Προς το περιεχόμενο

Blue Screen of death

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη της υπογραφης μου. Καποιες φορες, μετα την εκτελεση καποιας εφαρμογης (πχ. Οταν τελειωνει το game στο LoL) μου βγαζει bsod και κανει restart. Να σημειωσω οτι εχω μονο δυο φανακια στο κουτι (ενα μπαζει αερα απο πισω και ενα βγαζει απο μπροστα) λετε να φταιει αυτο και να πρεπει να προσθεσω και αλλο ενα ή πιστευετε οτι ειναι κατι αλλο; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη της υπογραφης μου. Καποιες φορες, μετα την εκτελεση καποιας εφαρμογης (πχ. Οταν τελειωνει το game στο LoL) μου βγαζει bsod και κανει restart. Να σημειωσω οτι εχω μονο δυο φανακια στο κουτι (ενα μπαζει αερα απο πισω και ενα βγαζει απο μπροστα) λετε να φταιει αυτο και να πρεπει να προσθεσω και αλλο ενα ή πιστευετε οτι ειναι κατι αλλο; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Aν στο κανει μονο στα παιχνιδια,ξεκινας με καρτα γραφικων.Αλλιως,δες για ram πρωτα.Επισης,στο bsod τι error code σου βγαζει?

Δημοσ.

Aν στο κανει μονο στα παιχνιδια,ξεκινας με καρτα γραφικων.Αλλιως,δες για ram πρωτα.Επισης,στο bsod τι error code σου βγαζει?

Φιλε, μου βγαζει το bs, δειχνει τα error και ολα αυτα, αλλα κλεινει τοσο γρηγορα που δεν μπορω να διαβασω..
Δημοσ.

θα μπεις απο τα windows και θα  βγαλεις την επιλογη automatic restart με error.

αυτο γινεται και με F8 πριν μπουταρουν τα windows απο οτι ειδα προσφατα. εξαρταται την εκδοση.

μπορεις να δεις θερμοκρασιες με coretemp και αλλα προγραμματα.

επειδη βλεπω δισκο τοσιμπα κανε και κανενα checkdisk η hd sentinel

Δημοσ.

θα μπεις απο τα windows και θα βγαλεις την επιλογη automatic restart με error.

αυτο γινεται και με F8 πριν μπουταρουν τα windows απο οτι ειδα προσφατα. εξαρταται την εκδοση.

μπορεις να δεις θερμοκρασιες με coretemp και αλλα προγραμματα.

επειδη βλεπω δισκο τοσιμπα κανε και κανενα checkdisk η hd sentinel

οκ θα το κανω και θα σου πω.. Εχω τσεκαρει με hdsentinel και ειμαι 100% και στα δυο.

Επελεξα αυτο που λεει κατασταση εντοπισμου σφαλματων, ειναι το σωστο;

Δημοσ.

Να σημειωσω οτι εχω μονο δυο φανακια στο κουτι (ενα μπαζει αερα απο πισω και ενα βγαζει απο μπροστα) λετε να φταιει αυτο και να πρεπει να προσθεσω και αλλο ενα ή πιστευετε οτι ειναι κατι αλλο;.

Περίεργο setup. Δεν το έχω συναντήσει. Συνήθως ο μπροστά βάζει κ ο πίσω βγάζει αέρα.

Δημοσ.

Περίεργο setup. Δεν το έχω συναντήσει. Συνήθως ο μπροστά βάζει κ ο πίσω βγάζει αέρα.

Χαχα μου το εχουν ξαναπει:Ρ
Δημοσ.

Κανονικά πρέπει ο μπροστά να βάζει αέρα και ο πίσω να βγάζει οπότε φτιάξτους σωστά. Το πρόβλημα των bsod δεν είναι αυτό αλλά έχει λάθος ροή αέρα με αποτέλεσμα αυξημένες θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει ο μπροστά να βάζει αέρα και ο πίσω να βγάζει οπότε φτιάξτους σωστά. Το πρόβλημα των bsod δεν είναι αυτό αλλά έχει λάθος ροή αέρα με αποτέλεσμα αυξημένες θερμοκρασίες.

δεν εχω αυξημενες θερμοκρασιες (45°C)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...