vsl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7LCLp1o_Nl4 2
Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 είμαι στο επ 5 της 6ης σεζόν και έχω μερικές απορίες ... πως μετά απο τόσο καιρό βλέπουμε τόσο χοντρό κόσμο ?? srsly , που κολλάνε οι παχύσαρκοι σε μια σειρά σαν αυτή τόσο καιρό μετά ? πόσος καιρός πέρασε απο day 1 ???και κάτι σχετικό που ήταν λες κ βγήκε απο παρωδία οι χοντροί που πλακώσανε στην αποθήκη να φάνε και λέει ο άλλος δε θα κάτσω να βλέπω την οικογένεια μου να λιμοκτονεί ήταν πραγματικά epic, είχα πάρει καμια 4-5 κονσέρβες στην κάθε μασχάληwtf bro ? 150 κιλά βόδι, πως διάολο διατηρήθηκε? τι διάολο αραχτοί όλοι μέρα αγκαλιά με mc donalds είναι οι μισοί κ οι άλλοι μισοί είναι σαν ρέγγες oO κ γυρνάνε έξω σαν τις άδικες κατάρες...?? 3
Getta Robo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 είμαι στο επ 5 της 6ης σεζόν και έχω μερικές απορίες ... πως μετά απο τόσο καιρό βλέπουμε τόσο χοντρό κόσμο ?? srsly , που κολλάνε οι παχύσαρκοι σε μια σειρά σαν αυτή τόσο καιρό μετά ? πόσος καιρός πέρασε απο day 1 ??? και κάτι σχετικό που ήταν λες κ βγήκε απο παρωδία οι χοντροί που πλακώσανε στην αποθήκη να φάνε και λέει ο άλλος δε θα κάτσω να βλέπω την οικογένεια μου να λιμοκτονεί ήταν πραγματικά epic, είχα πάρει καμια 4-5 κονσέρβες στην κάθε μασχάλη wtf bro ? 150 κιλά βόδι, πως διάολο διατηρήθηκε? τι διάολο αραχτοί όλοι μέρα αγκαλιά με mc donalds είναι οι μισοί κ οι άλλοι μισοί είναι σαν ρέγγες oO κ γυρνάνε έξω σαν τις άδικες κατάρες...?? Υπαρχει βαση σε αυτο που λες, αλλα δεν ειναι απολυτο. Οι της Alexandria ειναι/ηταν απομονωμενοι απο τις εξωτερικες συνθηκες. Λογω της αυταρκιας τους, αλλα και το οτι δεν χρειαζοταν οι περισοτεροι να κανουν το παραμικρο, υπηρχε αυτη η οξυμωρη εικονα. Εξου παντως και πως δεν τα καταφεραν μεχρι τελους. 1
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 το ειδε κανεις ? λεει τιποτα ή υπνος παλι ?
Legolas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις το ειδα.... Απλα κορυφη οπως ολα τα πρωτα επισοδεια μιας season και midseason... Ένας για όλους και όλοι για έναν... 2
speedy23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Eμ δεν εχω δει επεισοδιο αλλα οι κυριοι της RARBG ποσταρανε καραspoilers στα sample screenshots του release ή ειναι ιδεα μου?
pitogiro Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ^Πράγματι Για το σημερινό εκεί που χαίρεσαι που φάγανε επιτέλους το μυξιάρικο τον Σαμ, τρώνε μετά και το γκομενάκι τη μάνα του. WHYYYYY??? 4
Luxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλουτσικο. Περασε αρκετα γρηγορα η ωρα. Περιμενα περισσοτερους θανατους.
michael92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 είμαι στο επ 5 της 6ης σεζόν και έχω μερικές απορίες ... πως μετά απο τόσο καιρό βλέπουμε τόσο χοντρό κόσμο ?? srsly , που κολλάνε οι παχύσαρκοι σε μια σειρά σαν αυτή τόσο καιρό μετά ? πόσος καιρός πέρασε απο day 1 ??? και κάτι σχετικό που ήταν λες κ βγήκε απο παρωδία οι χοντροί που πλακώσανε στην αποθήκη να φάνε και λέει ο άλλος δε θα κάτσω να βλέπω την οικογένεια μου να λιμοκτονεί ήταν πραγματικά epic, είχα πάρει καμια 4-5 κονσέρβες στην κάθε μασχάλη wtf bro ? 150 κιλά βόδι, πως διάολο διατηρήθηκε? τι διάολο αραχτοί όλοι μέρα αγκαλιά με mc donalds είναι οι μισοί κ οι άλλοι μισοί είναι σαν ρέγγες oO κ γυρνάνε έξω σαν τις άδικες κατάρες...?? Τι να πει και ο Hurley από το lost 1
armin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πφφ κλασσικα πια απογοητευτικο το walking dead....τρελη απογοητευση το νεο επεισοδιο. Το μονο πια ενδιαφερον στη σειρα αυτη ειναι να μαντεψεις ποιος θα δαγκωθει η θα πεθανει σε καθε καινουργιο επεισοδιο.Κανενα σασπενς,κανενα συναισθημα,καμια αγωνια φυσικα επειδη οι "Αθανατοι" απλα δεν πεθαινουνε... Προσωπικα ανυπομονω για τον Απριλιο που θα ερθει το Fear the walking dead.Πολυ πιο καλοστημενη και ποιοτικη δουλεια,σε σχεση με την καταντια που εχει πεσει πια η κανονικη σειρα. ΥΣ.Η μονη σκηνη που βλεποταν ειναι αυτη με τους μηχανοβιους,αλλα και παλι αναμενομενη σκηνη,καθως ειπαμε...."Αθανατοι"...
7nisiotis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαμός στο τελευταίο επεισόδιο. *Edit: Από τα πιο δυνατά επεισόδια της 6ης σεζόν και στο τοπ 5 της σειράς γενικότερα. Κάποιες σκέψεις μου και γενικότερα τα highlights του επεισοδίου παρακάτω. Αν δεν έχετε δει ακόμη το επεισόδιο μην ανοίξετε το σπόιλερ. Θα σταθώς σε 2-3 στιγμές του επεισοδίου που με στιγμάτισαν περισσότερο. Το επεισόδιο ξεκινά ακριβώς εκεί που μας είχε αφήσει το mid season finale, με τους Sasha, Abraham και Ντάρυλ να επιστρέφουν στην Αλεξάνδρια μετά τα γεγονότα των προηγουμένων επεισοδίων με ένα μικρό βυτιοφόρο και ένα rpg ως "λάφυρα". Στη μέση της διαδρομής τους σταματά η scout χαρλεαδες-φάση ομάδα του Νίγκαν. Η ομάδα πέφτει σε ενέδρα καθώς τους απειλούν όλοι με όπλα και οι δικοί μας καθώς υπ αριθμούν αναγκάζονται να παραδώσουν ότι μαχαίρια και όπλα έχουν πάνω τους. Στη συνέχεια, αφού τους έχουν αφοπλίσει ο "αρχηγός" των χαρλεάδων στέλνει έναν από την ομάδα μαζί με τον Ντάρυλ για να ψάξουν και το πίσω μέρος του βυτιοφόρου καθώς " πάντα υπάρχουν κι άλλα " ευχόμενος να τους ληστέψουν πιθανότατα κι άλλα πράγματα, ενώ παράλληλα απειλεί τους Sasha και Abraham πετάγεται ο Ντάρυλ " ως απομηχανής θεός " και τους κάνει κάρβουνο κυριολεκτικά με το RPG. Ηθελα να σταθώ λίγο περισσότερο σε αυτή τη σκηνή καθώς δεν είναι τυχαίο το όλο set up, όλα δείχνουν ότι έρχεται ο Nίγκαν και ( hype hype hype ) να περιμένετε τον Governon μπροστά του να είναι γατάκι ! Στη συνέχεια έχουμε ακόμη μια σκηνή η οποία με άφησε με το στόμα ανοιχτό και δεν είναι άλλη από την σκηνή θανάτου όλης της οικογένειας της Jesse. Το βλαμμένο το μικρό έκανε τη μ^λ%κία του ( όπως πάντα ) και όλα πήγαν κατα διαόλου. Αμα δεν είχε χεστεί πάνω του και έστω για μία στιγμή έβγαζε το σκασμό θα είχε σωθει τόσο το ίδιο τόσο και η Jesse ( για τον μεγαλύτερο αδερφό του δε μας ενδιαφέρει καθώς κι εκείνο περισσότερο βλαμμένο ήταν, άμα δεν εκανε μαγκιές στον Καρλ και δεν κατακλυζόταν από ζόμπια το σπίτι ίσως είχαμε διαφορετική κατάληξη ). Ισως σε ένα βαθμό ευθύνεται και η Καρολ που είχε τον φοβήσει ή και η μητέρα του που τον άφηνε να ζει σε έναν "ψευτικο κόσμο" μακριά από την πλέον πραγματική ζωή επιβίωσης, πιθανότατα για να μη χάσει την παιδική του αθωότητα και ζωή. Ωραία η σκηνοθεσία στην σκηνή που πεθαίνει η Jesse, σκηνές-αντίδραση του Ρικ που λέει " οχι, οχι " και κλαίει, η εναλλαγή του πλάνου με τον Ρικ να κόβει το χέρι της Jesse που σφίγγει το χέρι του Καρλ. Και μέσα στον χαμό έχουμε και το Ron που για ακόμα μία φορά κατηγορεί τον Ρικ ότι εκείνος φταίει σημαδεύοντας τον Καρλ στο κεφάλι. Μες τον πανικό, με έξυπνο τρόπο η Μισον, τον σουβλίζει αλλά ταυτόχρονα προλαβαίνει ο Ρον και πυροβολεί τον Καρλ στο μάτι. Γενικά πολύ δυνατές σκηνές , τόσο η αγωνία και ο μονόλογος μετέπειτα του Ρικ, η σκηνή με τον Wolf , και τέλος η one man army εκδικηση του Ρικ και εν συνέχεια η " όλοι για έναν και ένας για όλους " στάση της ομάδας που εκκαθάρισε τα ζομπια μεσα στην Αλεξάνδρια συγκαταλέγουν σε ένα επεισόδιο που ξεφεύγει από τα μονότονα της σειράς και προσφέρη δράση, πιστολίδι, συγκίνηση με πολύ υποσχόμενη συνέχεια. Θα ήθελα να δω - σε επόμενο επεισόδιο - κάποιες σκηνές με τον Ρικ να σκέφτεται το τι έγινε με τη Jesse, πιστεύω το όλο θέμα τον επηρέασε, σε βαθμό ίσως περισσότερο από την Λορι - βλπ σκηνή με τσεκούρι- ξέσπασμα. Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας την Jesse εξελισσόταν πολύ καλά , από μια αδύναμη γυναίκα σε πιο δυναμική ( όπως η Κάρολ ) . Ισως ο θάνατος της ήταν απαραίτητος για την εξέλιξη του χαρακτήρα του Ρικ ( λες και δεν έχει περάσει πολλά αλλά τέλος πάντων ). Tέλος , ο επτάψυχος Γκλεν τη γλίτωσε ακόμη μια φορά εκεί που νομίζαμε ότι τον κατασπάραξε η ορδή με τα ζόμπια. Λίγο μούφα η φάση με το rapid fire mode shooting του Abraham όπου καμία σφαίρα δεν πέτυχε, έστω να τραυματίσει ελάχιστα τον Γκλεν και όλες πέτυχαν κατευθείαν τα ζόμπια. Γενικά μπράβο στον σκηνοθέτη που έμεινε πιστός στο κόμικ και παρόλο που δυστυχώς είχα δει άθελα μου κάποια σπόιλερς με εξέπληξαν τα όσα συνέβησαν με τον τρόπο που συνέβησαν. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2016 από 7nisiotis
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πφφ κλασσικα πια απογοητευτικο το walking dead....τρελη απογοητευση το νεο επεισοδιο. Το μονο πια ενδιαφερον στη σειρα αυτη ειναι να μαντεψεις ποιος θα δαγκωθει η θα πεθανει σε καθε καινουργιο επεισοδιο.Κανενα σασπενς,κανενα συναισθημα,καμια αγωνια φυσικα επειδη οι "Αθανατοι" απλα δεν πεθαινουνε... Προσωπικα ανυπομονω για τον Απριλιο που θα ερθει το Fear the walking dead.Πολυ πιο καλοστημενη και ποιοτικη δουλεια,σε σχεση με την καταντια που εχει πεσει πια η κανονικη σειρα. ΥΣ.Η μονη σκηνη που βλεποταν ειναι αυτη με τους μηχανοβιους,αλλα και παλι αναμενομενη σκηνη,καθως ειπαμε...."Αθανατοι"... Ε οχι και καλοστημενο το Fear που εκτως απο το τελευταιο επεισοδιο που κατι γινοταν στα αλλα σε επερνε ο υπνος.
armin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ε οχι και καλοστημενο το Fear που εκτως απο το τελευταιο επεισοδιο που κατι γινοταν στα αλλα σε επερνε ο υπνος. Τι να πω ,ισως ειναι αναλογα τον ανθρωπο... Παντως εμενα σχεδον ολα τα επεισοδια μου αρεσαν,καθως εχτιζαν σασπενς και ενδιαφερον.Και επισης το καλο που εκανε η σειρα αυτη ηταν να αναπτυξει σε βαθος πολλους χαρακτηρες,πραγμα που ισως για πολλους φαινεται βαρετο,αλλα αποτελει απαραιτητη προυποθεση για να σε ενδιαφερει το αν θα ζησει η θα πεθανει καποιος απο το καστ. Στην κανονικη σειρα,εγω προσωπικα,για οσους πεθανανε(και θα πεθανουν) στην Αλεξανδρια δεν μπορω να πω οτι με ενοιαξε ,επειδη ΠΟΤΕ δεν ειχα ενδιαφερθει για αυτους.Και ποιος ο λογος για αυτο?Επειδη δεν αναπτυξανε τους χαρακτηρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα