Wayward Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα για εμένα δεν ήταν το cliffhanger αλλά το γεγονός πως οι ίδιοι είχαν κάνει τρελό hype το επεισόδιο "ο,τι καλύτερο έχουνε γυρίσει, κλπ" και τελικά δε γίνεται ουσιαστικά τίποτα πέρα από το τελευταίο δεκάλεπτο. Πέρασε μια ώρα χωρίς character development, χωρίς δράση...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Λοιπόν η θεωρία μου είναι η εξής: Σε ότι αφορά τον Ροπαλιασμένο. Όποτε κάποιος σημαντικός χαρακτήρας πεθαίνει είναι γνωστό σκηνοθετικό κόλπο να μας βάζουν να δενόμαστε συναισθηματικά μαζί του για increased shock value. Κλασικό παράδειγμα απο GoT στο Red Wedding όταν ο Rob Stark με την γυναίκα του σχεδίαζαν το μέλλον τους με το παιδί που θα το έβγαζαν Ned etc. Οπότε έχουμε τα εξής: - Abraham. Είναι έτοιμος να κάνει το νέο βήμα στη ζωή του, να αποκτήσει παιδί, και έχει βρεί και τη γυναίκα με την οποία θέλει να το μοιραστεί. Καλή επιλογή για shock value - Ευγένιος. Επιτέλους έχει αναγνωριστεί η αξία του και τον παραδέχθηκαν όλοι. Έδωσε και τις σημειώσεις στον Rick έκανε και αγκαλίτσες με τον Abraham, again πάλι συναισθηματικό δέσιμο. Καλή υποψιότητα, όχι όσο ο Abe. - Σάσα. Μάλλον αδιάφορη σα χαρακτήρας, οκ θα ενοχληθεί ο Abe αλλά δεν έχει το shock value του να σκοτώσουν τον ίδιο.. - Rosita. Αγνοείται η ύπαρξή της. Δεν θα ένοιαζε κανέναν αν πέθαινε όπως δεν μας ένοιαζε η Denise - Carl/Rick. Έδωσε οδηγίες να ταϊσουν το μάτι του Κάρλ ή κάτι τέτοιο οπότε όχι δεν είναι αυτός. - Daryl. Δεν τον είδαμε σχεδόν καθόλου οπότε δεν νομίζω να έχει το ίδιο shock value με τους 2 πρώτους. - Glenn. Αυξημένες πιθανότητες γιατί πεθαίνει στο κόμικ (αλλά και ο Abe έχει ήδη πεθάνει) και θα είναι τοο obvious γιατί όοοολοι θα μπουν να δουν τί γίνεται ατο κόμικ. - Maggie. Top shock value, αλλά η Maggie προορίζεται για future ηγετικούς ρόλους. Εξαιρετικά αμφίβολο. - Michonne. Οκ οι γυναίκες του Rick πεθαίνουν, αλλά δεν νομίζω τώρα τελευταία ότι το κοινό είναι invested σε αυτή τη σχέση. Ψηφίζω λοιπόν Abe. Τώρα...όλο αυτό που μπάζει. Το συγκεκριμένο "τρυκ" έχει νόημα αν δεις αμέσως μετά τη σκηνή....όχι μετά απο 7 μήνες....θα δούμε. 5
Liako25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλημέρα σε όλους. Διαβάζοντας τα σχόλια σας για το season finale διαπίστωσα ότι όλοι έχετε σταθεί στο τελευταίο 10λεπτο και στο ποιος έφαγε τη ροπαλιά.!Πιστεύω ότι έχετε χάσει κάτι σημαντικό.Η Κάρολ και ο Μόργκαν δεν είναι μαζί με την υπόλοιπη παρέα αλλά έχουν βρεθεί και είναι μαζί.Επίσης στην πόλη που βρίσκονται συναντούν 2 νέους χαρακτήρες,ο ένας με άλογο και ο άλλος με τα πόδια,οι οποίοι απ'ότι φαίνεται δεν είναι Saviors αλλά ανήκουν κάπου αλλού,πιθανώς σε κάποια άλλη κοινότητα!Άρα θα υπάρξει κάποια κάποια συμμαχία φαντάζομαι για να ξεκινήσει η αντίσταση στον Νίγκαν.Βέβαια όλα αυτά είναι απλές υποθέσεις,κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.Τώρα στο θέμα με τη ροπαλιά πιστεύω ότι ήταν ο Άμπραχαμ,γιατί ήταν ο μόνος που στεκόταν αγέρωχος απέναντι στον Νίγκαν και ίσως αυτό τον εκνεύρισε λίγο.Γι'αυτό άλλωστε και του λέει στο τέλος ότι το δέχεται σαν καλός αγωνιστής. 1
notist Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Και εκεί που περιμένεις ένα καλό head smashing να σοκαριστείς και να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, τελικά σου δείχνουν... μαύρο. Ούστ ρε. 6.2 στο imdb τώρα, το χαμηλότερο που έχει πάρει ποτέ επισόδειο του walking dead και του αξίζει. Έπεσε κι άλλο στο 5.8 για φινάλε 6ης σαιζόν.
flyk Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) ^^ ακριβώς τα ίδια με τον Liako25 σκέφτηκα και εγώ. Και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο κακή βαθμολογία. Ναι όλοι περίμεναν να δουν κάτι σούπερ και απογοητεύτηκαν αλλά 5,8?? Και τα αμέσως 2 προηγούμενα επεισόδια που όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες έκανα ότι βλακεία περνούσε από το κεφάλι τους απλά για να συμπληρώσουν την ώρα και να γίνουν επεισόδια να έχουν 8,2? Ούτε εγώ έχω δει τα κόμικ αλλά υποτίθεται κρίνουμε την σειρά και όχι την σειρά με βάση τα κόμικ. Αν ήταν έτσι σχεδόν όλες οι ταινίες και σειρές βασισμένες σε κόμικ ή βιβλία θα έπρεπε να έχουν χαμηλές βαθμολογίες απογοήτευση κλπ. Τέσπα, ούτε εμένα μ'άρεσε το επεισόδιο αλλά θα το βαθμολογούσα γύρω στο 7. Έχουμε δει και χειρότερα. Και σε αυτό τουλάχιστον κάτι έγινε. Άλλαξε η ισορροπία της σειράς. Υ.Γ. Αυτός ο jeffrey dean morgan ρε παιδιά είναι μόλις 49 σύμφωνα με το wiki. Όταν ήταν στο supernatural το 2005-2006 νομίζω φαινόταν μεγαλύτερος από τώρα και ήταν μόνο 39??? WTF. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2016 από flyk 1
JohnJohn3484 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Βάλε spoiler φίλε. Μόλις είπες σχεδόν όλο το επισόδειο. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2016 από JohnJohn3484
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Βάλε spoiler φίλε. Μόλις είπες σχεδόν όλο το επισόδειο. Υποθέτω ότι δεν ξέρεις ότι αν βάλει spoiler στο post του το quoted που έχεις στο δικό σου θα συνεχίσει να φαίνεται, άρα βάλε κι εσύ στο quote... 1
thomasG4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά καλός ο Negan δεν λέω αλλά κανένας δεν αναφέρθηκε στον badass Trevor απο το GTA; 5
speedy23 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά καλός ο Negan δεν λέω αλλά κανένας δεν αναφέρθηκε στον badass Trevor απο το GTA; Στην αρχη λεω 'Ωπα γνωστη φωνη αυτη', καταλαβαινω οτι ειναι ο τυπος απο GTA και μετα θυμαμαι οτι και η φατσα ειναι ιδια απο το παιχνιδι. χαχαχα Οσο για το επεισοδιο Πολυ ωραιο το ολο κομματι με την παρεα του Ρικ στο RV. Ωραια στημενο απο τον σκηνοθετη με τα μπλοκα, τις εναλλακτικες επιλογες πορειας που κατεληγαν σε αλλα μπλοκα μεχρι να φτασουμε στο τελος και την κορυφωση με την αναδειξη του Νηγκαν. Για μια στιγμη ισως μας εδωσαν την ψευδαισθηση οτι μπορουν να σωθουν με την ιδεα του Γιουτζιν αλλα απο κει που περπατανε με το φορειο και ακουνε τα σφυριγματα αρχιζει η ανατριχιλα. Πολυ ωραια γυρισμενο το σημειο αυτο. Εξαιρετικη η παρουσια του πατερα του Ντιν και Σαμ Νηγκαν. Μια χαρα ο τυπας και δικαιολογησε το build up σαν χαρακτηρας που ειχε γινει μεχρι τωρα ως καποιος menacing. Menacing he was. Τωρα δεν με αγγιζει καθολου για το ποιος ηταν πραγματικα. Οχι για τον χαρακτηρα, αλλα οτι δεν μας εδειξε ποιος ειναι. Ασχοληθηκα ελαχιστα με το να μαντευω και αντιθετως τελειωσε το επεισοδιο και σκεφτομουνα ποσο ωραιο ηταν το τελος του. Αυτο που δεν μ'αρεσε ειναι η ολη ιστορια με την Καρολ. Νταξει, ωραια συνδυασαν τα λογια της στον Μοργκαν (αν ενδιαφερεσαι για ανθρωπους πρεπει να σκοτωσει γι'αυτους, γι'αυτο φευγω κτλ.) με την σκηνη που ο Μοργκαν αναγκαστηκε να πυροβολησει και να σκοτωσει (να το character development) αλλα το πως εχει μεταμορφωθει απο Νο2 σε ruthlessness σε ατομο που δεν μπορει να σκοτωσει, μου φαινεται καπως και κυριως κουραζει. Oh well. To μονο που μενει ειναι ν'αρχισει ο Μοργκαν να σκορπιζει θανατο και θα εχουμε κανει full circle ΥΓ: Μονο εγω γελασα με τους τυπους με την πανοπλια; Οπως ειπε και ο Deadpool "what the shit?"
Wayward Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι δικό μου λάθος, η φάση με το Morgan είναι ίσως το μοναδικό σημαντικό σημείο του επεισοδίου πλην του τέλους.
dinhio Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παραπονιεστε ολοι με το cliffhanger. Αν μας ειχε δειξει κατι δε θα ειχε αγωνια και θα ηταν απλα ενα καλο φιναλε. Τωρα ομως μας βαζει σε υποθεσεις. Επισης πρεπει να σκεφτειτε οτι και αυτοι πρεπει να εχουν κατι να δουλεψουν πανω σε κατι ευμεταβλητο καθως μπορει να μην εχουν αποφασισει ακομα ,τι και πως. Για εμενα ηταν ισως απο τα καλυτερα φιναλε( δε λεω με πειραξε το cliffhanger, αλλα οκ) καθως γινεται πολλα υποσχομενο για τη συνεχεια. Στα αρνητικα δε μου αρεσε ο χαρακτηρας του ρικ, τον βρηκα δειλο, θα επρεπε να βγει μπροστα . Πιστευω εχει αρχισει και γινεται σαν τον shane.
Legolas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μακαρι να ηταν ο Shane ακομα Τωρα ειναι punisher ... anyway
patrickdrd Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 http://www.cineramen.gr/o-andrew-lincoln-milai-gia-to-season-finale-tou-walking-dead/
Kostasspil Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ο Παραγωγός του The Walking Dead Επιβεβαιώνει ότι ο Θάνατος του Φινάλε δεν Έχει Γυριστεί Ακόμα
ZAKKWYLDE Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παραπονιεστε ολοι με το cliffhanger. Αν μας ειχε δειξει κατι δε θα ειχε αγωνια και θα ηταν απλα ενα καλο φιναλε. Τωρα ομως μας βαζει σε υποθεσεις. Επισης πρεπει να σκεφτειτε οτι και αυτοι πρεπει να εχουν κατι να δουλεψουν πανω σε κατι ευμεταβλητο καθως μπορει να μην εχουν αποφασισει ακομα ,τι και πως. Για εμενα ηταν ισως απο τα καλυτερα φιναλε( δε λεω με πειραξε το cliffhanger, αλλα οκ) καθως γινεται πολλα υποσχομενο για τη συνεχεια. Στα αρνητικα δε μου αρεσε ο χαρακτηρας του ρικ, τον βρηκα δειλο, θα επρεπε να βγει μπροστα . Πιστευω εχει αρχισει και γινεται σαν τον shane. Γιατί για να έχει σημασία ο θάνατος πρέπει να υπάρχει ένα buildup. Είχες αυτά τα πραγματικά φοβερά 10 λεπτά της εισαγωγής του Negan όπου σου είχε σηκωθεί η τρίχα όρθια όπου το impact οποιουδήποτε θανάτου θα σου δημιουργούσε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Είχες και πριν το δέσιμο / ταύτιση με διάφορους χαρακτήρες. Τώρα πως θα ξεκινήσει το episode 1? Θα σου δείξουν την ίδια σκηνή; Θα σου δείξουν απλά τον νεκρό χαρακτήρα με τους άλλους δίπλα; Θα είναι το ίδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα