Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα καλύτερα 10 επεισόδια της σειράς για μένα εύκολα.

Και όχι δεν με νοιάζει που δεν πέθανε κανένας main χαρακτήρας. Μου αρκεί που φύγανε όλοι οι νουμπάδες που δεν άξιζε να ζούνε, άντε λίγο με πείραξε η ξανθιά επειδή την γούσταρε ο Rick.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι εχει ως τωρα την υψηλοτερη βαθμολογια στο Imdb(αν και θα πεσει λιγο λογικα)με κοντα 4000 ψηφους(και οχι τα κλασσικα 10ρια που βαζουν στις αρχες 40-50ατομα). Απο πλευρας δρασης ειναι σιγουρα μεσα στα 5 με την περισσοτερη.Εχει καποια ελατωματα το επεισοδιο κυριως στην αρχη αλλα ειναι η εννοια που πως βγαζεις επειδοσιο για να τραβηξεις τα βλεματα του κοσμου.

Δημοσ.

Τι να πω παιδια θα το ξαναδω,ισως σχηματισα λαθος αποψη.Αλλα αν ο λογος που ειναι τοσο ψηλα σε βαθμολογια ειναι επειδη το μαχαιρωμα και το πιστολιδι επεφταν συννεφο...ε οχι συγγνωμη αλλα αυτο δεν το βαζει στο ιδιο βαθρο με τα θρυλικα επεισοδια με τον Κυβερνητη.

Και παω στοιχημα οτι πολλα απο τα δεκαρια αυτα ειναι επειδη επιτελους πεθανε αυτη η παλιοοικογενεια...Οκ και εγω το ηθελα αυτο αλλα πεθαναν πολυ αχαρα και γρηγορα κατα τη γνωμη μου...

Δημοσ.

Εντάξει, της πλάκας είναι πια η σειρά, αυτό "βγάζει μάτι" ( :devil: ). Απλά δώσανε μάσιβ δράση να γουστάρουνε οι φανς. Λίγο η φωτιά, λίγο η μουσική, πέθαναν και μερικοί χαρακτήρες με συνοπτικές διαδικασίες, το βγάλαμε το μεροκάματο.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι απλά το πιστολίδι και η δράση. Είναι και το νόημα πίσω από αυτήν.

Αλλαγή όπως φαίνεται στην νοοτροπία του Rick καθώς και το ένας για όλους και όλοι για ένα.

Δημοσ.

Τι να πω παιδια θα το ξαναδω,ισως σχηματισα λαθος αποψη.Αλλα αν ο λογος που ειναι τοσο ψηλα σε βαθμολογια ειναι επειδη το μαχαιρωμα και το πιστολιδι επεφταν συννεφο...ε οχι συγγνωμη αλλα αυτο δεν το βαζει στο ιδιο βαθρο με τα θρυλικα επεισοδια με τον Κυβερνητη.

Και παω στοιχημα οτι πολλα απο τα δεκαρια αυτα ειναι επειδη επιτελους πεθανε αυτη η παλιοοικογενεια...Οκ και εγω το ηθελα αυτο αλλα πεθαναν πολυ αχαρα και γρηγορα κατα τη γνωμη μου...

Εν μερη για ποιο αλλο λογο να παρει τετοιου ειδους σειρα(με 5 season απο πισω της)υψηλη βαθμολογια? Για τους διαλογους με τους walkers? :P

Προσωπικα δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασματα μεχρι να σκασει και ο περιβοητος κακος της υποθεσης,ονοματα δεν λεμε λογω spoilers :P

• Like 5
Δημοσ.

Και εγω γιαυτο το λογο ενθουσιαστηκα αρκετα απο τη σκηνη με τους μηχανοβιους.Οχι λογω του μπαζουκα(που ηταν φουλ αναμενομενο καθως πως αλλιως να ξεφυγουνε οι Αθανατοι απο τετοια κατασταση) αλλα επειδη  σημαινει οτι σε λιγα επεισοδια θα εμφανιστει χαρακτηρας ισως πιο κακος και απο τον κυβερνητη.

#HYPE

Δημοσ.

Σεβάστηκαν πολύ το κόμικ στο σημερινό, το πήγαν σχεδόν κατά γράμμα κι αυτό μου άρεσε πολύ γιατί ήταν από τις πιο συμβολικές στιγμές και πολύ σημαντική για το character development του Rick. Συμφωνώ από τα καλύτερα επεισόδια καθώς και καταπληκτικές ερμηνίες, ακόμα και ο Carl έπαιξε καλά :P

Ακολουθεί μεγάλος χαμός... 

Δημοσ.

Και εγώ θεωρώ πως ήταν από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς. Μπορεί να μην πέθανε κάνεις main χαρακτήρες αλλά η δόση δράσης και επικουρας με κάλυψαν και με το παραπάνω. Και φυσικά έχει πολύ ενδιαφέρον η Season ακόμη με τον niggan...

Δημοσ.

Τουμπανο επεισοδιο ευτυχως,γιατι περιμενα να ηταν πολυ βαρετο.

Πεθανε η οικογενεια της milfαρας μαζι με αυτην και ολη η φαση αρχισε απτο μυξιαρικο που ηθελε να το παιξει αντρας.Γενικα ειχε full δραση σε ενα απτα καλυτερα επς της σεζον.Επισης αν δεν κανω λαθος και στο κομικ ο Carl εχει ενα ματι.

Δημοσ.

Τουμπανο επεισοδιο ευτυχως,γιατι περιμενα να ηταν πολυ βαρετο.

Πεθανε η οικογενεια της milfαρας μαζι με αυτην και ολη η φαση αρχισε απτο μυξιαρικο που ηθελε να το παιξει αντρας.Γενικα ειχε full δραση σε ενα απτα καλυτερα επς της σεζον.Επισης αν δεν κανω λαθος και στο κομικ ο Carl εχει ενα ματι.

Δεν κάνεις λάθος, μόλις ρώτησα μια φίλη που τα έχει διαβάσει. Ούτε εγώ το ήξερα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...