Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τη στιγμη που ο Νεγκαν μετράει τα αμπε μπα μπλομ... Δειχνει ολους 2 φορές... εκτος απο 3 άτομα... Το Γκλεν, τη Ροζιτα και τον Ευγένιο(απλα μετρησα μπορει να μην ισχύει κατι)... Αν παρατηρήσετε στη σειρά δειχνει τελευταιο τον Ρικ.. και τη σκια του Νιγκαν να περνάει απο τα αριστερά του πριν επιλέξει ποιος θα τη φάει... Αρα εφαγε εναν απο τα αριστερά του Ρικ(οπως καθεται ο Ρικ δηλαδη αριστερά του)....Οταν λεει ο Νιγκαν "βγαλτε και το αλλο μάτι του παιδιού, κανει μια κίνηση με το ρόπαλο προς τα δεξια σαν να δείχνει το Carl, αρα μια θεωρία μου ειναι οτι σκοτώνει αυτον που ειναι αναμεσα σε Ρικ και Καρλ... Η σάσα.... Αλλά επειδή πιστεύω δεν θα σκοτώναν γυναικα και μιας ο Ευγενιος εδωσε τη συνταγή για σφαιρες στο Ρικ....Μαλλον ο Ευγενιος την εφαγε  

Δημοσ.

Τα είπατε όλα παίδες. Απλά απαράδεκτοι! Του έριξα και εγώ ένα 4αρι και ελπίζω να νιώσουν κάτι από το κράξιμο που τρώνε και θα φάνε μέχρι να αρχίσει η 7η season.

• Like 1
Δημοσ.

Σε λίγο θα είναι στο 5.9... θέμα λεπτών είναι να πέσει κάτω από 6.

Θα δω μόνο το τελευταίο 10λεπτο. Δεν νομίζω να χάσω κάτι.

Δημοσ.

Σε λίγο θα είναι στο 5.9... θέμα λεπτών είναι να πέσει κάτω από 6.

Θα δω μόνο το τελευταίο 10λεπτο. Δεν νομίζω να χάσω κάτι.

Δε θα χάσεις κάτι ουσιαστικό εκτός μια επαναλαμβανόμενη βλακεία που κάνουν.

Δημοσ.

Δε θα χάσεις κάτι ουσιαστικό εκτός μια επαναλαμβανόμενη βλακεία που κάνουν.

Να μαντέψω. Γυρίζουν άσκοπα στο δάσος σε μικρές ομάδες μέχρι κάποιος να τους πιάσει;

• Like 5
Δημοσ.

Καθε χρονο με βλαμμενα cliffhanger. Καθε χρονο! Αντε παλι να ριξουμε τονους μελανι ενω η απορεια θα λυθει σε δευτερολεπτα.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

Οι φωνες στο τελος ειναι ανατριχιαστικες, ειδικα σε slow motion. Ψηφιζω γκλεν. ή νταρυλ. Φωναξαν πολυ, ηταν σημαντικος χαρακτηρας.

Αντιθετως, το τελευταιο 10 λεπτο δεν το βρηκα τοσο καλο. Ο Dean morgan ηταν λιγο εκτος κλιματος της σειρας. Δεν με εμποδισε ομως απο το να μου ανεβουν οι παλμοι

Αυτη η μανιερα στην φετινη σεζον με το να σκοτωνουν χαρακτηρες και να τους βλεπουμε... ΠΟΤΕ. Αρε τζον σνοου...

Δημοσ.

Παιδια,ξενερωτο το επεισοδιο και για τα δικα μου δεδομενα ακομα,που υποστηριζω κουβεντες,συναισθηματα κλπ να ειναι στην σειρα.

Αλλα τελευταιο επεισοδιο ε οχι ρε παιδια τετοια ξενερωτιλα!

Δημοσ.

Τι είναι το cliffhanger?

Οταν το κοβει πανω στο καλυτερο και μετα περιμενεις πως και πως να δεις τι γινεται.

ιστορικα για την σειρα χαμηλοτερη βαθμολογια ως τωρα με επικινδυνες διαθεσεις να πεσει και αλλο κατω(κοβω να σταματαει στο 5.5)

http://www.imdb.com/title/tt4589574/?ref_=ttep_ep16

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...