Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 6 (Spoilers allowed up to Season 5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η 3η μαζί με την 6η σεζόν είναι οι 2 καλύτερες. Εχει γίνει η καλύτερη pop-corn σειρα απο εκει που στη 4η και 5η σεζόν είχε πάρει το κατήφορο, πραγματικά εντυπωσιακό ντεμαραζ.

Η 1η season ήταν η καλύτερη.και το πιο επικ επεισόδιο μεχρι τώρα ήταν το τελευταίο επεισόδιο της 1ης season

Δημοσ.

Πρώτη και τρίτη με κυβερνήτη ήταν κορυφή και εκεί τελείωσε. Οι επόμενες ατελειωτος ύπνος και κουβεντούλα με δράση μόνο στο τελευταίο επεισόδιο του κάθε κύκλου

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος περιμένει να το δεί πρώι !?

Ξύπνημα 5 λεπτα πριν αρχίσει,και μετά που θα τελείωσει πάλι ύπνο!

• Like 1
Δημοσ.

Πως θα παει 20 κυκλους

Εδω και 3 κυκλους δεν ειδαμε καμια προοδο

Ακομα και το Terminal που λεγανε και λεγανε το τελειωσαν σε ενα επεισοδιο

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες σποιλερ για το τελευταιο επεισοδιο..

Ρε εσεις πιστευετε οτι η deanna  θα πεθαινε απο την πληγη της??Εγω αρχικα πιστεψα οτι  στη σκηνη που επεσε κατω επειδη δεν μας εδειξε να την δαγκωνει κανενας walker ,ΑΛΛΑ εδειξε να την τρυπαει κατι σαν ροδα που ειχε εξοχες που θα μπορουσανε καλιστα να μοιαζουνε με δοντια.Ισως η mishone και ο rick μπερδεψανε την πληγη αυτη με δαγκωματια.....

Δημοσ.

Παιδες σποιλερ για το τελευταιο επεισοδιο..

Ρε εσεις πιστευετε οτι η deanna  θα πεθαινε απο την πληγη της??Εγω αρχικα πιστεψα οτι  στη σκηνη που επεσε κατω επειδη δεν μας εδειξε να την δαγκωνει κανενας walker ,ΑΛΛΑ εδειξε να την τρυπαει κατι σαν ροδα που ειχε εξοχες που θα μπορουσανε καλιστα να μοιαζουνε με δοντια.Ισως η mishone και ο rick μπερδεψανε την πληγη αυτη με δαγκωματια.....

Παιζει να τη δουμε να ζει στο επομενο της σεζον...χαχαχαχαχα κρυφτηκε κατω απο το κρεβατι

• Like 2
Δημοσ.

να δουμε τι λεει και ο νιγκαν

Fuck yeah επιτέλους. Αν και δεν είδαμε τον ίδιο τον Negan. Ελπίζω να μην αργήσουμε.

Negan θεά πάρτους τα βρακιά (μου βγήκε ο τοξοβόλος απο μέσα μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...