Kostasspil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μπορει καποιος να στειλει σε link το αποσπασμα απο το κομικ την ομιλια του negan ? http://www.hellocomic.com/the-walking-dead/c100/p15 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 http://www.infobeto.com/stin-priza/the-walking-dead-finale-poion-skotwse-o-negan-apodoseis-apo-stoiximan-spoilers
Bermudakias33 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδιά, ξέρω ποιο είναι το θύμα. Αλλά δεν λέω... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδιά, ξέρω ποιο είναι το θύμα. Αλλά δεν λέω... Μήπως να είναι ένας από αυτούς που σημαδεύει?
Kostasspil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αυτός που χτυπήθηκε με ρόπαλο είναι, έχω πληροφορία από insider
Bermudakias33 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Να το παιξεις στις στοιχηματικες. Δεν μπορώ να το κάνω ακόμη. Ξέρω ποιος είναι στα σχέδια να πεθάνει, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία, μέχρι να γίνουν τα γυρίσματα. Θα το παίξω στην ώρα του.Όχι όμως μετά τα γυρίσματα, διότι θα πέσουν οι αποδώσεις. Έχω δικό μου άνθρωπο στο amc, σε πολύ υψηλή θέση. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα. 1
FrankyGR Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να το κάνω ακόμη. Ξέρω ποιος είναι στα σχέδια να πεθάνει, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία, μέχρι να γίνουν τα γυρίσματα. Θα το παίξω στην ώρα του.Όχι όμως μετά τα γυρίσματα, διότι θα πέσουν οι αποδώσεις. Έχω δικό μου άνθρωπο στο amc, σε πολύ υψηλή θέση. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Ε πες το ρε φιλε. Που ειναι το προβλημα....... 1
j0hnn1e Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Διαβάζει ελληνικά φόρουμ ο "δικός του άνθρωπος" και αν δει οτι κάποιος με ψευδώνυμο ανέφερε ένα τυχαίο όνομα για το hype θα αλλάξει όλο το σενάριο. Αυτή η λογική του 15χρονου έλληνα ποτέ δεν αλλάζει.. 4
Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μα εαν το πει και το δει ο στοιχημαν, τοτε θα κλεισει τα πονταρισματα. 2
Bermudakias33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Διαβάζει ελληνικά φόρουμ ο "δικός του άνθρωπος" και αν δει οτι κάποιος με ψευδώνυμο ανέφερε ένα τυχαίο όνομα για το hype θα αλλάξει όλο το σενάριο. Αυτή η λογική του 15χρονου έλληνα ποτέ δεν αλλάζει.. Αν πιστεύεις στα αλήθεια ότι αυτή η άσχετη ασυναρτησία που έγραψες, είναι ο λόγος που δεν ανακαλύπτω το όνομα, τότε μάλλον εσύ είσαι αυτός που έχει λογική 15χρονου. (και πιο κάτω). Από την μια, δεν καταλαβαίνεις καν τι λέει ο άλλος και τον λόγο που το λέει και από την άλλη έχεις έτοιμη και την προσβολή / ειρωνεία. Μπορείς τουλάχιστον να αποκτήσεις τρόπους στοιχειώδους πολιτισμένης συμπεριφοράς. Είναι κάτι που διορθώνεται. Με την στοιχειώδη νοημοσύνη όμως, δύσκολα κάνει κάτι κανείς. 1
patrickdrd Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να το κάνω ακόμη. Ξέρω ποιος είναι στα σχέδια να πεθάνει, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία, μέχρι να γίνουν τα γυρίσματα. Θα το παίξω στην ώρα του.Όχι όμως μετά τα γυρίσματα, διότι θα πέσουν οι αποδώσεις. Έχω δικό μου άνθρωπο στο amc, σε πολύ υψηλή θέση. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα. δωσε να χωσουμε σπιτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα