NiaUuu Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω αν κανω καλα που το γραφω εδω.. αλλα δεν μου κολλαγε για πουθενα αλλου..Εχω μια Sony Micro SD των 32GB.. Μια μερα ωραια και καλα τα φτυσε..Την βαζω στο κινητο μου (Νοte 3) και μου βγαζει οτι ειναι blank κι οτι χρειαζεται φορματ.. το οποιο κι εκανα κι εβγαλε σφαλμα και ξανα τα ιδια... Την βαζω στο πισι μου.. μου λεει οτι δδν μπορει να διαβαστει κι οτι χρειαζεται φορματ..το κανω και στο πισι και παλι παρουσιαζεται σφαλμα και δεν μπορει να γινει φορματ..Τα χω δοκιμασει 10αδες φορες αυτα.. Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα αυτο το βιντεακι.. https://www.youtube.com/watch?v=udgPQZWYZDw Αλλα οταν παταω clean μου βγαζει error Επισης κατεβασα κι ενα προγραμμα..Corruted SD Card Recovery Pro λεγεται.. και μου βγαζει κι αυτο σφαλμα.. Το προβλημα απ οτι εχω καταλαβει ειναι οτι η SD φαινεται σα να μην εχει καθολου χωρο.. οχι με την εννοια οτι ειναι γεμαη αλλα εχει απροσδιοριστο χωρο ο οποιος δεν μπορει να διαβαστει αφου δεν μου τον εβγαλε κανενας απο τους 2 τροπους οπως θα πρεπε.. Ν αναφερω επισης οτι καιει.. κι οταν λεω καιει εννοω οτι ακουμπας το δαχτυλο και τιναζεσαι απο το καψιμο.. ειτε στο κινητο την βαλω ειτε στο πισι.. παιρνω υφασματακι για να καταφερω να την σπρωξω με το νυχι οταν την βγαζω απ τ κινητο.. μολις την βγαζω μετα απο ελαχιστα δευτερα ερχεται σε νορμαλ θερμοκρασια..Αυτο βεβαια δν το κανε πριν..Υπαρχει τροπος να φτιαχτει??
KiriosD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Εφόσον καίει όπως λες μάλλον είναι hardware το πρόβλημα κατι καηκε στη κάρτα. Οπότε καλύτερα να σταματήσεις να τη βάζεις στις συσκευές σου για να αποφύγεις καμία περαιτερω ζημια 1
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αφού έχεις κανει ολα αυτα μαλλον η κάρτα έπαθε ζημιά ή οποια δεν διορθώνεται , δές αν μπορείς με καποιο πρόγραμμα οπως το on track easy recovery ή to recuva να πάρεις τα πράγματα που είχες , τωρα αν ειναι καινούργια και όντως έχει πρόβλημα και εναι σε εγγύηση μπορεις να την πάς για αλλαγή
NiaUuu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω παιδιά Θα το τσεκαρω αν κ ηλπιζα να φτιάχνει Δν είχα τίποτα σπουδαίο μέσα Απλα ηθελα να την φτιαξω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα