Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο επομενος εκλεκτος του Negan μαθαμε ποιος θα ειναι? 2 δεν θα φαει?

μπα...

Πάντως ακόμα και ο μονόλογος του Negan ήταν μίλια πίσω απ' τον αντίστοιχο στο κόμικ... Στο κόμικ μίλησε πόση ώρα και ανέλυε τις σκέψεις του... έλεγε ποιούς δεν θέλει να σκοτώσει από την παρέα και για ποιούς λόγους κλπ. Επίσης το ύφος του ήταν πολύ πιο περιπαικτό.

Στο επεισόδιο ήταν λες και βιάζονταν να προλάβει να τα πει όλα για να τελειώσει και έτσι μοιάζει λίγο ρηχός χαρακτήρας στους θεατές... ας βάζανε μια βόλτα με το RV λιγότερη και ας τον άφηναν περισσότερο να εκφραστεί...

Ωστόσο ένα μεγάλο + η ερμηνεία του Andrew Lincoln... δεν χρειάστηκε να πει κουβέντα και μας τα έλεγε όλα με τις εκφράσεις του...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω καθομουνα ποση ωρα μετα απο το τελος του επεισοδιου,να μετρω ποσες συλλαβες εχει το α-μπε-μπα-μπλομ,για να καταλαβω ποιος "λουσιλιαστηκε",αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι ο negan τις ελεγε οπως να'ναι τις συλλαβες.....

Δημοσ.

Θεωρείτε κακή την μεταφορά του comic Negan στην TV? Γιατί εμένα μου άρεσε χωρίς να έχω διαβάσει κόμικ για να χω μέτρο σύγκρισης

Δημοσ.

Θεωρείτε κακή την μεταφορά του comic Negan στην TV? Γιατί εμένα μου άρεσε χωρίς να έχω διαβάσει κόμικ για να χω μέτρο σύγκρισης

Δεν είναι πιστή σίγουρα αλλά και μένα είχε στοιχεία που μου άρεσαν...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι πιστή σίγουρα αλλά και μένα είχε στοιχεία που μου άρεσαν...

Και εγω παντως που δεν εχω ιδεα απο τα κομικς μου φανηκε μια χαρα γαματος ο κυριος Negan...Που ειχα διαβασει σχολια πριν δω το επεισοδιο και νομιζα οτι θα ηταν κανας απαισιος.Παντα θα υπαρχουνε οι haters και θα ειναι συνηθως αυτοι που εχουνε διαβασει τα αντιστοιχα βιβλια μια ταινιας η σειρας.

Οπως(ασχετο) πχ στο Batman v Superman που ο Jesse Eisenberg εφαγε το hate της ζωης του,για την μεταφορα του Lex Luthor.Εγω προσωπικα που δεν ειχα ιδεα απο Lex απο κομικς,ημουνα πολυ ικανοποιημενος απο την ερμηνεια του Jesse.

Δημοσ.

Στο game of thrones επικρατεί το " ζει ή δεν ζει ο john snow", εδω τα χαιβάνια του twd το κάναν επίτηδες ωστε να μας κρατήσουν σε αγωνία μεχρι τον οκτώβρη να δούμε ποιος πέθανε. Ελπίζω μόνο να μην διαρρεύσει συντομα το ποιος την εφαγε. Πάντως οι πιο πολλοί ψηφησαν χαμηλή βαθμολογία για το λόγο του οτι δεν εδειξε ποιος την έφαγε. Το επεισόδιο ηταν βαρετό, πάνω κάτω με το τροχόσπιτο και η Καρολ να περνάει εμμηνοπαυση και να κάνει οτι να ναι. Προσωπικά θελω να φυγει ο Γκλεν. Αν και δεν ξερω τι λεει το κομικ στη συνέχεια, ελπίζω να μην έχουμε βαρετή σεζον του χρόνου 

Δημοσ.

Και εγω παντως που δεν εχω ιδεα απο τα κομικς μου φανηκε μια χαρα γαματος ο κυριος Negan...Που ειχα διαβασει σχολια πριν δω το επεισοδιο και νομιζα οτι θα ηταν κανας απαισιος.Παντα θα υπαρχουνε οι haters και θα ειναι συνηθως αυτοι που εχουνε διαβασει τα αντιστοιχα βιβλια μια ταινιας η σειρας.

Ναι γιατί τις περισσότερες φορές μπαίνει σε μεγαλύτερο βάθος με το βιβλίο. Δεν μας πειράζει το διαφορετικό μας πειράζει το κακώς διαφορετικό.

Η ερμηνεία ήταν πολύ καλή, το script του ήταν άθλιο :P

Δημοσ.

Μας γ@μησε το cliffhanger, αλλά εντάξει, πρόλαβαν άλλοι να το κάνουν μόδα, συνεπώς μην κατηγορείτε τον Νικοτέρο που επέλεξε να δημιουργήσει τέτοιο hype σε μία σειρά, στην έκτη σαιζόν της μάλιστα (που άλλες σειρές με παρόμοια θεματολογία θα το είχαν λήξει προ πολλού το παραμύθι)

Μία χρυσή σφαίρα στον Andrew Lincoln btw για την ερμηνεία του στην τελευταία στιγμή. Πρώτη φορά δείχνει τόσο απελπισμένος/ χεσμένος/ ανήμπορος και το δείχνει με όλα τη σημασία των λέξεων. Απλά συγκλονιστικός.

Από εκεί και πέρα όποιος πέθανε, πέθανε. Το θέμα είναι πλέον να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα που στην 7η σαιζόν ο Ρίκ και η παρέα του θα είναι τα δουλικά. Εκείνος ο Jesus τι απέγινε? Ωραίο τυπάκι και με skills φαινόταν

Η βαθμολογία στο imdb απλά για γέλια. Όποιος εκνευρίστηκε με την τροπή, πήγε και έβγαλε τα απωθημένα του εκεί. Die bitches :P

• Like 1
Δημοσ.

Εκείνος ο Jesus τι απέγινε? Ωραίο τυπάκι και με skills φαινόταν 

Και εμενα μου φανηκε οτι το παρατησαν πολυ αποτομα το παρεονι απο το Hilltop,και ειδικα τον Jesus,που προσωπικα πηρε την θεση του Daryl ως ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στη σειρα,καθως ο Daryl πια εχει γινει πολυ ξενερωτουμπας.

Δημοσ.

Είπα να δώ όλη τη δεύτερη μισή μαζεμένη λόγω φινάλε.Είμαι ακόμα στο 6e12. Βλέπουμε survival zombie σειρά ή τόλμη και γοητεία; Με κούρασε με την εμμονή στις σχέσεις.

Να θυμίσω κάτι που σε πολλούς διαφεύγει προφανώς:

large.gif

Οι χαρακτήρες είναι η σειρά (μέχρι και ο τίτλος) όχι τα ζόμπι (πόσο να τραβήξουν δηλαδή τα ζόμπι? σα να περιμένεις να γυρίσεις ντοκυμανταίρ με κοτόπουλα. Πόσα κοτόπουλα να δεις και να φας εν τέλει?)

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα σε φίλο μου που είδε το επεισόδιο σήμερα και του άρεσε πολύ, να διαβάσει το 100 τεύχος από το κόμικ και ξενέρωσε τη ζωή του με τη σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...