Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί για να έχει σημασία ο θάνατος πρέπει να υπάρχει ένα buildup. Είχες αυτά τα πραγματικά φοβερά 10 λεπτά της εισαγωγής του Negan όπου σου είχε σηκωθεί η τρίχα όρθια όπου το impact οποιουδήποτε θανάτου θα σου δημιουργούσε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Είχες και πριν το δέσιμο / ταύτιση με διάφορους χαρακτήρες. Τώρα πως θα ξεκινήσει το episode 1? Θα σου δείξουν την ίδια σκηνή; Θα σου δείξουν απλά τον νεκρό χαρακτήρα με τους άλλους δίπλα; Θα είναι το ίδιο;

Κλασικό WD θα δείξει καμμένη Αlexandria και μέσα σε μόλις 17 επεισόδια θα μας πεί τι έγινε όσο εμείς κάναμε τα μπάνια μας

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν η θεωρία μου είναι η εξής:

Σε ότι αφορά τον Ροπαλιασμένο. Όποτε κάποιος σημαντικός χαρακτήρας πεθαίνει είναι γνωστό σκηνοθετικό κόλπο να μας βάζουν να δενόμαστε συναισθηματικά μαζί του για increased shock value. Κλασικό παράδειγμα απο GoT στο Red Wedding όταν ο Rob Stark με την γυναίκα του σχεδίαζαν το μέλλον τους με το παιδί που θα το έβγαζαν Ned etc. Οπότε έχουμε τα εξής:

- Abraham. Είναι έτοιμος να κάνει το νέο βήμα στη ζωή του, να αποκτήσει παιδί, και έχει βρεί και τη γυναίκα με την οποία θέλει να το μοιραστεί. Καλή επιλογή για shock value

- Ευγένιος. Επιτέλους έχει αναγνωριστεί η αξία του και τον παραδέχθηκαν όλοι. Έδωσε και τις σημειώσεις στον Rick έκανε και αγκαλίτσες με τον Abraham, again πάλι συναισθηματικό δέσιμο. Καλή υποψιότητα, όχι όσο ο Abe.

- Σάσα. Μάλλον αδιάφορη σα χαρακτήρας, οκ θα ενοχληθεί ο Abe αλλά δεν έχει το shock value του να σκοτώσουν τον ίδιο..

- Rosita. Αγνοείται η ύπαρξή της. Δεν θα ένοιαζε κανέναν αν πέθαινε όπως δεν μας ένοιαζε η Denise

- Carl/Rick. Έδωσε οδηγίες να ταϊσουν το μάτι του Κάρλ ή κάτι τέτοιο οπότε όχι δεν είναι αυτός.

- Daryl. Δεν τον είδαμε σχεδόν καθόλου οπότε δεν νομίζω να έχει το ίδιο shock value με τους 2 πρώτους.

- Glenn. Αυξημένες πιθανότητες γιατί πεθαίνει στο κόμικ (αλλά και ο Abe έχει ήδη πεθάνει) και θα είναι τοο obvious γιατί όοοολοι θα μπουν να δουν τί γίνεται ατο κόμικ.

- Maggie. Top shock value, αλλά η Maggie προορίζεται για future ηγετικούς ρόλους. Εξαιρετικά αμφίβολο.

- Michonne. Οκ οι γυναίκες του Rick πεθαίνουν, αλλά δεν νομίζω τώρα τελευταία ότι το κοινό είναι invested σε αυτή τη σχέση.

Ψηφίζω λοιπόν Abe.

Τώρα...όλο αυτό που μπάζει. Το συγκεκριμένο "τρυκ" έχει νόημα αν δεις αμέσως μετά τη σκηνή....όχι μετά απο 7 μήνες....θα δούμε.

Έχω ακριβώς το ίδιο σκεπτικό.

Δεν μπορεί μετά απο ένα επεισόδιο με μηδενική εξέλιξη να σκοτώσει έναν main χαρακτήρα. Σε όλο το φινάλε (και στα τελευταία επεισόδια tbh) daryl, glenn και michonne είναι ανύπαρκτοι. Ένας τέτοιος θάνατος θα είναι απο το πουθενά και το shock value θα είναι πολύ μικρότερο οπότε τους βγάζω εκτός.

Σάσα/Ροζίτα έχουν υπάρξει μόνο γκόμενες του Abraham εδώ και μια σεζόν. Ανύπαρκτες as well.

Carl και Rick τους βγάζει ήδη απο μόνος του στην απ'έξω. 

Ο Abraham είναι ο μόνος που ήταν έτοιμος για μια καινούρια ζωή και είχε κάποια εξέλιξη σε όλα τα τελευταία επεισόδια. Επίσης θα αφήσει πίσω και το διχασμό στα δύο γκομενέτα + τον Eugene που θα πρέπει να step up ακόμα περισσότερο. Φάνηκε οτι τον προετοίμαζαν για σφαγή εφόσον ασχολήθηκαν ξαφνικά τόσο πολύ μαζί του σε αυτή τη σεζόν.

Η λογική ψηφίζει Abraham για πτώμα (που θα προτιμούσα γιατί τα μούτρα του με εκνευρίζουν απίστευτα) ΑΛΛΑ είναι too obvious.

Στα λοιπά πιθανά:

Ο Eugene ήταν dead weight απο την πρώτη σεζόν. Παρόλα αυτά τον ανέδειξε πολύ σαν survivor στα τελευταία επεισόδια. Αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Το είδαμε και με τη χοντρούλα mid season. O Eugene έκανε ένα μινι closure με τα bullet plans και έκανε μια yolo ηρωική κίνηση εκτός χαρακτήρα μερικά λεπτά πριν το τέλος οπότε θα μπορούσε εύκολα να είναι το θύμα. Ο δεύτερος στην σειρά obviότητας. Κάποιο shock value λόγω παλαιότητας και καλό buildup στα τελευταία του.

KAI υπάρχει και ο randomάς που δεν θυμάμαι κάν το όνομα του και κανείς δεν τον αναφέρει στις λίστες. Αν πεθάνει αυτός θα είναι τεράστια τρολιά. Ο τύπος κάθεται ανάμεσα στη σάσα και τον Κάρλ. Εδώ έχει νόημα και η αναφορά του Negan οτι αν αντιδράσει ο μικρός κάντε αυτό και αυτό(Nvm λέει if anyone moves, όχι if the boy moves). Αριστερά του κάθεται ο Τυχαίος και Δεξιά του ο Eugene. Γι αυτό και τείνω να πιστεύω πως ένας απο τους δύο θα τις έχεις φάει. 

Ίδωμεν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αναρωτιεμαι πως θα την σκαπουλαρουν παλι...μιλαμε για συμμορια με 50+ ατομα...

Δεν θα τη σκαπουλάρουν ακόμα. Για λίγο καιρό θα γίνουν τα πουταν@κια του, μέχρι να οργανωθούν. Άλλωστε, δεν είναι όλοι τους αιχμάλωτοι και υπάρχουν και πιθανοί σύμμαχοι.

Τελικά είδα το τελευταίο 10λεπτο μόνο, το υπόλοιπο το πέρασα σε 20 δευτερόλεπτα πατώντας με το ποντίκι σε τυχαία σημεία.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει το κόμικ. Αν προτίθενται να το ακολουθήσουν σχετικά πιστά, τότε η απάντηση μπορεί να είναι εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως απλα τα πρωτοπαλικαρα ειναι off...Τεσπα θα δουμε!

Θα κάνει step up ο μοβόρος ο αράπης με το stick που δεν ήθελε ούτε ζόμπι να σκοτώσει και θα τους φερμάρει ασάλιωτα.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις κατέθεσε μήνυση ο Ρακιντζής στην AMC για το τελευταίο επεισόδιο που ήταν ολοφάνερη η αντιγραφή που έγινε    ....   ( :P ) Κατουρήθηκα πάνω μου με τους 2 τύπους S.A.G.A.P.O που εμφανίστηκαν στο δάσος!

michalisrakintzis.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Μόλις είδα κι εγώ το τελευταίο επεισόδιο. Μια χαρά ενδιαφέρον επεισόδιο ήταν και πέρασε η ώρα μου ευχάριστα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...