Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να δώ όλη τη δεύτερη μισή μαζεμένη λόγω φινάλε.Είμαι ακόμα στο 6e12. Βλέπουμε survival zombie σειρά ή τόλμη και γοητεία; Με κούρασε με την εμμονή στις σχέσεις.

• Like 2
  • Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιοι μας εχετε ζαλίσει με τη τολμη και γοητεια σας... Αμα δεν σας αρεσει πια η σειρα  αντε να δειτε big bang theory

• Like 5
Δημοσ.

Κάποιοι μας εχετε ζαλίσει με τη τολμη και γοητεια σας... Αμα δεν σας αρεσει πια η σειρα  αντε να δειτε big bang theory

Sorry που έχω άποψη. Θα προσέχω άλλη φορά. Μιας και δεν διάβασα τίποτα σtο συγκεκριμένο thread για να μη σποιλεριαστώ, καταλαβαίνω απο το σχόλιο σου οτι είναι κοινό παράπονο αυτό με τις σχέσεις. Αλλα φαντάζομαι αρμενίζουμε στραβά.

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιοι μας εχετε ζαλίσει με τη τολμη και γοητεια σας... Αμα δεν σας αρεσει πια η σειρα αντε να δειτε big bang theory

Μήπως να σου ζητήσουμε και συγγνώμη που έχουμε διαφορετική άποψη;

• Like 7
Δημοσ.

Παιδιά αν θέλετε να δείτε σειρά αφιερωμένη αποκλειστικά σε zombies, gore, splatter etc δώστε βάση στο Z-Nation και αφήστε το TWD.

Καλώς ή κακώς πλέον το TWD εμβαθύνει πολύ περισσότερο στις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών και λιγότερο στο action zombie theme.

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ουτε κι εκει εμβαθυνει και δε βλεπουμε καμια εξελιξη

Περπατανε ασκοπα και σε καθε σεζον βρισκουν καποιους με τους οποιους μενουν για λιγο μεχρι να τα κανουν τατανα και να ξαναφυγουν

Δηλ μετα την πολυ καλη σεζον με τον κυβερνητη δε θυμαμαι κατι σημαντικο να εγινε

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω δει ακόμα ( προσοχή με τα spoiler παιδιά όσοι το ειδατε ) αλλά ΙΣΩΣ πεθαίνει κάποιος κεντρικός χαρακτήρας και γι αυτό και τα αρνητικά λέω γω. 

Δημοσ.

τιποτα δεν εδειξε ελεος

Δεν το έχω δει ακόμα ( προσοχή με τα spoiler παιδιά όσοι το ειδατε ) αλλά ΙΣΩΣ πεθαίνει κάποιος κεντρικός χαρακτήρας και γι αυτό και τα αρνητικά λέω γω. 

θα μαθουμε του χρονου

Δημοσ.

Ουτε εγω το εχω δει ακομα(το μεσημερακι με το καλο),αλλα σκεψου οτι σε 1.5 ωρα απο τοτε που ανεβασα το παραπανω link η βαθμολογια συνεχιζει να πεφτει.Αυτο πιο πολυ το εβαλα για να μην εχει ο κοσμος μεγαλες προσδοκιες οταν το δει το επεισοδιο και προσγειωθει αποτομα καθως και απο διαφορα ξενα site το κραξιμο συγκεκριμενα για το season finale παει συννεφο.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο, εχουμε δει και χειροτερα απο WD.Παντως το τελευταιο 10λεπτο το ευχαριστηθηκα...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο, εχουμε δει και χειροτερα απο WD.Παντως το τελευταιο 10λεπτο το ευχαριστηθηκα...

Ισως γιαυτο αλλα και για το αναμενομενο για season finale cliff hanger .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...