Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βαση το cast που εχει ανακοινωθει ως τωρα στο imdb παντα,τον μεγαλο κακο(ονοματα δεν λεω λογω spoilers)μαλλον θα τον δουμε μονο στο τελευταιο επεισοδιο εκτως αν αλλαξει κατι.

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο με τα ελεύθερα σχόλια από το κόμικ,ή που πατάς σπόιλερ για το επισόδιο και καταληγεις να διαβάζεις για το κόμικ και να μαθαίνεις τι θα γίνει 2 σεζόν παρακάτω...νομίζω πρέπει να σταματήσει.

• Like 8
Δημοσ.

Αυτο με τα ελεύθερα σχόλια από το κόμικ,ή που πατάς σπόιλερ για το επισόδιο και καταληγεις να διαβάζεις για το κόμικ και να μαθαίνεις τι θα γίνει 2 σεζόν παρακάτω...νομίζω πρέπει να σταματήσει.

Διάβασε μωρέ κι εσύ το κόμικ να είσαι ωραίος. :P

Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα αλλά δεν έχω το κουράγιο.Και για να έχουμε καλό ερώτημα...πχ η σεζόν που τρέχουμε ή το τελευταίο επισόδειο που είδαμε τέλος πάντων,σε ποιο τεύχος αντιστοιχεί πάνω κάτω?

Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα αλλά δεν έχω το κουράγιο.Και για να έχουμε καλό ερώτημα...πχ η σεζόν που τρέχουμε ή το τελευταίο επισόδειο που είδαμε τέλος πάντων,σε ποιο τεύχος αντιστοιχεί πάνω κάτω?

90κάτι από τα 151 που έχουν βγει.

Δημοσ.

Εγώ πιστευω...

... βάση ιστορίας, δεν μπορεί να υπάρξει ζευγάρι με παιδί στη σειρά, H Carol ειχε παιδί κ άντρα, πέθανε ο άντρας της, μετά το παιδί....  Ο Ρικ είχε γυναίκα, πέθανε στη συνέχεια όμως, Τώρα έχουμε ζευγάρι το Γκλεν και με τη Μaggie οπότε ειναι ενας υποψηφιος για να φάει το ραπαλίδι μιας και την έχει γλυτώσει 2 φορές μεχρι τώρα (μια που κρύφτηκε κάτω απο το κάδο και μια που πήγε να σώσει τη Μαγκι και τον έσωσαν ο κοκκινογένης και η τρελή αράπο), επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ διάφορα, είδα κάτι θεωρίες οτι ο Ντάρυλ θα τη φάει στη μάπα, το οποίο ειναι μεγάλη πατάτα να πεθάνει ετσι ενας πραγματικός ηρωας, ο Νταρυλ και ο Ρικ μόνο με ένα τροπο μπορούν να πεθάνουν....ΗΡΩΙΚΑ.

Επισης αν μπορεί καποιος να μου πει απο το κομικ...

Πως θα πεθάνει ο Νεγκαν ?

Δημοσ.

Εγώ πιστευω...

Ο Ρικ θα του κοψει τον λαιμο. Νομιζω θα τον ξεγελασει για να κανουν ανακωχη και καπως ετσι θα βρει την ευκαιρια

Δημοσ.

Εγώ πιστευω...

... βάση ιστορίας, δεν μπορεί να υπάρξει ζευγάρι με παιδί στη σειρά, H Carol ειχε παιδί κ άντρα, πέθανε ο άντρας της, μετά το παιδί....  Ο Ρικ είχε γυναίκα, πέθανε στη συνέχεια όμως, Τώρα έχουμε ζευγάρι το Γκλεν και με τη Μaggie οπότε ειναι ενας υποψηφιος για να φάει το ραπαλίδι μιας και την έχει γλυτώσει 2 φορές μεχρι τώρα (μια που κρύφτηκε κάτω απο το κάδο και μια που πήγε να σώσει τη Μαγκι και τον έσωσαν ο κοκκινογένης και η τρελή αράπο), επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ διάφορα, είδα κάτι θεωρίες οτι ο Ντάρυλ θα τη φάει στη μάπα, το οποίο ειναι μεγάλη πατάτα να πεθάνει ετσι ενας πραγματικός ηρωας, ο Νταρυλ και ο Ρικ μόνο με ένα τροπο μπορούν να πεθάνουν....ΗΡΩΙΚΑ.

Δεν ξέρω αν ο από πάνω τρολλάρει ή έχει διαβάσει το κόμικ, αλλά στο imdb λέει αυτό σχετικά με τον Negan και το μέλλον του,

spoiler is coming

you have been warned

last exit

εγώ δεν θα φταίω μετά

[Negan] He's part of Rick's world for many years.

The comic books are still being written by TV show executive producer Robert Kirkman, and Negan is currently still part of the story, which jumped two years into the future after All Out War ended. Rick uses Negan as an example of how killing isn't always necessary and they can still be civilized in this world.

Οποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τον Negan μπορεί να δει αυτό στο imdb.

Δημοσ.

μα για παραπλανηση... :-D

σοβαρα τωρα 10 σεζον θα παει η σειρα?

Tα κόμικ συνήθως δεν τελειώνουν ποτέ, άρα ίσως και η σειρά συνεχίζει για πολλά χρόνια...

Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει και κουράζει αρκετά, είναι πλέον πολύ επαναλαμβανόμενο και μεγάλα κομμάτια των επεισοδίων εντελώς βαρετά...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ο από πάνω τρολλάρει ή έχει διαβάσει το κόμικ, αλλά στο imdb λέει αυτό σχετικά με τον Negan και το μέλλον του,

spoiler is coming

you have been warned

last exit

εγώ δεν θα φταίω μετά

[Negan] He's part of Rick's world for many years.

The comic books are still being written by TV show executive producer Robert Kirkman, and Negan is currently still part of the story, which jumped two years into the future after All Out War ended. Rick uses Negan as an example of how killing isn't always necessary and they can still be civilized in this world.

Οποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τον Negan μπορεί να δει αυτό στο imdb.

Οχι δεν τρολλαρω, και με ενα quick search μπορεις να το δεις και εσυ

Volume 21: All Out War – Part Two (Issues 121–126) With the war at its peak, Negan attacks Alexandria and the Hilltop, destroying the former's defenses. On the brink of defeat, Rick offers Negan a truce as a trap. Negan falls for it; Rick slashes Negan's throat and calls for the war to stop. Negan survives the attack, but as Rick's prisoner.   https://en.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead_(comic_book)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...