Kostasspil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Θέλουμε συνάντηση* αυτού του μιλφ με το υπερμιλφ απο το FTWD *
idomeneas26 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Οι σκηνές του Ρικ με τα 20 τσιρωτά στο πρόσωπο του μου θυμίζουν τον Σεφερλη. 4
zvarthangalos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μήπως διέρευσε και το δευτερο επισόδειο ρε παιδιά; Σε site που έχει υπότιτλους σαν να πήρε το μάτι μου και S06E02
jek20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αυτο με τα τσιρώτα όντως είναι λίγο παρατραβιγμένο αλλά σιγά σιγά του φεύγουν 1
Dennisbest Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Οι σκηνές του Ρικ με τα 20 τσιρωτά στο πρόσωπο του μου θυμίζουν τον Σεφερλη. Δάκρυσα λίγο με το comment , ωραίος
W0zzAp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν τρελαθηκα με το πρωτο επεισοδιo της σεζον. Δεν μου αρεσε γενικα το περα δωθε παρελθον και παρον,θα προτιμουσα να πηγαινε κανονικα η ροη.Πολυ μπλα μπλα και στην συνεχεια το στησιμο του σχεδιου,του οποιου στο τελος φαινεται να πηγαινει στραφει.Κατα τ'αλλα ειχε και λιγη δραση και μπηκε κατ'ευθειαν στην ολη φαση.Περιμενουμε τωρα το επομενο επ να δουμε και τι παιζει με αυτον τον ηχο. Επισης ισχυει τα τσιρωτα υπερβολικα στη μαπα του Rick
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μήπως διέρευσε και το δευτερο επισόδειο ρε παιδιά; Σε site που έχει υπότιτλους σαν να πήρε το μάτι μου και S06E02 Όχι mate, τίποτα δε διέρευσε. Το ίδιο επεισόδιο είναι, απλά έγινε λάθος στο filename του συγκεκριμένου torrent (και κατ' επέκταση στο filename του υποτίτλου)... Ας μην το αναλύσουμε παραπέρα όμως, δεν κάνει κιόλας.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καραγούσταρα πρεμιέρα.Τοξοβολικό seal of approval.Αλλη μια σεζόν που θα πηγαίνω άυπνος τις Δευτέρες στη δουλεια για χάρη του TWD
vsl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ωραίο το επεισόδιο, αλλά βαρέθηκα να δυναμώνω και να χαμηλώνω τη φωνή. Κάθε φορά τα ίδια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν είχα ποτε πρόβλημα, άμα βλέπεις από player βάλε "normalizer" για το audio, λογικά θα λύσει το πρόβλημα άμα εννοείς το action/dialogue. 2
vrwmiaris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Θέλουμε συνάντηση* αυτού του μιλφ με το υπερμιλφ απο το FTWD * Ποια είναι αυτή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα