Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά ενός φορητού υπολογιστή της apple. Σε όποιο κατάστημα και να πήγα μου έδειχναν μοντέλα διαφορετικά και πολύ ποιό ακριβά σε σχέση με το internet. Θα ήθελα το μοντέλο που βγήκε φέτος και σε κατάστημα από το internet για το παραγγείλω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/6321672/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-7GHz-i5-8GB-128GB-Flash-Storage-Retina-Display-2015.html 

Γενικα αμα μπεις στο skroutz λεει στα περισσοτερα διπλα οτι ειναι του 2015

δεν δουλευει το λινκ σου

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά ενός φορητού υπολογιστή της apple. Σε όποιο κατάστημα και να πήγα μου έδειχναν μοντέλα διαφορετικά και πολύ ποιό ακριβά σε σχέση με το internet. Θα ήθελα το μοντέλο που βγήκε φέτος και σε κατάστημα από το internet για το παραγγείλω. Ευχαριστώ.

δες αυτα

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=most-popular&keyphrase=macbook+pro+2015

τι χρηση θα κανεις?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αμα κάποιο μοντέλο είναι καλύτερο θα το προτιμούσα για να το κρατήσω παραπάνω χρονια.

Tωρα να ρωτησω ή δεν αξιζει?

αφου δεν το θες για επαγγελματικη χρηση δεν βλεπω τον λογο να σκασεις 1.5 χιλιαρικο.

Αυτα που θες τα κανεις με οποιο λαπτοπ των 300+ευρω.

Αν παλι θες να παρεις μακ για να λες οτι εχεις μακ παρε ενα μτχ να γλυτωσεις χρηματα. Εκτος αν εισαι αρκετα πλουσιος ωστε να μην σε νοιαζουν αυτα

• Like 1
Δημοσ.

Για φιλο ειναι, μου ζητησε βοηθεια και ειπα να ρωτησω εδω.

Οκ αφου δεν εχει θεμα ας παρει το φτηνοτερο .

Να ξερεις οτι δεν κανει για κανενος τυπου παιχνιδι και το εννοω αυτο που λεω.Αν εχει στο πισω μερος του μυαλου του οτι θα παιζει και κανα παιχνιδακι ας το ξεχασει.

Και αν μιλαμε για απλη χρηση μπορει να δει και μεταχειρισμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...