armin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλο βιντεακι,ψιλο-αντικατοπτριζει τις γενικες μου αποψεις. ΥΣ.Τωρα που το θυμηθηκα προσεξτε για σποιλερ μεχρι και του τελευταιου επεισοδιου!! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2016 από armin 3
Wayward Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 bingo χαχαχα νομίζα πως θα γίνει σε εκείνο το επεισόδιο
kirileman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καρλ, next governor! Ο Καρλ είναι ο κυβερνήτης και είμαστε σε λούπα! Καλο βιντεακι,ψιλο-αντικατοπτριζει τις γενικες μου αποψεις. Χοντροαντικατοπτρίζει τις ειδικές μου απόψεις! 1
genious1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 να ρωτησω κατι, πως δικαιολογειται οτι εφαγε σφερα στο ματι απο τα 1-2 μετρα και ζει ακομα ?
Supes Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλο βιντεακι,ψιλο-αντικατοπτριζει τις γενικες μου αποψεις. ΥΣ.Τωρα που το θυμηθηκα προσεξτε για σποιλερ μεχρι και του τελευταιου επεισοδιου!! Μου άρεσαν πολύ κάποτε αλλά έχουν γίνει γραφικοί, δεν μπόρεσα καν να το δω μέχρι το τέλος. Τα βιντεάκια τους εντελώς click bait και κουραστικά πλέον. btw περίμεναν να το ανεβάσουν 2 μέρες μετά το καινούριο επεισόδιο για να κράξουν ΚΑΙ αυτό, ότι και αν έδειχνε, gg. να ρωτησω κατι, πως δικαιολογειται οτι εφαγε σφερα στο ματι απο τα 1-2 μετρα και ζει ακομα ? και καλά του πέρασε κάτι χιλιοστά δίπλα απ' τον εγκέφαλο του και δεν του 'κανε ζημιά... αν παρατηρήσεις φαίνεται κιόλας ότι πήγε διαγώνια η σφαίρα και βγήκε δίπλα απ' τ' αυτί...
armin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μου άρεσαν πολύ κάποτε αλλά έχουν γίνει γραφικοί, δεν μπόρεσα καν να το δω μέχρι το τέλος. Τα βιντεάκια τους εντελώς click bait και κουραστικά πλέον. Πιο κουραστικα απο walking dead παντως δεν εχουνε φτασει ακομα να ειναι... Οπως ελεγε και στο βιντεο ομως,εχουμε επενδυσει 6 χρονια απο τη ζωη μας στη σειρα αυτη,πολλοι απο εμας να βλεπουμε και σε επαναληψη πολλες απο τις σεζον.Ε τι να κανουμε τωρα,θελουμε δεν θελουμε θα συνεχισουμε να το βλεπουμε μεχρι να γινει αηδια.
naruto14 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 να ρωτησω κατι, πως δικαιολογειται οτι εφαγε σφερα στο ματι απο τα 1-2 μετρα και ζει ακομα ? Νομίζω γίνεται και στην πραγματικότητα αυτό αλλά πρέπει να είναι υπερβολικά τυχερός κάποιος για να τα καταφέρει. Να μην τραυματίσει κάτι από τον εγκέφαλο δηλαδή όπως είπε ο genious1
gavros10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτα η μισον τον σκοτωνει με το σπαθι και μετα οπως απλωνει το χερι προς το πλαι, πυροβολει και με την γωνια που ειχε πηρε ξυστα μονο το ματι. Το make up στην σκηνη ειναι πολυ καλο. 1
Mikeasdf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγω νομιζω πως εφυγαν θραυσματα απο τη σφαιρα γιατι αμα δειτε, οταν τρωει το σουβλισμα απο τη μισον το μουλικο, φευγει ο στοχος απο τον καρλ και μετα πυροβολαει.
koystado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς μέχρι στιγμή, το μοναδικό επεισόδιο που δεν βαρέθηκα ούτε ένα λεπτό 1
hasiotis_john Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους ένα γ@μάτο επεισόδιο ..., σίγουρα από τα καλύτερα! Είχε αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό σε σημείο να σε παίρνει ο ύπνος σε μερικές φάσεις! Το τελευταίο ήταν φωτιά και μακάρι να συνεχίσει έτσι. 2
naruto14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους ένα γ@μάτο επεισόδιο ..., σίγουρα από τα καλύτερα! Είχε αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό σε σημείο να σε παίρνει ο ύπνος σε μερικές φάσεις! Το τελευταίο ήταν φωτιά και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Η αλήθεια είναι αυτή η σεζόν είναι πολύ δυνατή από την αρχή... Η προηγούμενη είχε πολλά βαρετά επεισόδια όμως. Μακάρι η 6η να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα