Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκει που μπήκε ο μαλλιάς(ο χριστός και καλά)στο υπνοδωματιο τους

Αν αναφέρεται ο Γαύρος στο

Jesus

δεν έχω να σχολιάσω κάτι... θα δείξει στο επόμενο τι αρκιβώς θέλει.

αν αναφέρεται στο

sex

είπα και στην προηγούμενη σελίδα πως μου φάνηκε πολύ awkward και ξεκάρφωτο... γενικά δε μου άρεσε η φάση.

• Like 1
Δημοσ.

Το σεξ ηταν αναποφευκτο. Η επικοινωνια που υπαρχει μεταξυ τους και η οικειοτητα οδηγουσε εκει. Ανοιξε και ο δρομος οταν πεθανε η ξανθια :(

Η σκηνη ηταν λιγο περιεργη αλλα κυριως οτι ειναι γυμνοι και οι δυο καθως συμαδευουν τον τζιζους. Την βρισκω ταυτοχρονα αστεια και θλιβερη σκηνη. Απο την αρχη της σειρας μεχρι τωρα οι ανθρωποι αλλαξαν, εγιναν πιο σκληροι. Πανω απο ολα η επιβιωση...

• Like 1
Δημοσ.

Το σεξ ηταν αναποφευκτο. Η επικοινωνια που υπαρχει μεταξυ τους και η οικειοτητα οδηγουσε εκει. Ανοιξε και ο δρομος οταν πεθανε η ξανθια :(

Η σκηνη ηταν λιγο περιεργη αλλα κυριως οτι ειναι γυμνοι και οι δυο καθως συμαδευουν τον τζιζους. Την βρισκω ταυτοχρονα αστεια και θλιβερη σκηνη. Απο την αρχη της σειρας μεχρι τωρα οι ανθρωποι αλλαξαν, εγιναν πιο σκληροι. Πανω απο ολα η επιβιωση...

Καταλαβαίνω τι λες και τον όποιο συμβολισμό αλλά και πάλι μου φάνηκε βεβιασμένο... "πρέπει να βάλουμε και αυτή τη σκηνή ας το κάνουμε έτσι χύμα". Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου, μπορεί να κανω και λάθος

Δημοσ.

Δεν θα τους βγει σε καλό. Για πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος από την άμυνα περνάνε στην επίθεση

Δημοσ.

Δεν θα τους βγει σε καλό. Για πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος από την άμυνα περνάνε στην επίθεση

Έχουν καταλάβει πλέον ότι είναι OP...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το μανιακο βλέμμα του Ρικαρου οταν μαχαιρωσε τον αλλον στο λαιμό και όλος χαλαρός λεει "τι", ολα τα λεφτα

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
Δημοσ.

ΧΑχαχαχχαχα νομίζω ταιριάζει απόλυτα

Σκεφτομουν τετοιο video ενω εβλεπα το επεισοδιο...χαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...