Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι να 'ναι, χειρότερο season finale...

+ότι κατέστρεψαν μια από τις σπουδαιότερες σκηνές του κόμικ...

Καλά το imdb ότι να ναι...

"The only options in the lineup are Rick, Carl, Glenn, Maggie, Daryl, Michonne, Abraham, Sasha, Eugene, Rosita, and Aaron."

Εν τω μεταξύ πριν αρχίσει το πελέκισμα λέει αν κουνηθεί κανείς ταΐστε το μάτι του Καρλ στον Ρικ άρα ξέρουμε σίγουρα ότι δεν είναι αυτοί οι δύο...

Δημοσ.

Μεγαλο επεισοδιο/season finale ειπαν για να χαρει ο κοσμος αλλα απο οτι βλεπω πηρε απο νωρις την κατηφορα http://www.imdb.com/title/tt4589574/?ref_=ttep_ep16

Εγώ όταν είχα κοιτάξει γύρω στις 2.30 π.μ είχαν ψηφίσει γύρω στα 300 άτομα και η βαθμολογία ήταν 10 / 10.

Και χάρηκα γαμώτο ...

Δημοσ.

Εγώ όταν είχα κοιτάξει γύρω στις 2.30 π.μ είχαν ψηφίσει γύρω στα 300 άτομα και η βαθμολογία ήταν 10 / 10.

Και χάρηκα γαμώτο ...

Ε, οι παραγωγοι/συντελεστες/ηθοποιοί ήταν...

Δημοσ.

Και χάρηκα γαμώτο ...

Σε καθε επεισοδιο αν κοιταξεις τετοιες ωρες(ή και 1 το βραδυ ξερω γω)παντα 10ρι θα δεις.

Δημοσ.

Έχουμε καμία ιδέα

για το ποιος έφαγε τη ροπαλιά;

αν το πάνε σύμφωνα με τα κόμικ 

την έφαγε ο γκλεν

ένας θεός στο youtube έγραψε ότι την έφαγε o cameraman :P

Οι κραυγές της τελευταίας σκηνής σε time stretch, ίσως είναι όντως ο γκλεν τελικά.. http://carl-greyems.tumblr.com/private/142035415291/tumblr_o4xdeaiypi1v88mdc

• Like 7
Δημοσ.

Ποιο το νόημα να μην δείξουν ποιος έφαγε ξύλο όταν πας στην wiki και το βλέπεις σε λιγότερο από 2 λεπτά;

Εκτός αν το αλλάξουν :P

Δημοσ.

Ποιο το νόημα να μην δείξουν ποιος έφαγε ξύλο όταν πας στην wiki και το βλέπεις σε λιγότερο από 2 λεπτά;

Μαλλον για να δουμε κατι αντιστοιχο για την επομενη season απο πλευρας κοσμου http://www.ew.com/article/2014/10/13/walking-dead-season-5-ratings

• Super Moderators
Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν ακολουθούν πιστά το comic, έχει αρκετό νόημα...

Βλέπε πχ Andrea η οποία έχει το μεγαλύτερο kill count στο comic :P

Δημοσ.

Παρα τις μετριες βαθμολογιες εμενα μου αρεσε το season finale.

Ηταν λιγο βαρετο το σκηνικο με Morgan και Carol και δεν χρειαζοταν τα παραπανω 20-25 λεπτα το επεισοδιο,αλλα το υπολοιπο μου αρεσε.Πολυ καλος ο Jeffrey Dean Morgan ως Negan και ωραιος ο μονολογος στα τελευταια 10-15 λεπτα.Το cliffhanger απλα θελει να τραβηξει βλεματα για την επομενη σεζον και γιαυτο το πολυ κραξιμο.Ελπιζω να μας δειξει πως τρωει το ξυλο αυτος που το εφαγε(αν και ειναι πολυ brutal στο κομικ και δεν ξερω αν το κανουν πως θα βγει στην τηλεοραση)

Σαν συνολο η σεζον δεν ηταν ασχημη,αφου ειχε αρκετα καλα επεισοδια και σε σχεση με προηγουμενες σεζον που ηταν πολυ βαρετες,αυτη ηταν καλη. 

Δημοσ.

μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο... Τι μούφα ήταν αυτή έλεος 90 λεπτά άσκοπα τελείως 

Δημοσ.

Και εκεί που περιμένεις ένα καλό head smashing να σοκαριστείς και να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, τελικά σου δείχνουν... μαύρο. Ούστ ρε. 6.2 στο imdb τώρα, το χαμηλότερο που έχει πάρει ποτέ επισόδειο του walking dead και του αξίζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...