klainmaingr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Είπα να δώ όλη τη δεύτερη μισή μαζεμένη λόγω φινάλε.Είμαι ακόμα στο 6e12. Βλέπουμε survival zombie σειρά ή τόλμη και γοητεία; Με κούρασε με την εμμονή στις σχέσεις. 2
Legolas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κάποιοι μας εχετε ζαλίσει με τη τολμη και γοητεια σας... Αμα δεν σας αρεσει πια η σειρα αντε να δειτε big bang theory 5
kirileman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αντε να δειτε big bang theory Το βλέπουμε έτσι και αλλιώς, ευχαριστούμε. 3
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κάποιοι μας εχετε ζαλίσει με τη τολμη και γοητεια σας... Αμα δεν σας αρεσει πια η σειρα αντε να δειτε big bang theory Sorry που έχω άποψη. Θα προσέχω άλλη φορά. Μιας και δεν διάβασα τίποτα σtο συγκεκριμένο thread για να μη σποιλεριαστώ, καταλαβαίνω απο το σχόλιο σου οτι είναι κοινό παράπονο αυτό με τις σχέσεις. Αλλα φαντάζομαι αρμενίζουμε στραβά. 2
Alejandro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κάποιοι μας εχετε ζαλίσει με τη τολμη και γοητεια σας... Αμα δεν σας αρεσει πια η σειρα αντε να δειτε big bang theory Μήπως να σου ζητήσουμε και συγγνώμη που έχουμε διαφορετική άποψη; 7
Tmark Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Παιδιά αν θέλετε να δείτε σειρά αφιερωμένη αποκλειστικά σε zombies, gore, splatter etc δώστε βάση στο Z-Nation και αφήστε το TWD. Καλώς ή κακώς πλέον το TWD εμβαθύνει πολύ περισσότερο στις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών και λιγότερο στο action zombie theme. 2
adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι οτι ουτε κι εκει εμβαθυνει και δε βλεπουμε καμια εξελιξη Περπατανε ασκοπα και σε καθε σεζον βρισκουν καποιους με τους οποιους μενουν για λιγο μεχρι να τα κανουν τατανα και να ξαναφυγουν Δηλ μετα την πολυ καλη σεζον με τον κυβερνητη δε θυμαμαι κατι σημαντικο να εγινε 1
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μεγαλο επεισοδιο/season finale ειπαν για να χαρει ο κοσμος αλλα απο οτι βλεπω πηρε απο νωρις την κατηφορα http://www.imdb.com/title/tt4589574/?ref_=ttep_ep16 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν το έχω δει ακόμα ( προσοχή με τα spoiler παιδιά όσοι το ειδατε ) αλλά ΙΣΩΣ πεθαίνει κάποιος κεντρικός χαρακτήρας και γι αυτό και τα αρνητικά λέω γω.
timon92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 τιποτα δεν εδειξε ελεος Δεν το έχω δει ακόμα ( προσοχή με τα spoiler παιδιά όσοι το ειδατε ) αλλά ΙΣΩΣ πεθαίνει κάποιος κεντρικός χαρακτήρας και γι αυτό και τα αρνητικά λέω γω. θα μαθουμε του χρονου
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν το έχω δει ακόμα ( προσοχή με τα spoiler παιδιά όσοι το ειδατε ) αλλά ΙΣΩΣ πεθαίνει κάποιος κεντρικός χαρακτήρας και γι αυτό και τα αρνητικά λέω γω. Ουτε εγω το εχω δει ακομα(το μεσημερακι με το καλο),αλλα σκεψου οτι σε 1.5 ωρα απο τοτε που ανεβασα το παραπανω link η βαθμολογια συνεχιζει να πεφτει.Αυτο πιο πολυ το εβαλα για να μην εχει ο κοσμος μεγαλες προσδοκιες οταν το δει το επεισοδιο και προσγειωθει αποτομα καθως και απο διαφορα ξενα site το κραξιμο συγκεκριμενα για το season finale παει συννεφο.
4saken Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο, εχουμε δει και χειροτερα απο WD.Παντως το τελευταιο 10λεπτο το ευχαριστηθηκα...
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο, εχουμε δει και χειροτερα απο WD.Παντως το τελευταιο 10λεπτο το ευχαριστηθηκα... Ισως γιαυτο αλλα και για το αναμενομενο για season finale cliff hanger .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα