Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Κάρολ ρε,Κάρολ λέμε Η πιο επική ερμηνειάρα της σειράς στο χθεσινό επεισόδιο από την McBride.Η κρίση πανικού,η αμφισβήτηση των φόνων που έχει κάνει ως τώρα,το πως το μετάδωσε όλο αυτό....Τι να πει κανείς για την τύπισα.Αν κ αυτή την φορά δεν της δώσουν Emmy τότε στα μάτια μου δε θα έχει πλέον νόημα ως θεσμός.Ποιο Emmy να πούμε ,για Όσκαρ χαλάρα το επίπεδο της ερμηνειάρας της. Aπλά υποκλίνομαι στην Melissa McBride κ το απίστευτο υποκριτικό depth and range της.
Tmark Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τι είπαν οι πρωταγωνιστές για το season 6 finale. (Possible comic spoilers) https://www.reddit.com/r/thewalkingdead/comments/4aem8i/possible_show_and_comic_spoilers_getting_hyped/
speedy23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εξαιρετικο επεισοδιο. Ουσιαστικα ειναι συνεχεια της εικονας( η ομαδα διαπραττει φονους) που μας εβαλε απο το προηγουμενο επεισοδιο. Απλα στο τελευταιο ειναι απο την μερια των γυναικων στο οποιο εστιασε αρκετα πιο πολυ ωρα, με εξαιρετικη ερμηνεια της Καρολ και το ολο αποτελεσμα ηταν super. Κατι αλλο. Λεμε για τον Μοργκαν ποσο αρχιζει να μας την σπαει και σιγουρα οχι αναιτια διοτι εχει παει στο αλλο ακρο ΑΛΛΑ τουλαχιστον και σαν αξια χαρακτηρα στη σειρα και ισως σαν γενικοτερη νοοτροπια ειναι ευπροσδεκτη οταν ερχεται αντιμετωπη με αλλους. Τρανο παραδειγμα ο Ρικ, οπου εχει γινει η προσωποποιηση της μαυριλας της ψυχης. Τα τελευταια 2 επεισοδια ασχολουνται με τον αγωνα που κανουν καποιοι χαρακτηρες για να μην γινουν δολοφονοι αλλα "αναγκαζονται", κορυφωνεται με την Καρολ και ερχεται ο Ρικ και εκτελει τον αλλο στη ψυχρα. What a guy! Χωρις να παρεξηγηθω, ειναι πολυ καλο για την σειρα, την αναπτυξη χαρακτηρα και σαν viewing απλα λεω οτι χρειαζονται χαρακτηρες σαν τον Μοργκαν για ισορροπια. 1
armin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παιδια,πολυ το ευχαριστηθηκα το επεισοδιο.Υπηρχανε καλες σκηνες δρασης,αλλα κυριως υπεροχες συναισθηματικες σκηνες.Ως τωρα το Walking Dead σε αυτο που με απογοητευε σε συγκριση με το Fear,ηταν οτι δεν ανεπτυσσε σωστα τους χαρακτηρες και τις αλληλουχιες συναισθηματων τους. Αλλα αυτη τη φορα Καρολ και Μαγκι εδωσαν ερμηνειαρες,ισαξιες με των ηθοποιων του Fear. Και οπως παντα κλασσικος γ@μι@ς Rick...
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παιδια,πολυ το ευχαριστηθηκα το επεισοδιο.Υπηρχανε καλες σκηνες δρασης,αλλα κυριως υπεροχες συναισθηματικες σκηνες.Ως τωρα το Walking Dead σε αυτο που με απογοητευε σε συγκριση με το Fear,ηταν οτι δεν ανεπτυσσε σωστα τους χαρακτηρες και τις αλληλουχιες συναισθηματων τους. Αλλα αυτη τη φορα Καρολ και Μαγκι εδωσαν ερμηνειαρες,ισαξιες με των ηθοποιων του Fear. Και οπως παντα κλασσικος γ@μι@ς Rick... What????Απο ποτε το Fear εγινε και υποδειγμα ερμηνειων,μια τοσο μετρια σειρα με αδιαφορουν χαρακτηρες(καθως το μονο ενδιαφερον που ακουγα για το fear ηταν κατι κουβεντες για μιλφεικ και τριο και παει λεγοντας ) 6
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη. Φυσικα αλλα επτρεψε και στους περισσοτερους απο μας που σχολιασαμε και στο topic του Fear παλι να εχουμε διαφορετικη αποψη.Να θυμισω επισης οτι εκραξες το καλυτερο επεισοδιο ως τωρα της σειρας ως απογοητευση?? Πφφ κλασσικα πια απογοητευτικο το walking dead....τρελη απογοητευση το νεο επεισοδιο. Το μονο πια ενδιαφερον στη σειρα αυτη ειναι να μαντεψεις ποιος θα δαγκωθει η θα πεθανει σε καθε καινουργιο επεισοδιο.Κανενα σασπενς,κανενα συναισθημα,καμια αγωνια φυσικα επειδη οι "Αθανατοι" απλα δεν πεθαινουνε... Προσωπικα ανυπομονω για τον Απριλιο που θα ερθει το Fear the walking dead.Πολυ πιο καλοστημενη και ποιοτικη δουλεια,σε σχεση με την καταντια που εχει πεσει πια η κανονικη σειρα. ΥΣ.Η μονη σκηνη που βλεποταν ειναι αυτη με τους μηχανοβιους,αλλα και παλι αναμενομενη σκηνη,καθως ειπαμε...."Αθανατοι"...
armin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 To "καλυτερο" επεισοδιο της σειρας προσπαθησα πραγματικα να το συμαθησω,αφου ειδα ποσα θετικα σχολια ειχε. Ποτε δεν τα καταφερα..... Δηλαδη ρε παιδια τι τοσο υπεροχο ειχε εκεινο το επεισοδιο μπορειτε να μου πειτε? Διαλογοι??Θα ελεγα πανε στα σκουπιδια.Ηταν ολοι τους διαλογοι που ειχανε ανακυκλωθει απο παλια επεισοδια της σεζον. Δραση??Εκτος απο την εισαγωγικη σκηνη,τι αλλο τοσο καλο και ξεχωριστο υπηρχε ρε παιδες?Ενα ματσο μαχαιρωματα και τσεκουριες εγω ειδα προσωπικα.Ποτε νιωσατε αγχος για τους πρωταγωνιστες? Εγω πιστευω οτι το συμπαθησε τοσο πολυ ο κοσμος το επεισοδιο εκεινο,διοτι ικανοποιηθηκανε καποιες απο τις επιθυμιες που ειχανε. Πεθανε η γνωστη κωλοφαμιλια ΥΓ.Παντως ολα τα επεισοδια μετα απο αυτο μπορω να πω οτι εχουνε ανεβασει κατα πολυ την εκτιμηση μου ατη σειρα...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αψυχολόγητη η ενέργεια του Ρικ να καθαρίσει τον άλλον όταν του είπε "είμαι ο Νίγκαν". Έπρεπε να προσπαθήσει να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες 2
Legolas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια το Χιλτοπ είχε λιγα ατομα, ειναι αδύνατον μονο αυτοί να παράγουν για τον Νιγκαν που μεχρι τωρα εχουμε δει 50 δικούς του να πεθαίνουν. Αρα ο Νιγκαν πρεπει να τα παίρνει και απο άλλες κατασκηνώσεις 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια το Χιλτοπ είχε λιγα ατομα, ειναι αδύνατον μονο αυτοί να παράγουν για τον Νιγκαν που μεχρι τωρα εχουμε δει 50 δικούς του να πεθαίνουν. Αρα ο Νιγκαν πρεπει να τα παίρνει και απο άλλες κατασκηνώσεις Ναι εννοείται ότι τα παίρνει και απο άλλους
lalanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αψυχολόγητη η ενέργεια του Ρικ να καθαρίσει τον άλλον όταν του είπε "είμαι ο Νίγκαν". Έπρεπε να προσπαθήσει να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες +1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Το είδα και το 14ο.Πολύ καλό.Αγωνιώδες και αυτό. Rip για την Dennis
Supes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πολύ δυνατό, επίσης ένα μεγάλο plus για όσους έχουμε διαβάσει το κόμικ που ενώ με το που είδαμε στην αρχή τον άμπραχαμ με τον γιουτζίν τον είχαμε ήδη για νεκρό μας τίναξαν τα μυαλά όταν έφαγαν την denise με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τρώνε τον άμπραχαμ στο κόμικ... Τι έγινε; Έτσι απλά έφυγε η Κάρολ; και καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα