Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το τραβήξουν ετσι μεχρι να κανει μπαμ ο N (you know who) στο τελευταίο επεισόδιο της σεζον για να μας κρατήσουν στη τσιτα μεχρι την 7η. Γενικά πολύ μέτριο και ήρεμο επεισόδιο. Δεν μαρεσε αυτη η ανεμελιά ας το πούμε ετσι του Ρικ. Δεν μου φαίνεται οτι θα βγει σε καλό.

Μονο σε μενα μου φανηκε πολυ περίεργο το σκηνικό Μισον - Ρικ;

Ο μονος που ειναι γενικα παντα ετοιμος ειναι ο Νταρυλ.

Δημοσ.

Αυτο ηταν ΠΟΛΥ ανωτερο επεισοδιο απο το προηγουμενο.Ειχε και το χιουμορακι του,ειχε και τη δραση του,ειχε και το σεξακι του.Απολα

Και κυριως ειχε την εμφανιση ενος απο τους πιο γ@μιαδες και διασκεδαστικους χαρακτηρες,που εχω δει στο σοου.

Δημοσ.

Παιδια ας μου πει τι θα γίνει τελικά με το μάτι του γιου του Ρικ γιατί το αποπάνω τρολλ (jmiliad)απλως άρχισε το δούλεμα

Σου απάντησε, ποιό μάτι; Δεν υπάρχει μάτι.

Δημοσ.

Στα να έβλεπα το ηλίθιος και ο πανηλίθιος η όλη φάση με το φορτηγό.Οκ εχει πεθάνει η λογική στη σειρα και το έχουμε ως δεδομένο.Αλλα η όλη φάση με το φορτηγό ηταν μια αηδία οπου το ενα παράλογο διαδεχόταν το άλλο.

Κατα τα αλλα μόλις λίγες ημερες πριν κόντεψαν να τους φάνε ολους τα ζομπια και τα παιδάκια βγαίνουν χαλαρή βόλτα στο δάσος γιατι απλά βαριώνται μεσα στη πόλη.

Το είχα σιγουράκι πάντως οτι μετα το πολυ καλό προηγούμενο επ. αυτο εδω θα ηταν μ@λ@κι@ αλλα τοσο πολυ δε το περίμενα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι φάσεις με το φορτηγό ήταν στο κλίμα του πιο αναλαφρου/κωμικου στο οποίο ήταν το episode arc με Rick & Daryl... Νομίζω πως ήταν αρκετά εμφανές

Επεξ/σία από Wayward
  • Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω μονο οι σεναριογράφοι να μη προσπαθήσουν ποτε να γράψουν κωμωδία.

Η κωμωδία από το ανάλαφρο με κωμικό στοιχείο έχουν μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Οτι ας πούμε μετά από 2 χρόνια (real time) τρώνε ακόμα σοκολάτες και χρησιμοποιούν οδοντόκρεμες είναι ο ορισμός του λογικού? :P

Ημερομηνία λήξης : infinite φάση

Δημοσ.

Υποτίθεται πως είμαστε περίπου στις 630 μέρες από την αρχή της σειράς αν δεν κάνω λάθος δηλαδή λιγότερο από 2 χρόνια (λίγο παραπάνω από όσο είναι η Judith) οπότε ok δεν ειναι παράλογο να βρίσκουν ακόμα κάποια τρόφιμα τα οποία δεν έχουν λήξει.

Δημοσ.

Υποτίθεται πως είμαστε περίπου στις 630 μέρες από την αρχή της σειράς αν δεν κάνω λάθος δηλαδή λιγότερο από 2 χρόνια (λίγο παραπάνω από όσο είναι η Judith) οπότε ok δεν ειναι παράλογο να βρίσκουν ακόμα κάποια τρόφιμα τα οποία δεν έχουν λήξει.

Ακόμα και να έχουν λήξει μερικές εβδομάδες ή δυο τρεις μήνες υπάρχει περίπτωση να μην τα φάνε; Δε νομίζω να έχουν αυτή τη πολυτέλεια. Εξάλλου η ημερομηνία λήξης στα τρόφιμα παίζει το ρόλο βάσει νομοθεσίας πότε μπορούν να καταναλωθούν χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα για την υγεία. Όχι ότι άμα είναι μετά την ημερομηνία λήξης θα πεθαίνουν κιόλας. Απλώς αυξάνουν μερικώς  οι πιθανότητες για τροφική δηλητηρίαση αλλά σε περίπτωση που τα τρόφιμα έχουν λήξη τουλάχιστον ένα εξάμηνο και πάνω.

Δημοσ.

Ακόμα και να έχουν λήξει μερικές εβδομάδες ή δυο τρεις μήνες υπάρχει περίπτωση να μην τα φάνε; Δε νομίζω να έχουν αυτή τη πολυτέλεια. Εξάλλου η ημερομηνία λήξης στα τρόφιμα παίζει το ρόλο βάσει νομοθεσίας πότε μπορούν να καταναλωθούν χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα για την υγεία. Όχι ότι άμα είναι μετά την ημερομηνία λήξης θα πεθαίνουν κιόλας. Απλώς αυξάνουν μερικώς  οι πιθανότητες για τροφική δηλητηρίαση αλλά σε περίπτωση που τα τρόφιμα έχουν λήξη τουλάχιστον ένα εξάμηνο και πάνω.

Φυσικά θα τα φάνε :P

Απλά λέω πως και τυπικά κάποια από αυτά δεν έχουν λήξει ακόμα.

Την τελευταια σκηνη ας πουμε δεν θα την σχολιασετε; 

Το σεξ εννοείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...