεν καταλαβαίνεις καν τι λέει ο άλλος και τον λόγο που το λέει και από την άλλη έχεις έτοιμη και την προσβολή / ειρωνεία.

Μπορείς τουλάχιστον να αποκτήσεις τρόπους στοιχειώδους πολιτισμένης συμπεριφοράς.

Είναι κάτι που διορθώνεται.

Με την στοιχειώδη νοημοσύνη όμως, δύσκολα κάνει κάτι κανείς.

Ποιος ο λόγος να γράψεις οτι γράφεις εκτός απο το να το "παίξεις ιστορία" με το οτι "ξερω αλλα δεν λεω ούτε παίζω στοίχημα γιατι περιμένω τον δικό μου άνθρωπο";

Προφανώς και εχω έτοιμη την ειρωνία οταν ο άλλος βγαίνει να το παίξει έξυπνος χωρίς facts επειδή με ενοχλεί αφάνταστα αυτό. Ξέρεις; Μπράβο σου, δεν θες να το πεις; Παλι μπράβο σου, μην πετάς μπηχτές και το παίζεις γνωστής όμως οτι και να ειναι αυτό.

• Like 10
Δημοσ.

Δεν μπορώ να το κάνω ακόμη. Ξέρω ποιος είναι στα σχέδια να πεθάνει, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία, μέχρι να γίνουν τα γυρίσματα.

Θα το παίξω στην ώρα του.Όχι όμως μετά τα γυρίσματα, διότι θα πέσουν οι αποδώσεις.

Έχω δικό μου άνθρωπο στο amc, σε πολύ υψηλή θέση.

Και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Δηλαδη οταν καποιος γραφει το παραπανω ετσι χυμα,τι ακριβως περιμενες να διαβασεις???Παλαμακια και χειροκροτηματα???

και για να μην ξεχνιομαστε

http://www.imdb.com/title/tt4589574/?ref_=ttep_ep16

• Like 3
Δημοσ.

Ποια εφαρμογη για show tracking χρησιμοποιειτε; Εχω το tvshow time, αλλα ψαχνω καποια που να χει και counter και να σου δειχνει ποσες βλεπεις. Για android. Thanks!

Δημοσ.
μπράβο τρελέ μου και γαμωωωω

γουστάρω full δικέ μου

μακάρι να είχα κι εγώ έναν δικό μου στο amc :(

μήπως έχεις και κανέναν ΔΕΗ που θέλω έναν διακανονισμό για κάτι δόσεις?

• Like 3
Δημοσ.

Ποια εφαρμογη για show tracking χρησιμοποιειτε; Εχω το tvshow time, αλλα ψαχνω καποια που να χει και counter και να σου δειχνει ποσες βλεπεις. Για android. Thanks!

Δεν ξερω αν καλυπτει ολα αυτα που ζητας (αν και εχει στο προφιλ σου, οταν γραφτεις με απλο email αν θυμαμαι καλα, τα ποσα show βλεπεις) αλλα χρησιμοποιω αυτο εδω

http://www.pogdesign.co.uk/cat/

Δημοσ.

https://episodecalendar.com/en/calendar

Bάζεις ποια show παρακολουθείς, βλέπεις στο calendar πότε έχει επεισόδιο, έχει option να στα εμφανίζει +1 μέρα από όταν παίζονται (κοινό μυστικό ότι όλος ο κόσμος τα παίρνει από τον θείο), στέλνει email με notifications είτε κάθε μέρα είτε μια φορά τη βδομάδα.

Δημοσ.

Comic Spoiler

Στο κόμικ που πεθαίνει ο Γκλεν σε αυτή τη σκηνή, εκείνος είναι που είχε πει να πάνε στο Χίλτοπ για να ζήσουν ευτυχισμένα και με ιατρική ασφάλεια με τη Μάγκι, τώρα δεν έγινε έτσι, επομένως δε νομίζω ότι θα τη φάει ο Γκλεν, τη γλίτωσε από άλλες κι άλλες στιγμές, τώρα δε θα έβγαζε νόημα.
Για τον Γιουτζίν πάλι, κανείς δε θα έσκαγε αν πέθανε και θα το έκαναν πολύ προφανές, μέχρι που έδωσε τις οδηγίες στο τέλος για το πώς να φτιάχνουν σφαίρες, σαν να λέει ότι εγώ θα πεθάνω.
Το πιο πιθανό θεωρώ πως είναι να μας αφήσει ο Άμπραχαμ, πάνω που ονειρευόταν μια καινούρια ζωή και οικογένεια, ένας δυναμικός και χρήσιμος χαρακτήρας, θα ταίριαζε να φύγει και σιγά σιγά θα πρέπει να εναρμονιστεί στο ποιοι ζουν και ποιοι όχι με το κόμικ η σειρά.
Ο Ντάριλ τέλος πάλι δε θα είχε νόημα να πεθάνει αυτή τη στιγμή, όπως και η Μισόν, δεν είχαν και ιδιαίτερο ρόλο αυτή τη σεζόν, ήταν αρκετά παραγκωνισμένοι.
Η Ροζίτα και ο Άαρον αδιάφοροι χαρακτήρες...

• Like 1
Δημοσ.

Μην ανησυχείτε από το πουθενά θα

πεταχτεί η Carol με το rpg να λύσει όλα τα προβλήματα :D Σοβαρά πάντως θέλω να πιστεύω θα ακολουθήσουν το comic και δεν νομίζω να ρισκάρουν να σκοτώσουν Michonne ή Daryl

, εάν γίνει αυτό θα το σκεφτώ σοβαρά άμα θα την συνεχίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...